Yorumlariniz cok onemli:(

Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Biraz ayarsız biri gibi geldi bana. Kime nasıl konuşacağını bilmiyor gibi geldi. Şunu söyleyebilirim ki derin tecrübelerim var bu konuda.. kalbiniz sürekli bin parçaya bölünüyor ve karşıdaki bunu anlamıyor bile. Fark etmiyor devirdiği çamlar. Söylediğinizde sizi aşırı hassaslıkla çok beklenti içinde olmakla suçluyor. Bilmem duydunuz mu bunlardan birini.. çok hor kullanıyor hayatındaki insanları bu tip erkekler. (tabiri caizse, kullanmak kelimesini kalıp olarak yazdım eşya kullanmak gibisinden değil) zorla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Hep bir anlayışsızlık hep bir hoyratlık. Ne var ki bunda.. alıngansın bilmem ne..

Reis madem bu kadar titizsin bik bik konuşup uyaracagina al ıslak mendili eline sil hele derdim.

Valla bravo size cidden tebrik ediyorum böyle akıllı kızlarımızı görünce cidden bu fragman güzelim bak şimdi evlenince pis kadın bilmem ne bunun yüz katı daha beter olur emin ol ..bu minik fragman sadece..nişanlılık tanıma dönemi zaten çok iyi düşün aman nolucak diyene takılma ama nisanliyken gerizekalı diyen eski koca evlenince adı şerefsiz o..pu daha nicelerini dedi ..bende konu açmıştım aman nolacak dediler bu oldu iyi oku olayları

Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Baştan siritirsa ilerde kiritir. .pis demez iğrenç der...hep bir kaç gömlek otesini düşün ..takik demek ki

Aaa niye desin ki?
Bitanem sen yorulma ben seni temizlerim bile diyebilir.
Olumsuz olmayın lütfen.

niyetten anlarsınız. şaka şeklinde dediyse önemli değil. sevmiyorum dedikçe bırakır öyle demeyi. ama ciddiyet hissettiyseniz gözlemleyin. mesela başka şeylerde nasıl. aşırı titizlik huyu olduğunu farkederseniz bence kaçın. hiç de evham değil düşünceniz. bazen küçük şeyler ipucu olur. onları yakalamak da önemli ilerideki mutluluğunuz için. küçük bişi deyip görmezden geliniyor. sonra evleniliyor. sonra eşim bana hakaret ediyor. benden memnun değil. yada aşırı titiz beni yoruyor gibi konular açılıyor.
test olarak mesela kendi üstü kirlenince nasıl tepki veriyor. yanlışlıkla ayakkabısına basın mesela. çok yüzü düşüyor mu? offluyor mu? bunlar bile ipucu. yada aaa saçına ne bulaşmış deyin, sonra yokmuş bana öyle gelmiş deyin. tepkilerine bakın aşırı mı? bunlar hep ipucu bence

Valla bravo size cidden tebrik ediyorum böyle akıllı kızlarımızı görünce cidden bu fragman güzelim bak şimdi evlenince pis kadın bilmem ne bunun yüz katı daha beter olur emin ol ..bu minik fragman sadece..nişanlılık tanıma dönemi zaten çok iyi düşün aman nolucak diyene takılma ama nisanliyken gerizekalı diyen eski koca evlenince adı şerefsiz o..pu daha nicelerini dedi ..bende konu açmıştım aman nolacak dediler bu oldu iyi oku olayları
kesinlikle doğru tespit.. aynen katılıyorum arkadaşa

Eğer takıntısı varsa lütfen dikkat edin . Her hareketini süzün. Tedavi olmadan evlenmeyin.

Hayat takıntısı olanlarla zor geçiyor tedavi olmadiklarinda.

Nişanlınız kaç yaşında? Açıkçası gülenler size gülmüyorlar bence onun bu çocuksu tavrına gülüyorlar benim 3,5 yaşındaki yeğenim böyle der mesela çünkü çocuk.
Büyük ihtimalle ileride de böyle yapacak, insanlık hali evi süpürmediğinizde ya da atıyorum üzerinize poğaça yaparken gelmiş unu gördüğünde vs. Evin içine girince insan sürekli dışarıdaki gibi olmuyor sonuçta.
ya alın karşınıza konuşun ciddi ciddi bu huyunu törpülesin, düzelmezse de yol verin gitsin bir ömür hazır kıta tertemiz olmanız mümkün değil çünkü.

Toz da adamın arabasına deyince olmuş yalnız anlattığına göre. Kim pis bir daha düşünsün bence.

Nişanlın tedavi olmazsa sakın evlenme.
Hem kaba hem saygısız sana karşı.

Ciddi olarak söylüyorsa sıkıntı.
Benim erkek arkadaşımda bana nankör bencil gibi kelimeler kullanıyordu en sonunda dayanamadım bir azar çektim dahada laf edemiyor

Alindiginiza gore ciddi ciddi soyluyor gibi?Yoksa gulerek mi soyluyor pis falan diye?

Bunu doğru yorumlamak için, önemli olan detay bunu söylerkenki ses tonu jest ve mimikleri yalnız.

Hoş bir tavır degil benim esimde titiz 3 gün evi ellemedigim zaman duzgun bi şekilde söyler bazen bana sinirlenince sert söylediği oluyor ama bu genele bakmak lazım hep mi boyle yoksa yumuşak bi tavırla belirtirmi hep sert ise kırıcı ise isin zor

Back
X