- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi Neurosurgeon
-
niye agliyo? ahahah ay sinirlerim bozuldu
Kendisine sorduğumda geçmişte yaşadığı kötü bir olayla ilgili olduğunu söylüyor. O olayı biliyorum ama alakası olduğunu düşünmüyorumNe zaman kötü olsak aklıma geçmişim geldi diyor tamam anlıyorum ama bu durumdan o kadar bunaldım ki.
Şaka miMesela geçen gün telefonda konuşurken şakasına ağlak dedim ve o ağlamaya başladı..
Geçmişte ne yaşamış ki bu çocuk daha 19 yaşında?
Bana garip, anormal geldi ayrıl kaç derim.
Burda yazmam uygun olur mu bilmiyorum. 9 yaşındayken yaşadığı bir şey belki tahmin etmişsinizdir.
Kaç yavrum canını kurtar.Merhaba KK, buradaki ilk konum. Konu erkek arkadaşımla ilgili. İkimiz de 19 yaşındayız yaklaşık 1,5 yıllık ilişkimiz var. O kıskanç biri ve fazlasıyla alıngan. Mesela erkek bir arkadaşım olmasını istemez, sosyal medya hesaplarıma karışır, kıyafetlerime karışır. Erkek ünlü fotoğrafını bile beğenmemi istemez. Bu zamana kadar sırf o üzülmesin diye dediklerini yaptım ama bu sorunu çözmedi.
Söylediğim en ufak bir şeyde ağlamaya başlıyor. Mesela geçen gün telefonda konuşurken şakasına ağlak dedim ve o ağlamaya başladı. Ben de bunun üzerine sinirlendim çok ve bana söz verdi bu konuda. Bugün ise yine ağladı hem de hıçkıra hıçkıra.
Açıkçası bu durum beni çok bunaltmaya başladı. Bugün ilk defa ayrılmayı düşündüm. Fakat ayrılırsam onun kendisine zarar vermesinden çok korkuyorum. Bir yandan da kendime soruyorum eğer onu gerçekten sevseydim ayrılmayı düşünür müydüm ki? Kafam çok karışık.
Ay benim de üniversitede boyle bir sevgilim vardi. Hemen aglardi, ayrilmak istedigimde bayilirdi filan allahim ne korkunc günlerdi. Ben de kendine bir sey yapacak korkusuyla kac senemi heba ettim. Insan küçükken bu saçmalıkların farkina varamiyor. Sonra bir gun gercekten ayrildim, isterse gidip kendini atsin umrumda olmayacakti. Sonra ne mi oldu? Hicbir sey.
Yani korkma. Asla kendine bir sey yapamaz. En fazla yapmis gibi seni kandirmaya calisir o kadar.
Psikoterapi desteği alsın. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, ilişkinizde de size hayatı zindan ediyor. 9 yaşında elim bir olay yaşamasının sorumlusu siz değilsiniz, psikolojisini düzeltecek kişi de siz değilsiniz. Annesi değilsiniz, babası değilsiniz. Aslında ağlamayı sizin üzerinizde bir baskı yöntemi olarak kullanmaya başlamış, siz farkında değilsiniz ama. Mutsuzsanız ayrılın, dediğim gibi bunun sorumlusu siz değilsiniz. Kendine zarar vermek kolay bir şey değil. Öyle olsa bile sonsuza kadar sırf bu yüzden ona bağımlı kalamazsınız.
Evet bundan korkuyorum aslında. Beni bırakacağına öldür daha iyi gibi sözler söylüyor. Bir keresinde aldatılmak hakkında konuşuyorduk. Beni aldatsaydın seni öldürürdüm, bunu kaldıramam demişti. Daha sonra sorduğumda şaka yaptım dedi ama şakası bile garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?