- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Ah ah heryerde var bu turden demekki
Deneyecegmvar umursamayin ben yaptimda ne oldu ? allah razi olsun geldin o kadar diyecegini dusunmeyin ...ders calisacagim isim var hem is yetismiyor gorumcem yardim edebilirmi de?
+ 100 falan.Güldüm ya :) herkes kendi işini yapsın gerçekten :)Gulerek, “anne valla ben kendi evimi supurmuyorum gel bir kadin cagiralim hem senin hem benim evi temizlesin, dunyaya bir daha mi gelecegiz” de.. olay biter :)
Evet calismadigim icin bi turlu is bulamadim gorumce calisiyor evetÇalışmadığın için diyordur . Görünce çalışıyorsa seni ondan çağırmıştır .
Ben olsam bir kere rica ederse giderdim sonuçta o da eşimin annesi ama devamlı yaparsa bozulurdum
Bi kere dedi yaptim ama ardi arkasi kesilmediEvet calismadigim icin bi turlu is bulamadim gorumce calisiyor evet
Ondan yapıyor sende taviz verme sonuçta gelinsen Hizmetçi değilsinEvet calismadigim icin bi turlu is bulamadim gorumce calisiyor evet
5 ay oldu evleneli kv ile hic bir problemim olmadi diyebilirim. Dugun yaptk borcumuz yok sukur kv cok yardim etti sagolsun. Yeri geldiginde de hala destegini esirgemez ufak tefek. Evlerimiz cok yakin olmasina ragmen pek sikinti da olmadi ama sikintim su iki gune bir surekli benden evini supurup silmemi istiyor. Ciddi manada sinirlerimi bozuyor bu durum. Ya kendi eli ayagi tutuyor 8 5 calisan bi gorumce var evde. Dun esim evdeydi kahvaltiya geldiler kp ile giderken diyo bugun napacaksn ablanla su evi bi supurup silsen bende dedm anne esim evde ders caliscaz bugun ablam yapsn dedim tamam dedi bozulma falan olmadi ama yarin en gec obur gun tekrar davet edilecegm biliyorum bu durum beni sinir ediyor aradiginda bile sinirlenip hafif titriyorum. Napmami onerirsiniz abartiyor muyum yani burda cok sey okudum onlarin yaninda elbette cok buyuk problem degl ama yinede herkesin derdi kendine gore
Is ariyorum bulamiyorumkendi yapsın kimiside gelin değil hizmetçi peşinde kendi egolarını tatmin ediyolar benimde aynıydı hep bana yaptırırdı bi de arkamdan kontrol ederdi sonra işe girdim kurtuldum elimi bile sürmüyorum işe girecek durumun yoksa yapamam de açık açık söyle kırılırsa kırılsın
[
seni çok iyi anlıyorum iş bulmak zor 1,5 yıl uğraştım bulamadım iş bulamasanda boşver söyle açık açık sinir oluyorum böyle insanlara kayınvalidemle güne falan gidelim orda da gelinlerinden dert yananlar oluyo yardım etmiyo iş yapmıyo falan diye bütün gelinlerin avukatı olmak adına kimse kimsenin hizmetçisi değil herkes kendi evinin işini yapsın diyorum pıt ses yokIs ariyorum bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?