yoruma ihtiyacim varrr:/

günlerce burnundan getircem bu lafi...bazi seyler vardir unutulur ama izi kalir. Ailesi hic fedakar olmayan bi aile olmamasina ragmen ben onun icin sacimi süpürge ettim. sonucta böle bi laf oldu. ne kdr emek verdigim icinde insan daha da sinirleniyor

annesi cocuklugunda bi tane bile oyuncak bile almamis..hastaliginda doktora götürmemis, ilac almamis yat gecsin seklinde yetismis. ben sirtindaki sivilce icin bile ne merhemler ne ilaclar ne emekler vereyim..sonuc ben sana güvenmiyorum, aramizda kan bagi yok olsun.

herzaman gorundugu veya soylendigi gibi olmaz.. esini sen tanirsin ve sen anlarsin demek istedigini.. oylesine bi laf da olabilir, kizdirmak icin.. hos olmamis ama anlamadan bi suru mana uretip mutsuz olmak da sacma..
Lavantam orta yolu bulmuş yine

-------------

Sevgili konu sahibi

İnsan sinirle cinayet işliyo yahu. Herkes herkesi bırakıp gidebilir. Şu dünyada kendi içinden çıkan çocuğu tuvalette doğurup sifonu çeken var. Hatırlarsınız kanalda bulmuşlardı çocuk sıkışmış.

Belki kaybetme korkusu belki sevginizi hissedememe.. Olabilir sinirle söylemiş. Sonradan kıvırmış. Kıvırırken aman sussun da kurtulayım tavrı mı vardı gönül almaya mı çalıştı bu önemli aslında..

Olur öyle arada.. 5 sene gece gündüz gördüğü insana ara sıra da kötü söz eder insanlık hali.. Hep bal kaymak olamaz ki insan.. Kırılmışsınız ama çok da üstünde durmayın boşverin Huzurunuzu bozmayın kaybetmekten korkuyordur belki..

Bi de lafın nereye gideceğini hesaplayamayangillerdendir. Ben de öyleyim bi laf söylüyorum karşımdaki tepki vermeye başlayınca anlıyorum ağır bişey söylediğimi.. Yormayın o güzel kalbinizi dünya üç günlük

bugun polyyanna'ligim uzerimde dostum : ))
cok guzel aciklamissin sen de, ben kisa kesmistim usenip eline, yuregine saglik :-*

Hep baska aciklama yapmis çözemedim ama üzücü tabi

kaybetmekten korkan insan biraz düsünerek konusur. bu aralar yeni moda cikti deyip deyip "saka yaptim" demeler..haklisin kusura bakma demeler. bazi seylerin kusuruna bakilmaz da 5 yil sonra elalem ilan edilince kusura bakiliniyor
Ooo sürekli mi böyle bi anlık sandım ben

Ne diyeyim allah yardımcın olsun ya zor oluyo sürekli dengesizse.

arada olur tamam ..kavga ederken de denmiycek laflar vardir evliligin sagligi acisindan. yap et.. sonra nazdi o. sakaydi o.
bende sakadan bosanayim bari:)

Sen bence şakadan beni dövcen

Ben bilemedim seninkinin otomatiğe bağladığını

Haklısın çok sinir bozucuymuş. Adam sürekli iyi de beni bırakır gidersin diye patladı birden sandım ben.

aynen oyle canim.. ama kendimize yapiyoruz.. kolay olmasa da, umursamamak bizim icin en hayirlisi..
aynen eskisi kadar taksaydım ölmem lazımdı zaten benm
baktım evimin huzuru gidiyor benden uzak olsunlar görüşmem arkamdan nederlerse desinler eşimde napıyors aypsın diyip geçiştirmeye çalışıyorum olan bana oldu sinirlerim yıprandı yok yere eşimle kavgalar ettim
kimseye bişey olmadı olan benm sinirlerime oldu

acayip dengesiz. tam bi ikizler burcu. bi aa ne iyi kalpli diosun. 5 saniye sonra öldüresin dio. bu anlattigim olaydan sonra bugün yine kücücük bisey dedi. yine saka yaptim dedi..sonra o zmn o eski olay demek ki saka deilmis dedim. herseye saka deyince iyice kaka oldu olay:)

amaclarina ulasmis oldular iste boylece, seni huzursuz mutsuz ettiler
hicc izin verme canim.. sonra insan pisman oluyor hayatina, gecen guzel zamanlarina..

sürekli böyle deil. ama arada böyle bombalar birakio etkisi kalici oluyor. her ay 2 tane bomba etkisi yapacak laflari olur..kücük tartismalari tabi adamdan saymiorum o ayri..ama elalem yerine konunca konu uzuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…