• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniza ihtiyacim var:( lütfen bi bakin

Nerissine

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
75
60
18
Merhabalar..Ben 1 senelik evliyim,2 aylik bebegim var. Gorucu usulu evlendik esimle ama cok istedi o beni ben bi türlü karar vveremezke.Ama bazen sanki o cok isteyen adam gidiyor.Bu bi sene icinde bi kac defa saglam kirdi beni cok agladigimi bilirim bunlarin sadece bi tanesinde gelip özur diledi.Bana deger verdigini hissetiriyor cogu zaman.Bu aksam ona o kadar kirildim ki sizlere danismak istedim.Aksam kayinvalidem gorumcem ve kaynim caya geldiler.Tv de dizi vardi yeni baslayan rsim dizideki basrol oyuncusu icin buda bana birini hatirlatiyor dedi ve gorumceme bakti gülüstuler.Ben de ilk etapta kimi hatirlatti falan dedim guldum sonra görumcem iki kardeş arasinda kasin dedi. O kadar kirildim ki yüzum düştü esim farketti ama onlar gittikten sonra bile birsey demedi ben de demedim, biliyorum konuyu acsam üste cikacak beni kiskanclikla suclayacak.Sizce esimin aklinda baska biri mi var?Yoksa ben mi abartiyorum?yorumlarinizi bekliyorum

Görümcenin saçmalığı. Bir gizem varmış gibi ve seni huzursuz etmek için söylediği açık. Ama karşındaki eşin sormak hakkınken neden çekiniyorsun ki bu haklı konuda? Eşin de ayrı saçmalamış zaten

Sakin bir daha rahatsiz oldugunuzu onlerinde belli etmeyin. Yuzunuz dusmesin. Aklinca size "yerinizi" bildirmeye calisiyor gorumce sinsisi. Amacina ulasamasin. Sonrasinda ise esinizle acikca bu durumdan rahatsiz oldugunuzu konusun. Baska caresi yok.

Belli ki sizi sinir etmekten haz alan tipler. Gülüp geçin hiç belli etmeyin siniriniz bozulduğunda.
Eşiniz de önemsemediğinden birşey dememiştir bence sonrasında. Kendinizi yıpratmaya, acaba başkası mı var diye düşünmeye gerek yok bence...

Agladigimi gordugu halde neden agliyosun bile demedi.Ben de gurur yatim bisey demedim.Evet görumceme ayri sinir oldum.Gülmesine özellikle..Eşim biraz narsist.Kendini coook begenir.Çoook kirildim ona gönul almasini da bilmez.Bazen oyle seyler soyluyor oyle seyler yapiyor ki taniyamiyorum.evlendigimiz ilk haftalar o kadar farkliydi ki sureli ne kadar mutlu oldugundan bahsediyordu beni ne kadar cok sevdiginden..Ama smdi sanki kendisi dunya yakisiklisi ama benimle harcanmis gibi davraniyor bazen.Cook canim sıkkin gitti uyudu :(

Yasamis oldugunuz olay bana eski es eski gorumce ve eski kvyi hatirlatti ucunu toplasan bir kurus etmezler.. cok cirkin bir davranis.. sizinle resmen dalga gecmisler.. kusura bakmayin ama ben bunlari yasamis olan biriyim oradan biliyorum.. ne demek yaaa birbirlerine bakip gulumsemeler filan.. cekemem ben bu tip seyleri..

Ben bu durumda esime nasil davranmaliyim tavir mi yapmaliyim,hicbirsey olmamis gibi mi davranayim yoksa konuyu acayim mi bilemedim:( Normalde esime cok sicak davranirim gider sarilirim durup dururken operim onu sevdigimi soylerim o da karsilik verir hakkini yiyemem.Ailesine de hervturlu ikramda bulunurum guleryuz gosteririm saygisizlik etmem.Boyle oldugu halde bana saygisizlik yaptilar cook kirildim

Ben bu durumda esime nasil davranmaliyim tavir mi yapmaliyim,hicbirsey olmamis gibi mi davranayim yoksa konuyu acayim mi bilemedim:KK43: Normalde esime cok sicak davranirim gider sarilirim durup dururken operim onu sevdigimi soylerim o da karsilik verir hakkini yiyemem.Ailesine de hervturlu ikramda bulunurum guleryuz gosteririm saygisizlik etmem.Boyle oldugu halde bana saygisizlik yaptilar cook kirildim

Tavir alma, trip atma islerine girme, esine acik konus. Hepimiz ayni oryamdayken kendi aranızda alttan konusup sordugumda beni dışarda bırakmanız beni rahatsız etti. Bi daha tekrarlanmasini istemiyorum diyin.

Gerçekten çok terbiyesizce davranmislar.Esine olanlardan hiç hoşlanmadığını birdaha iki kardeş arasında gizli kalması gereken bir konu olduğunda toplum içinde konusmamalari gerektiğini söyleyin.

Esini kiskanman cok normal bunu bilmesinde de bir sakinca yok. Esine konuyu ac ve soyle kime benzettin ayip degol mi benim yanim da o sekilde konusuyosun sonrada dalga geciyosunuz benimle diye

Iki kardes arasındaki her şeyi bilemezsiniz. Bırakın iki kardeşin özel i kalsın. Aklında başka biri olsa bunu sizin yanınızda kardesine bakişarak anlatmaz ... Yok erkeklerde o cesaret .Tahminiyen o anımsattığı kisi ya sensin , ya görümcen , yada ikisinin zamanın da tanıyıp dedikodusunu yapacakları biri ... Daha 1 yillik evlisiniz flortunuz olmamış. Bunlar birbirinizi tanima aşamaniz o yüzden akışına bırak .

lüzumsuz bi laf, manidar bakışmalar, bıyık altı gülüş. dogru tahmin dimi. en sinirinden. eşine sor cnm. biz hiç bilemeyiz.

Evet rahatsiz edici bir durum.ama kiskançlik gosterecek bir sey yok ortada.Esine biraz ilgisiz davran.ona
harcadigin zamani kendine harca

Öz guvenini yüksek tut.seni iyi hisetirecek seyler yap.Kendini güzel hiset ve hisettir.
Beyimizin fazla ilgiden egosu tavan yapmis anlasilan.

Insanlara verilecek en iyi cevap hiiiiiiç muhattap olmamak ve onlarla aynı seviyeye gelmemektir.yada konuyu anladığınızı onlar gibi alaycı şekilde ifade etmektir 'aaaa anladım bu kadın senin eski sevgiline benziyor değil mi?fena da değilmiş hani! '
Ama adı üzerinde sadece eskiiiiiii....

Ayrıca paprikaya Katılıyorum çok şımartma derim kendine Bakım yap,süslen,giyin biraz da o ilgilensin seninle☺️

Back
X