• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniz cok önemli

Evet bende tartıştıktan sonra pişman olurum, söylediklerim için üzülürüm.. Benim dediklerimi o bana deseydi ben çok üzülürdüm diye düşünür, daha da pişman olurum :26: Tabi bu pişmanlık sadece nişanlımla olan kavgalarımda geçerli.. Sonra gider sarılır gönlünü alırım bir şekilde yoksa içim rahat etmez.. :31:

İkinci soruya gelince, eğer benim nişanlımın bir akrabası bana hakaret ederse tabiki de konuşmam, nişanlımı da konuşturmam!
:47:
bende aynen oyle yapiyorum
ne konusuyorum
nede konusturuyorum

bende çoğu zaman fevri davranıp insanların kalbini kırabiliyorum.

yaşadığım tartışmalardan pişmanlıkta duyuyorum ama haklıysam yani karşımdaki kişi 100/100 suçluysa hiç duymam vicdan da

yapmam.senin durumunda kim olsa sakin duramazdı adam sana ağır küfür etmiş:53:daha fazlasını hakediyor bence terbiyesiz.

ölmüş annene babana bile dil uzatıyor ve sen pişman olacaksın ha tam tersi karşısında bir şey demeyip sakin dursaydın,

o zaman pişman olman gerekirdi söyleyemediklerin yüzünden için içini yerdi.

canim merhaba.
ben o insanla tartistigin icin pisman degilim..
bana 1 kez degil birkac kez o....pu dedii.ozamanlar bekardi.
son ki tartismada anneme babama (ki ölmüs insanlar) kufur edince cinnet gecirdim

bende o... senin karindir serefsiz dedim..
ve eltimle bu sebepten konusmuyoruz.
o yuzden vicdanen rahatsizim
keske oyle demeseydim diye...

cinnet gecirdim derken ciddi derecede gecirdim
etrafimda ki herseye zarar verdim(babam yeni ölmustu)anneme zaten hic dayanamam...

merhaba bayanlar..
yorumlariniz benim icin cok onemli...

bir derdim var.cunku huyum huy degil...

size sorum şu. bir insanla tartistiginiz zaman pişman oluyormusunuz?
ben kendime göre hakli olsam bile tartistiktan sonra keşke diyorum.
zaten tartisirken kim evet ben haksizim der.öyle olsa zaten tartişma olmaz...

yani kisacasi ben pişnanlik duyuyorum.
keşke olmasaydi diyorum..tabiki kucuk tartismalarda boyle dusunuyorum...

birde baska bir sorum daha var

bir erkek(bu sizin eşinizin 1.derece yakini) size agza alinmayacak laflar dedi hemde bu bir kac kez tekrarladi..

o insana tavriniz tarziniz ne olurdu
ben konusmuyorum şuan o insanla.lutfen kirici yorumlar olmasin elestiriye açigim

son zamanlarda haklı olduğum birkaç tartışma yaşadım ve arkadaşlığımı bitirdim
yine de düşündüm açıkcası acaba mevlananın dediği gibi kusurları örtsemiydim diye
ama yok yapamadım
bir oluyor iki oluyor taviz tavizi doğuruyor

ikinci sorunsa, kimsenin kırmaya hakaret etmeye hakkı yok
ne olursa olsun görüşmeyi keserdim

son zamanlarda haklı olduğum birkaç tartışma yaşadım ve arkadaşlığımı bitirdim
yine de düşündüm açıkcası acaba mevlananın dediği gibi kusurları örtsemiydim diye
ama yok yapamadım
bir oluyor iki oluyor taviz tavizi doğuruyor

ikinci sorunsa, kimsenin kırmaya hakaret etmeye hakkı yok
ne olursa olsun görüşmeyi keserdim

tesekkur ederim __BADE__Senin yorumlarini herzaman begenmisimdir...cok sagol:12:

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklı olduğum bi mevzunun tartışmasindan sonra pismanlik duymam

O bahsettiğiniz erkekle olan mevzunuzda da tavrınız cok yerinde. Bende olsaydim asla konusmazdim, benim icin biterdi:19:

Haklı olduğum bi mevzunun tartışmasindan sonra pismanlik duymam

O bahsettiğiniz erkekle olan mevzunuzda da tavrınız cok yerinde. Bende olsaydim asla konusmazdim, benim icin biterdi:19:

insanlarla fazla yuzgoz olmak istemedigimden pisman oluyorum.
keske hic yasanmamis olsaydi diyorum..

yoksa 100%100 hakli olmadigim bir durumda zaten tartismam.

yorumunuz icin tskler:51:

insanlarla fazla yuzgoz olmak istemedigimden pisman oluyorum.
keske hic yasanmamis olsaydi diyorum..

yoksa 100%100 hakli olmadigim bir durumda zaten tartismam.

yorumunuz icin tskler:51:

Canim, sen zaten farkindasin, keske esi icin o lafi demeseydim demissin. Sen evine cagirmissin, o gelmek istememis, ama birde soyle dusun, sonucta esinden kimbilir neler duydu, kimbilir senin hakkinda ne dusundu de gelmedi. Bence kaynin olmadigi bir anda kapisina vur, ozur dile polemige girmeden, hellalik al. Sonrada seninle konusmak istemezse hic uzulme bile, cunku bu sayede kayninla da gorusmek zorunda kalmazsin. Eyer boyle bir sey olursa haline sukret derim.

Ve aklinda olsun, bu insan deyisicek gibi birine benzemiyor, o yuzden birdaha da konusma bence. sonucta bir iki yil sonra unutma yani bu olanlari. Ne kadar uzak durursan o kadar iyi olur senin ve ailen icin diye dusunuyorum.

Oncelikle Selamlar...
Bende ayni senin gibiyim sanirim , haklida haksizda olsam
Tartistiktan sonra asiri pismanlik duyuyorum , ve bidaha asla
Tartismicam diyorum kendi kendime..
bu herzaman boyle.olmustur bende.

Ve diger konuya gelirsek , birisi bana agza alinmicak
seyler soylerse benimde tavrim farkli olmazdi.
konusmazdim bende senin gibi , bir insanla konusamiyor
Anlasamiyorsa konusmamak gormemek en mantiklisi her gordugumde kirip kirilacaksam , tumden baglantimi keserim.

kizlar meraba.benim.bi sevgilim vardi.ben asiri derece kiskanclik yaptim onu kiz ardadaslarindan uzaklastirdim.ama kizlarda az degildi hani.ama su son.tartisgim kizda biraz sinirlari astim sanirim cok kalbini kirdim agza alinmayacak laflar ettim seytan.iste nefsime.hakim oldu.bnse nefsime uydum :-( smdi cok pismanim hellalik almak.istiyorum ama yuzum yok cekiniyorum vicdan azabi oldurecek beni oysa onun sucu yoktu bu asiri kiskanclik olaylari bu raddeye getrdi.:-(:-(:-(

Back
X