- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Çocuk aileyle birlikte yapılan her etkinlikten keyif alır. Yaz başından beri her haftasonu gidiyormuş konu sahibi. Babayla birlikte keyifle yapılacak başka program bulunamaz mı? Belki eşi dışlanmaktan rahatsızdırboşanma planları yapılmışsa eşler arasında, her şeyin gerginlik için bahane olması normal geliyor bana.
çünkü eşler arası tahammül bitmiş. belki işte canı başka bir şeye sıkıldı, eşine patlıyor koca kişisi.
o yüzden haksız olduğunu düşünüyorum.
eşine gıcık olsa bile çocuğunun keyfi için ses etmemeliydi.
eşiyle arasındaki durumdan dolayı orta yolda buluşamıyorlar sanırım.Çocuk aileyle birlikte yapılan her etkinlikten keyif alır. Yaz başından beri her haftasonu gidiyormuş konu sahibi. Babayla birlikte keyifle yapılacak başka program bulunamaz mı? Belki eşi dışlanmaktan rahatsızdır
Sorunlarını bilmiyorum, önceki konularını okumadım. Sadece bu konu üstünden baktım olaya ve konu sahibinin 1 haftalık yıllık iznini değil de yaz boyunca tüm haftasonlarını annesinin evinde geçirmesini baba-çocuk ilişkisini baltalaması açısından bencilce buldum. Bence sorun bu 1 haftayı nerde geçirdiği değil zaten, tüm haftasonlarında çocuğu alıp annesine gitmesieşiyle arasındaki durumdan dolayı orta yolda buluşamıyorlar sanırım.
başta güneyde tatil önerisiyle gelen eş, 8 km lik mesafeyi neden sorun yapsın ki?
eğer konu sahibi eşinin önerisiyle daha uzak bir yere gitseydi, eşi yine kızsaydı ne olacaktı?
aralarındaki sorunlar hallolmadıkça her şey sorun haline gelir.
Sürekli olan birşey değil ki yaz dönemine ait bir durum kendisi beni defalarca yok düğün yok bayram yok seyran yok köyüme anama gidecem diye bırakıp gitti. Dört yıldır Evliyim ama ilk defa bu sene öyle oldu.Evli insanların ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum. Benim eşim benden ayrı yaşasa, çocuğumu da alsa götürse evde tek başıma bunalıma girerim.
Eğer bizle geçirecek olsa içim yanmaz. Kaldı ki zaten geçen iki hafta sonunu akrabaları geldiği için yanındaydım. Maddi olarak sıkışık dışarıda yeme işini ikiye indirelim diye bana kendisi teklif etti. Güneye de beni götürwceğinden değil sadece akıl vermek için söylemişti.Diğer konularınızı bilmiyorum ama sadece bu konu üzerinden eşinize hak verdim açıkcası. Tabi bu boşanmaya bir sebep asla değil. Bencede sırun sadece izin sürenizde değil yaz başından beri gidiyor olmanız olabilir. Sizde çalışıyorsunuz eşinizde hafta sonunu sizinle ve çocuğuyla geçirmek istiyor olmadı gayet normal. O yüzden evinize dönüp konuşmanızı öneririm.
Tam dört yıldır aynı evde oturuyorum ama aynı tas aynı haameski konulara göz atsanız aslında sorunlarımızı az çok anlarsınız ev değiştiremiyoruz satın aldık çünkü.bu evi bile zorla aldırdım sırf elindeki parayı savunmasın bir evimiz olsun diye.siz ne kadar yoruluyorsanız eşinizde o kadar yoruluyordur bıraz kendı rahatınızı dusunuyorsunuz sankı yemek derdım yok cocukla annem ılgılenıyor gıbı. yahu soylemek ıstemıyorum ama evlenınce evın ısı sende olucak ıste o zaman ne dıye evlenıyorsunuz cocuğa bakmak yemek yapmak zor gelıcekse evlenmeyın. kı evlenmesen bıle hayatta baska bır sorumlulugun olucak bunları da cok gozde buyutmemek lazım. sen ne kadar sevgı ılgı gosterırsen o kadar sevgı ılgı alırsın. bence orta yol bulma amacıyla annenıze rıca etsenız bır haftalıgına kısın oturdugu eve gıtse sızde aılece tatıl yapmıs olsanız belkı bıseylerıde toparlarsanız. kendı oturdugunuz evde de huzursuz oluyorsanız evınızı degıstırın degısıklık ıyıdır. huzursuz oldugunuz sevmedıgınız bır evde oturmak daha cok problem getırır ıc huzurunuz yok cunku
evine git artık ya annenin evini seviyorsan ne diye evlendinMerhaba sevgili hanımlar eşimle olan durumlar malum. Bilenler biliyor. Daha yeni bir konu açmıştım annemin şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta yazlık evi var diye. Bir haftalık izne çıktım ilk iki gün akrabaları geldi eşimin onları ağırladık sonra da ben yazlığa geçtim. Eşim izinde değil çalışıyor. O merkezde kaldı. Bir kerede yanımıza geldi. Bu ev bahçeli kızım hem anneannesi ile oynuyor hem bende dinleniyorum havadar sakin.yaz başımdan beride hafta sonları geliyoruz kalmaya. Eşimi bugün aradım haftasonu gelecek misin diye bana açtı ağzını yumdu gözünü senin evin orası mı burası mı karar ver. oraya gitmene bişey demiyorum ama en azından kızını getir seveyim geri yatmaya git ne bu hareketlerin kıza yazık olacak davranışların yüzünden diyor. (eğer evliliğimize dair olumlu adımlar almazsak 2017 de bu evliliği bitirecekmiş 2016 başında aldığı karar bu)ben şimdi napayım bu adam Haklı mı toplanıp eve mi döneyim yoksa boşverip iki gün tatiline devam mı edeyim.
Eski konularınızi bilmiyorum ama lütfen kendi değerinizi kendiniz verin. Eşiniz nasıl insandır bilmiyorum size karşı fakat ortada bir çocuk var mümkün mertebe ikinizde biraz ozverili olun kavga icinde buyumesin cocuk. hayatı birbirinize zehir etmeyinTam dört yıldır aynı evde oturuyorum ama aynı tas aynı haameski konulara göz atsanız aslında sorunlarımızı az çok anlarsınız ev değiştiremiyoruz satın aldık çünkü.bu evi bile zorla aldırdım sırf elindeki parayı savunmasın bir evimiz olsun diye.
E gelsin bir zahmet o zaman.8 km dolmuşla yarım saat
Ya sen bu adamın dediğine boyun eğersen adam böyle yapmaya devam eder.Hepinizin cevapları için teşekkür ederim galiba akşam eve döneceğim ama mutlu olmayacağım ve yüzüm gülmeyecek tüm kalbim yazlıkta kalmayı istesede 2017 başında beyefendi bu evliliği bitirirken en azından ben kendi üzerime düşeni yaptığım için vicdanım rahat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?