Yorumlariniza ihtiyacim var kv

bizimde düğünümüz eşyamiz ödendi hic bşr beklentiside yok üstelik 70 yaşında kendi işini kendi yapıyor

Esim zaten durumun farkinda ev bakiyoruz tasinmak icin dua edin bana bian once ev bulalim yada is bulayim

Yapmamaniz lazim. Bir iki sefer bahane bulun. Bir daha ki sefere komsular gelecek deyin. Bir dahaki sefere carsidayim deyin bakalim tekrar arayacak mi

Sizi anneniz başkasına temizlikçi olun diye mi doğurdu?! Yeni gelinsinsiniz, yayılın, evinizi süsleyin, kahve için, evinizin keyfini çıkarın. Ne münasebet ya! Canım bir yerim ağrıyor de, bir bahane bul, eşin bozuluyorum desin ama lütfen gitme. Hasta olur onda bile içinden gelir yaparsın. Tövbe ya..

Bahaneler bulun ama şöyle ki,kadın sizin bahane bulduğunuzu anlasın.

Direkt söyleyemiyorsanız tek çare bu.

Kadın iyiymiş,hep iyi geçmiş süreçleriniz..eee bunların bedelini ödetecek de mi ama
"Ben sana iyi davrandın,maddi yardım da ediyorum sen de benim işimi görecen 2 günde bir ev temizleyeceksin"
Valide bu kafada.
Eksik olsun iyiliği diyesi geliyor insanın.
Siz evlenmezden önce kim süpürüyomuş evi?bir anda elden ayaktan düşmedi ya bu kadın.

Peki evlenirken yardim etti derken ne yaptı mesela ?
Siz çok lukse mi kaçtınız örneğin caniniz sağ olsun mu dedi ?
Yoksa zaten yapmasi gerekenleri üstüne düşenleri mi yaptı?

Eli ayağı tutuyor mu? Evet
Genç mi? Evet
Böyle durumlarda en iyisi bıçak gibi kesmek. Direk nokta koymak.
Aman o üzülmesin bu kırılmasın derseniz bi bakmışsınız en çok siz kırılıp, üzülmüşsünüz bir de üstüne ev süpürmüşsünüz...

Ayrıca tabi yardım edecek evlenirken durumu varsa. Benim kv de eşyalarımın neredeyse hepsini aldı. Daha el öpmeye gitmedim düğünden beri, haketmiyor diye. Bir zahmet evlendirmesinler bu kadar yapmayacaklarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…