Yorumlarınız çok önemli

8 km dolmuşla yarım saat
8 km mi? Adam haklı, niye akşam yatmaya evinize gitmiyorsunuz ki? 8 km ben yürürüm ya, otobüsle 10-20 dakkalık yol.

Ya da en azından hafta da 2-3 gün kendi evinizde yatın bari.

Edit: Pff sadece 1 haftalık bir tatilmiş size...Bilemedim şimdi, o zaman adam dırdırcı.

Akşam kendi yemeğini hazırlamak vs zor geldi galiba.

8 km mi? Adam haklı, niye akşam yatmaya evinize gitmiyorsunuz ki? 8 km ben yürürüm ya, otobüsle 10-20 dakkalık yol.

Ya da en azından hafta da 2-3 gün kendi evinizde yatın bari.
1 hafta için böyleymis sadece. Tüm yaz değil

Evimiz üç katlı çatı katı bize ayrılmış banyosu yatak odası ve çalışma odası mevcut sadece yemekten yemeğe iniyor aşağı burada olduğunda da. Ben yax başında ona söyledim ben çok çalışıyorum ve çok yoğunum orada dinleniyorum sende gelirsen ailecek gideriz diye söyledim makul karşıladı sonra o ben cumadan gitmeye oda cumartesi gelmeye başladı. Bu sene izinlerimizi birlikte ayarlamayamadık

eşinizin bence biraz hakkı var, hem sizle tatil yapamaması, hem sizin onu kızından uzak bırakmanız, hemde haftasonlarıda hep orada geçirmeniz gibi olaylar karşı tarafı sıkmış bunaltmış olabilir. hee sizde haklısınız tabi, sizin yaptığınız şey gayet masum ama onunkide özlem ve stresten kaynaklanıyor bence, onu da anlamak lazım. biraz eşinizin yanına gidin bence tatilde ona jestler yapın kalbini alın.

Bu nasıl birşey ben ve eşim her gün 15 km işe gidiyoruz
Haa şu olabilir uzun tatil yapmanızı yada sık sık gitmenizi istemediği için böyle demiş olabilir ama bunu anlatış biçimi çokkk fazla...

Amaa yaz başından beri hafta sonları geliyoruz demişsiniz her hafta ise bence fazla

Not: ekleme

Bir ay evvelden de dedim ona bir hafta izin alıp annemde kalmak istitorum diye. Hatta oda güneye tatile git o evde harcama iznini dedi. Ama sonra başka bir konu konuşulmadı ne git dedi ne gitme dedi. Geçen akşam geldi geldiğinde de kız için kışlık tarhana yapıyordu annem ona yardım edip onunla oturmadım diye bana kıza kıza gitti.

Şu küçük illerde oturanların 10 km ya da 1 saat gibi mesafelere çook uzakmış gibi muamele etmesine hastayım.

Akşamları dönün evinize sizde...

Yahu tatil olup da epi topu bir hafta. Onu da gonlunuzce yasayin. 2 kisi sizin yola dusmeniz mi daha mantikli esinizin mi. Ozleyen adam gelir gorur.kizi getir ne demek. Keyfine gore yasayan adam icin bende keyfimi bozmam.

Dedikleriniz doğrudur ama kafam burda rahat evimizde mutlu değilim çok sıcak odalar karanlık ruhum o kadar sıkılıyor ki. En azından burda yemek derdim yok. Kızımla bir iki saatte olsa annem ilgileniyor ve ben ders çalışıyo ru m. İş arkadaşlarım bile siz neden bu eve yerleşmiyorsunuz diye bize kırdılar

Yazları annemler yaylada. Gidip bir ay kalıyorum, eşim de hafta sonlarında geliyor -ki mesafe 90 km- .

Okulumla evimin arası 22 km. Her gün gidip geliyorum. 8 km nedir ki anlamadım yani. Gelsin kalsın o da sizinle.

evinizi değiştirin, eğer eşiniz ailenizle yaşamayı tercih ederse ki sanmıyorum insan ne kadar rahatta olsa ev ev üstüne istemez ama isterse oraya yerleşebilirsiniz. tercih etmiyorsa da başka eve taşınma gibi bir şansınız yok mu daha ferah olan bir eve mesela. sizin işinizde zor gerçekten anlıyorum gene bunu eşinizle oturup kendinizi isteklerinizi iyice anlatarak çözebilirsiniz.

evinizi değiştirin, eğer eşiniz ailenizle yaşamayı tercih ederse ki sanmıyorum insan ne kadar rahatta olsa ev ev üstüne istemez ama isterse oraya yerleşebilirsiniz. tercih etmiyorsa da başka eve taşınma gibi bir şansınız yok mu daha ferah olan bir eve mesela. sizin işinizde zor gerçekten anlıyorum gene bunu eşinizle oturup kendinizi isteklerinizi iyice anlatarak çözebilirsiniz.

siz ne kadar yoruluyorsanız eşinizde o kadar yoruluyordur bıraz kendı rahatınızı dusunuyorsunuz sankı yemek derdım yok cocukla annem ılgılenıyor gıbı. yahu soylemek ıstemıyorum ama evlenınce evın ısı sende olucak ıste o zaman ne dıye evlenıyorsunuz cocuğa bakmak yemek yapmak zor gelıcekse evlenmeyın. kı evlenmesen bıle hayatta baska bır sorumlulugun olucak bunları da cok gozde buyutmemek lazım. sen ne kadar sevgı ılgı gosterırsen o kadar sevgı ılgı alırsın. bence orta yol bulma amacıyla annenıze rıca etsenız bır haftalıgına kısın oturdugu eve gıtse sızde aılece tatıl yapmıs olsanız belkı bıseylerıde toparlarsanız. kendı oturdugunuz evde de huzursuz oluyorsanız evınızı degıstırın degısıklık ıyıdır. huzursuz oldugunuz sevmedıgınız bır evde oturmak daha cok problem getırır ıc huzurunuz yok cunku

Adam haftaiçi çalışıyor, haftasonunu da ailesiyle geçirmek istiyor belki. Ama siz yaz başından beri her haftasonunu annenizle geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Ve tatilde çocuğun babasıyla geçireceği zamanı da gasp ediyorsunuz. Bir olur, iki olur ama her haftasonu diyorsunuz. Eşinize de yazık. Mesele gel-e-memek değil, istese gelir tabi, kısa mesafe zaten ama belki kayınvalidesinin yazlığında geçirmek istemiyor tüm haftasonlarını. Sadece sizinle ve çocuğuyla birlikte olmak istiyor olamaz mı? Bir hafta gidiyorsanız bir hafta eşinizin istediği şekilde değerlendirmelisiniz haftasonunu. Çocuğuyla vakit geçirmek istiyorsa gelsin, ben böyle istiyorum demek çok bencilce görünüyor

genel olarak yazdıklarınız doğru

ama bunu konu sahibinin 1 haftalık izninde değil de diğer haftaların birinde dese daha makul olabilirdi sanki

bir de geçen hafta sonu konu sahibi evde eşinin ailesi ile idi sonra yazlığa gitti oradan da Pazartesi olmadan dönecek ve işe gidecek

adamın o evden bunaldığı belli ama tatilini o evde öldürme güneye git demiş

neden organizasyon yapmadınız

sanki kız ile uzağa gitmeyi gözünüz yemedi anneniz onunla ilgilensin istediniz gibi geldi

bakın mesleğiniz zor eşiniz yıpratıcı vs olabilir ama özellikle geçen seneki kalem konusundan sonra sizin de hatalarınız olabileceğini düşünüyorum

karşılıklı yapıcı olamayacaksanız 2017 yi beklemeyin zira hem ikiniz hem de kızınız yıpranıyor

çizin yolunuzu yaşayın huzurla

Eşi yaz boyu dolmuş dolmuş, bir yerden sonra patlamış olabilir. Neden bir haftalık izninde söyledi diye zamana çok takılmamak lazım. Sabrı o zaman tükenmiş demek ki.

Konu sahibi ben burda rahatım, sessiz sakin, annem çocukla ilgileniyor, yemek derdim yok diyor. Eşinin ne istediğini sormamış bile. Sen nasıl geçirmek istersin haftasonunu demiyor, yakın yer gelsin görsün çocuğunu diyor. Bu çok bencilce ve ne yazık ki evliliğin ruh halinden çok uzak. Demek ki aile olarak bakılmıyor olaya. Kopukluk var, e bu durumdan rahatsız olan bir taraf da var. Nereye kadar böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…