Yorumlarınıza ihtiyacım var!

Teşekkür edeceğine çemkiriyor, saygısız şey. Bence aynı üslubu annesine kullan bakalım ne olacak

ne yapayım sence konuşmamaktan öte ne olabilir.
yarın akşam ailesi çaya gelecekmiş bize
benimde yarın işlerim çok yoğun olacak
fikir??

bence eşine helal olsun delikanlı adammış ben kadın parasına tenezül eden adamlardan hiç hoşlanmam onlardan olacagına böyle olsun

sadece şu konuda haksız buluyorum olaya bozulmuşsun gurur yapmışsın tamam güzelde sadece bu kadar uzatmasaydın ve sakin bir tavırla iyi niyetiniz için teşekkürler yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler ters bir daha olmasa sevinirim diyebilirsin kibarca

bende zaten onun konuşma tarzına bozuluyorum üzülüyorum
kötü niyetle yapılmamış birşeyi o derece kötü algıladı kırdı geçti

ayrca kadın parasına tenezzül etmekle bunu ne ilgisi var anlayamadım.
eşim fakir biz çok çok zengin insanlar değilizki paramıza tenezzül etsin veya etmesin

kocanın boğazını sıkmak istedim bence annenlere gitme bir süre annenlerde size gelmesin eşin seninle konuşmuyorsa sen de onunla konuşma bir süre sonra pişman olur ve şunu anlasın ki abuk sabuk hareketler yapacaksan seni annemlerle görüştürmem demiş olacaksın ama bunu sözle değil davranışlarınla yap bu arada sen ailenle görüş gönüllerini al ne tatlı anne baban var

zaten annem çok bozuldu artık uzun bir süre onu görmek dahi istemez.
bende eşime laf anlatamam anlamaz ki
hayatta dinleme anlama huyu yok bu onun defosu.
konuşmam ilgilenmem...ama bu akşam konuşacam onunla
artık nerde incelmişse orda kopsun

Teşekkür edeceği yerde yaptığına bak.. Terbiyesiz saygısız...

Benim annem bize hic elli boş gelmez.. İhtiyacımız olduğu icin değil, onun icinden öyle geldiği icin.. Benim eşim memnun oluyor..

Ne var bunda icinden gelmis almis yani kocaniz gurur yapmis ben alamiyomuyum diye uzerine gitmeyin ama anneniz cok iyi niyetli kadincagiz benim annem olsa dunya laf sayardi

akşam konuşacam onunla hemde çok ağır konuşucam
anneme babama olan o tavrı gözümün önüne geliyo başıma ağrılar giriyo
her ne kadarda eşim olsa el adamı işte bu değişmiyor bu kadar basit.

annem de yük olmamak için sağolsun gelirken kahvaltılıktan tutun,ne seversek onu yapar getirir,biz alamadığımız içinmi yo sadece onlar ince düşünüyorlar bu tür şeyleri.hatta bizim arsız, kaygana şunu niye getirmedin bunu niye getirmedin der.birbirlerini çok severler allah bozmasın.eşimin anneside sağolsun ayda yılda bir gelir gelirkende 3 danino getirmeyi ihmal etmez çok düşüncelidir.

Son düzenleme:
yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin annenizle babanıza böyle davranmasına izin vermemelisiniz.
elin oğlu gelip de benim anneme nasıl bağırabilir tersleyebilir kim oluyor ki. hem de ortada hiç bişey yok yuh
saygısızlık.

ne var ki bunda çok ayıp etmiş ufak tefek incelikler bunlar yani,duyanda eve eşya filan alındı sanır

Yani hep diyorum yine diyecegım.
Zehir'i bal diye yutturan da, bal'ı zehir diye yaktıran da ÜSLUP'tur.
Eşiniz gururuna yedirememiş olabilir, ben evime yetemiyor muyum diye düşünebilir.
Ama bunu söyleme şekli vardır.
Ne var anne ve babanıza 'Çok sağolun bizi düşünmüşsünüz ama hiç gerek yok zahmet etmeyin.' deseydi.
Amaan artık erkekleri anlayamıyorum.
Böyle herşeye agresif tavırlar filan.
Çok zor erkekleri idare etmek.
Allah tüm evli hanımlara kat kat sabır versin.
Amin

arkadaşım yapma böyle inceldiği yerden kopsun felan olmaz yeni mi evlisiniz? böyle şeyler olur tatlım sıkma canını o da cahillik etmiş belki pişman dahi olmuştur erkekler utandığından da konuşamaz seninle küsmesinin sebebi de budur ama bence en az 1-2 ay eşini ve annenleri görüştürme sinir ile iyice gerilir ortam hem sinirler geçer sakinleşir herkes hem de zaman herşeyin ilacı olay büyümeden kapanır. bence eşin ile de akşam kesinlikle konuşma konuyu açınca inan başka konularda açılır olay uzar gider, sen mesafeli ol asaletini bozma küsmede barışmada:) erkeklere birşeyi tavrınla anlatırsın konuşarak olmuyor :) eğer bir daha yaparsa o zaman konuşursun

evet muhtemelen gurur yapmış ben dışardan yapamıyorum gibi gözüküyor diye düşünüyor ama söyleme sekli cok cok yanlış hem seni hemde tamamen iyi niyetli olan annenin kalbini kırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…