yorumlarınızı beklerım.

Sen cumhuriyetçiliğin c sini ,Atatürkçülüğün a sını biliyorsan ben de insan değilim ...

yo ben bu sıteye onceden (hamıleyken) gırdım bebek urunlerı ıcın.. sonrada gebelık dogum vs gıremedım ..yoksa sınsılık olarak dusunmek cok sacma.

Bir trakyali olarak, ic anadoluda yasiyorum ve trakyaya donebilecegim gunu dort gozle bekliyorum. Bizim insanimizdaki sicaklik baska hicbir yerde yok.. ben hissedemiyorum.
yeme kız şimdi sende ayrı bi polemik başlatma biz de en az trakyalılar kadar sıcağız

Aynisini esimin cok yakim arkadasi yasadi ve esi sonunda adami Istanbul'a getirmeyi basardi ama aralarinda da inanilmaz bir sogukluk olustu. Simdi kiz keske orada kalsaydik da esim eskisi gibi olsa diyor.

Keske yapamayacaginizi anladiginiz zaman soyleseydiniz neden bile bile lades diyorsunuz. ? Sonra da evinizin huzurunu kaciriyorsunuz boyle ne gerek var?

Gunluk hayatinda insanlarin yuzune soyleyemeyecegin seyleri sanal ortamda olmanin rahatligiyla rahatca soyledin. Burda da trakyalilar olabilecegini unuttun. Karadenizliler cok oynak cok fasist cok yobaz dese biri ne yapardin? Kelimelerine dikkat ediceksin. Saygi istiyosan saygi gostereceksin. Tepki gordugun an ozur dilerim deseydin kesilirdi. Sen hakaretin dozunu artirdin.

yo ben bu sıteye onceden (hamıleyken) gırdım bebek urunlerı ıcın.. sonrada gebelık dogum vs gıremedım ..yoksa sınsılık olarak dusunmek cok sacma.
ben senin yerinde olup bu kadar hakaret işitsem ortalığı ayağa kaldırırdım senin fake olduğundan adım gibi eminim ama delilim olmadığı için suçlayamam neyse bak sen yazmazsan kimse yazmaz anladın mı

keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.
haklısın cok ozur dılerım sınırden hep ıste. bana yazılan hakaretlerden oldu. ozur dılerım.

Bu cok iyidi.

Sanirsin istanbulda da etilerde ortakoyde buyumus. Corluya kucuk yer diyo :)

fake falan değilim yalnızca bir konu actım ve elıme yuzume bulastı. bırdahada asla acmam bu sıtede sadece anne bebek bolumuyle ılgılenırken bu bolumu tesaduf buldum. bıdahada yazmam ..evet yazmadan once sıtede trakyalı oldugunu unuttum . yorum yorumu actı vs..

Bu cok iyidi.

Sanirsin istanbulda da etilerde ortakoyde buyumus. Corluya kucuk yer diyo :)
bu herkesin İstnbullu olması olayı da çok acayip bir de karadenizli oysaki ben kadıköy doğumluyum ama memleketim Konya ve oralıyım neden aslımı inkar edeyim ki tüm vatan bizim arkadaşın boş vakti çok ben 3 yıl doğuda hakiki milenyum terörünün arasında tek başıma yaşadım böyle bir şikayetim olmadı yine de insanlarına kurban olurum ben bu vatana kurban olurum...

Sözüm meclısten dısarı demem lazımdı.

buradakı trakaylılar ozur dılerım sahsınıza değildi yazdıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…