- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Biraz ayarsız biri gibi geldi bana. Kime nasıl konuşacağını bilmiyor gibi geldi. Şunu söyleyebilirim ki derin tecrübelerim var bu konuda.. kalbiniz sürekli bin parçaya bölünüyor ve karşıdaki bunu anlamıyor bile. Fark etmiyor devirdiği çamlar. Söylediğinizde sizi aşırı hassaslıkla çok beklenti içinde olmakla suçluyor. Bilmem duydunuz mu bunlardan birini.. çok hor kullanıyor hayatındaki insanları bu tip erkekler. (tabiri caizse, kullanmak kelimesini kalıp olarak yazdım eşya kullanmak gibisinden değil) zorla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Hep bir anlayışsızlık hep bir hoyratlık. Ne var ki bunda.. alıngansın bilmem ne..Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz