- Konu Sahibi Pitirciyemek
-
ah o damar
Lavantam orta yolu bulmuş yineherzaman gorundugu veya soylendigi gibi olmaz.. esini sen tanirsin ve sen anlarsin demek istedigini.. oylesine bi laf da olabilir, kizdirmak icin.. hos olmamis ama anlamadan bi suru mana uretip mutsuz olmak da sacma..
bend eşahitim ama erkeklerin gözü kör oluyor akrabalarına gelinceeaynen bizzat sahidim
ah o damarbenim şah damarim bu konular :)
bugun polyyanna'ligim uzerimde dostum : ))Lavantam orta yolu bulmuş yine
-------------
Sevgili konu sahibi
İnsan sinirle cinayet işliyo yahu. Herkes herkesi bırakıp gidebilir. Şu dünyada kendi içinden çıkan çocuğu tuvalette doğurup sifonu çeken var. Hatırlarsınız kanalda bulmuşlardı çocuk sıkışmış.
Belki kaybetme korkusu belki sevginizi hissedememe.. Olabilir sinirle söylemiş. Sonradan kıvırmış. Kıvırırken aman sussun da kurtulayım tavrı mı vardı gönül almaya mı çalıştı bu önemli aslında..
Olur öyle arada.. 5 sene gece gündüz gördüğü insana ara sıra da kötü söz eder insanlık hali.. Hep bal kaymak olamaz ki insan.. Kırılmışsınız ama çok da üstünde durmayın boşverinHuzurunuzu bozmayın kaybetmekten korkuyordur belki..
Bi de lafın nereye gideceğini hesaplayamayangillerdendir. Ben de öyleyimbi laf söylüyorum karşımdaki tepki vermeye başlayınca anlıyorum ağır bişey söylediğimi.. Yormayın o güzel kalbinizi dünya üç günlük
aynen oyle canim.. ama kendimize yapiyoruz.. kolay olmasa da, umursamamak bizim icin en hayirlisi..napalım yapmasalar söylemeyiz değilmi yani
bugun polyyanna'ligim uzerimde dostum : ))
cok guzel aciklamissin sen de, ben kisa kesmistim usenipeline, yuregine saglik :-*
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
Ooo sürekli mi böylekaybetmekten korkan insan biraz düsünerek konusur. bu aralar yeni moda cikti deyip deyip "saka yaptim" demeler..haklisin kusura bakma demeler. bazi seylerin kusuruna bakilmaz da 5 yil sonra elalem ilan edilince kusura bakiliniyor
bence de, hemen kotu bakip fiseklemenin manasi yok, bazen gercekten de 'oyle demek istememis' olabiliyor insan..Hehehyangına körükle gitmeyek boşver
Sağolasın öpücükler senninçüün geliyörr
arada olur tamam ..kavga ederken de denmiycek laflar vardir evliligin sagligi acisindan. yap et.. sonra nazdi o. sakaydi o.
bende sakadan bosanayim bari:)
aynen eskisi kadar taksaydım ölmem lazımdı zaten benmaynen oyle canim.. ama kendimize yapiyoruz.. kolay olmasa da, umursamamak bizim icin en hayirlisi..
amaclarina ulasmis oldular iste boylece, seni huzursuz mutsuz ettileraynen eskisi kadar taksaydım ölmem lazımdı zaten benm
baktım evimin huzuru gidiyor benden uzak olsunlar görüşmem arkamdan nederlerse desinler eşimde napıyors aypsın diyip geçiştirmeye çalışıyorum olan bana oldu sinirlerim yıprandı yok yere eşimle kavgalar ettim
kimseye bişey olmadı olan benm sinirlerime oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?