- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
-
bigun oturuyorduk evi supuurumusun dedi oyle basladi esim bana hak veriyor hep yanimdadir Allaha sukur ama oda kirmadan ne diyecegini bilemiyorSanane canım başkasının temizliğinden. Nasıl başladı bu kayınvalide evi temizlemesi? Kendi evinin işini zor yetiştirdiğini ve artık gelemeyeceğini söyle, bir sonraki aramaya erteleme. Bozulursada bozulsun.
Vallahi çok garip. Bir yeri ağrır iş yapamaz, rica eder 1 kere süpürürsün. Ama evi arayıp gel süpür ne demek ya? Siz kesin bi dille söyleyin gelmeyeceğinizi. Trip atar ama ömür boyu uzatacak değil ya. Görmezden gelirsiniz tavrını. En azından ev süpürmekten kurtulrsunuz.bigun oturuyorduk evi supuurumusun dedi oyle basladi esim bana hak veriyor hep yanimdadir Allaha sukur ama oda kirmadan ne diyecegini bilemiyor
Suan calismiyorum kv 50 yasinda benden diriSanırım çalışmiyorsunuz. Kayınvalideniz kaç yaşında.
Esim nasil diyebilir kirmadanEşiniz söyleyecek ezdirmeyecek.Ya da ders calisan kisi sizseniz bitirmem gereken konu var internetten ders dinliyorum vs. vs diyebilirsiniz .
Ha bana kalsa kendi evime zor yetisiyorum gelemem der gecerim
haklisiniz sorun burdan kaynakli galibaBir de hayir demeyi bilin lutfen .Eger darılır kirilir diye bir seylere evet derseniz surekli arkasi gelir .Yeni gelinim laf soz olur diye düşünüp her seye evet deme .
Temizlik icin esimi cagirma diyecek .Ben olsam esimi araya sokmam dobrayimdir rahatsiz oldugum seyi aninda soylerimEsim nasil diyebilir kirmadan
Evet haklisinizMaddi anlamda yardim etmis ya iste beklentiye giriyor seninle ilgili. Hicbir seyinize karismasa boyle davranmaz yuzu olmaz. Sen de surekli birseyler bahane et. Carsiya cikacagim, kendi evimi temizleyecegim de. Bir de onlardan yardim filan almayin. Hatta esin alsa bile sana caktirmasin yani. Onlara da tembih etsin uzuluyor benim karim yardim ettiginiz zaman desin
Normalde bende dobrayim ama kendi ailemden uzak oldugum icin kimseyi kirip huzursuz olmak istemiyorumTemizlik icin esimi cagirma diyecek .Ben olsam esimi araya sokmam dobrayimdir rahatsiz oldugum seyi aninda soylerim
Boyle yaparak da kendini mutsuzluga itiyorsun.Yasli olur yalniz yasar o zaman zaten yardim edersin .Evde gorumce var o yapsın 5 gec bir saat degilNormalde bende dobrayim ama kendi ailemden uzak oldugum icin kimseyi kirip huzursuz olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?