Yorumlariniz cok onemli:(

Hoş bir tavır degil benim esimde titiz 3 gün evi ellemedigim zaman duzgun bi şekilde söyler bazen bana sinirlenince sert söylediği oluyor ama bu genele bakmak lazım hep mi boyle yoksa yumuşak bi tavırla belirtirmi hep sert ise kırıcı ise isin zor
Yumusak bir sekilde soyledi ama soylyor uzerimde bisey olsa hemen gösteriyor geçenlerde pantolonumda tirnak ucu kadar ip vardi sakasina ona dogru attim uzerime cop attin dedi. Daha once de senden ev hanimi mi olur dedi ama bunlari hep sakin söylüyor

Evlenirseniz bununla dinleyeceksiniz çareniz yok...bu gider annesine de der valla yıldız adam profilli çakma tip bişiy...diken üstünde temizlik hastası olur çıkarsınız sayesinde

Yumusak bir sekilde soyledi ama soylyor uzerimde bisey olsa hemen gösteriyor geçenlerde pantolonumda tirnak ucu kadar ip vardi sakasina ona dogru attim uzerime cop attin dedi. Daha once de senden ev hanimi mi olur dedi ama bunlari hep sakin söylüyor
Ama ciddi anlamda takik temzlk olayına her halinden belli illaki tartsmasini yasarsiniz şurası tozlu kıyafetler niye ütülenmedi bik bik bik

Evlenirseniz bununla dinleyeceksiniz çareniz yok...bu gider annesine de der valla yıldız adam profilli çakma tip bişiy...diken üstünde temizlik hastası olur çıkarsınız sayesinde
[/QUOTE]
Bende o nedenle evlenmek istemyorum ama gunaha mi girerim vebal mi alirim simdiden yok rahat edemezaem gibi dusnceler sardi

Bende evlenmesem mi acaba simdiden nasil rahat ederim surekli bunlari mi duyarım dusnceleri sardii vebal mi alirim ayrilsam

Nişanlılık döneminde kendini belli etmiş ahhh ahhh üzüldüm.

Ayrıca bu takıntıdır. Diline de hakim değil nasıl konuşulacağını bilmiyor bile. Pis ne demek?! Titiz değil düz takıntılı ve hadsiz.

Söylenmeyecek kaf şakası bile hoş değil

Back
X