yorumlarınızı beklerım.

gokçeee... senınle muhattab olmayacagım..

Trakya insanı evet soğuktur. Yani komşuluğu vs çok yoktur, eğer çat kapı birbirine gidebilen çevrede büyüdüyseniz yadırgamanız doğal. Trakyalıyım.

İşi falan da o çevrede kurduysanız alışacaksınız yapacak bir şey yok.

Hobi edinebilirsiniz.

ben karadenizliyim .. esım ın bır tarafıda oyle.. bebegımı burada buyutmeye nıyetım yok ama gelecegı kımse goremez kısmet. olsa bıle secıcı olurum sanırım.
valla sayende karadenizliler .............dır(ban yusufu) diye bir tez üretecemde diğerlerinin suçu ne ah kazım ah bunlar hep çernobilden mi acep

gayette başlatan sensin hemde hakaretlerle suçlamalarla,

ama sana senin seviyene inerek aynı tarzda cevap vermekte yanlış resmen tuzağa çekmeye çalışıyorsun insanları,

kışkırtarak.

ıyıkı koymamıslar vallahi cok uzulurdum dogrusu.. ıclerıne gırmek ısteyen kim yahu!!

Sen tabi zavallı ,kim olcak ...Zavallısın sen ancak bir zavallı olarak kalırsın ...Sana artık cevap bile vermeyeceğim,aynen hemşerilerimin yaptığı gibi insan yerine koymuyorum seni ,git ötede oyna..Sende azcık gurur olsa o yazdıklarımı düşünürdün,ama dedim sana beynin mercimek kadar ,algılaman sıfır..Hadi ikile ...

valla sayende karadenizliler gerizekalıdır diye bir tez üretecemde diğerlerinin suçu ne ah kazım ah bunlar hep çernobilden mi acep

aynen bebeğim bir kişi böyle çıktı diye memlekte hakeret edip işin içine katmak büyük hata bu karakter meselesi,

memleket meselesi değil.

teşekkur ederım. nıhayet benı anlayan ve hak veren biri yazdı. evet buyudugum yerde komsuluk dız boyuydu. alıstıgımdan sa nırım arıyorum o dostlukları ve kalabalığı.. tekrar tesekkur ederm.

Arkadaşım sen hakaret ederek yazıyorsun... Elbette ki incitme amaçlı yazmissin !
Tutup da şimdi masumum ayaklarına yatma lütfen...
Ay vallahi seninle uğraşamayacagim... Çok sevdiğim forumdan senin gibi birisi yüzünden uzak kalamam çünkü... Ama şunu bil ki sev yada sevme hakaret etmek ve genellemek senin en büyük yanlısın !

yasadıklarımı anlatsam az kalır yazdıklarım.. senınde komsunun kapısına vurup bısey sordugunda kapı dırek yuzune kapatılsa anlardın benı. vallahı ben boyle bırsey gormedım. neyse buradada paylasmak yersız. tanımadkları kımseye buzzz gıbıler. ınsan canlısı deıller.. acıkcası doldum baya.

Korkmuştur kadın nasıl bir mahluksan artık

Aslında konu sahibi gözlemlediği genel mizaçtan bahsetmiş, hakaret etmemiş, sadece onaylamadığım bir genelleme yapmış başlarda.(soğuk demiş, komşuluk yok demiş) Nerede bağ koptu onu göremedim...

Aslında konu sahibi gözlemlediği genel mizaçtan bahsetmiş, hakaret etmemiş, sadece onaylamadığım bir genelleme yapmış başlarda.(soğuk demiş, komşuluk yok demiş) Nerede bağ koptu onu göremedim...

Odun ve iğrenç insanlar dedi canım orda attı şarteller ...

okudum okudum neden linç etmişsiniz anlamadım, kaçırdığım bir yer varsa şeyettirin mesajla

yani sevmeyebilir, okudum hakarette etmemiş.. mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim

belli ki konu sahibi de orayı sevmemiş, neden kızdınız ki?

Odun ve iğrenç insanlar dedi canım orda attı şarteller ...
Okumadım hepsini, öyle denmişse evet kim olsa oralı olan rahatsız olurdu. Genelleme yapmak yanlış zaten, sonuçta oralı 3 milyon insan varsa kişilerin tanıdığı genelde birkaç yüz kişi olabilir en fazla..

odunlar,iğrençler,yaşlı babalarına bile bakmazlar dedi de ordan dellendik office ...

mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim
sız demı benle aynı dusuncedesınız. sızde mı trakyada snız..bende ıst.dan geldım yerlestım halada alısmaya calısıyorum. emınım sızınde benım gıbı anılarınız olmustur ve olumlu/olumsuz bır fıkır olusmustur sızdede. varsa paylasında ban ayapılan hakaretler hafıflesın..

keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…