- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
8 km dolmuşla yarım saatmesafe ne kadar ki ?
Bu devamlı olan bir durum değil izindeyim bir haftalığına sonra zaten eve döneceğim bayram sonrası da hafta sonu gelmeleri de bitecekEvli insanların ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum. Benim eşim benden ayrı yaşasa, çocuğumu da alsa götürse evde tek başıma bunalıma girerim.
Merhaba sevgili hanımlar eşimle olan durumlar malum. Bilenler biliyor. Daha yeni bir konu açmıştım annemin şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta yazlık evi var diye. Bir haftalık izne çıktım ilk iki gün akrabaları geldi eşimin onları ağırladık sonra da ben yazlığa geçtim. Eşim izinde değil çalışıyor. O merkezde kaldı. Bir kerede yanımıza geldi. Bu ev bahçeli kızım hem anneannesi ile oynuyor hem bende dinleniyorum havadar sakin.yaz başımdan beride hafta sonları geliyoruz kalmaya. Eşimi bugün aradım haftasonu gelecek misin diye bana açtı ağzını yumdu gözünü senin evin orası mı burası mı karar ver. oraya gitmene bişey demiyorum ama en azından kızını getir seveyim geri yatmaya git ne bu hareketlerin kıza yazık olacak davranışların yüzünden diyor. (eğer evliliğimize dair olumlu adımlar almazsak 2017 de bu evliliği bitirecekmiş 2016 başında aldığı karar bu)ben şimdi napayım bu adam Haklı mı toplanıp eve mi döneyim yoksa boşverip iki gün tatiline devam mı edeyim.
Eşimin arabası yok ama dolmuşla yarım saatiyi de 20 dakika ise işten çıkınca gelsinnn
hazır sofrada otursun yesin içsin kızı ile ilgilensin
isterse kalsın istemezse de çekip eve gidip yatsın
eşinin arabası vardır diye düşündüm tabii
çocuk orada mutlu ise iki gün daha kalmanızda ne var ki
8 km dolmuşla yarım saat
8 km dolmuşla yarım saat
Ohooo bir hafta için mi bu kadar yaygara? Eşinizle aranızdaki problemler yüzünden en küçük şey batıyor belli ki.Bu devamlı olan bir durum değil izindeyim bir haftalığına sonra zaten eve döneceğim bayram sonrası da hafta sonu gelmeleri de bitecek
Ohooo bir hafta için mi bu kadar yaygara? Eşinizle aranızdaki problemler yüzünden en küçük şey batıyor belli ki.
ee o zaman bütün gün durun akşam dönün evinize
yarım saat mesafe ne ki?
bence yazlıkta kalmanız şart değil.
eşinizi haklı buldum 1-2 gidilir de her haftasonu yazlıkta eş evde olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?