gokçeee... senınle muhattab olmayacagım..Heee olurum ben seviyeli,normalde karşılaşsaydık ve sen böyle öküz gibi konuşsaydın hece hece öğretirdim sana seviyeyi de ,ahh düşmez böyleleri elime .Allah biliyo sağ çıkarmayacağımı çünkü ...
valla sayende karadenizliler .............dır(ban yusufu) diye bir tez üretecemde diğerlerinin suçu ne ah kazım ah bunlar hep çernobilden mi acepben karadenizliyim .. esım ın bır tarafıda oyle.. bebegımı burada buyutmeye nıyetım yok ama gelecegı kımse goremez kısmet. olsa bıle secıcı olurum sanırım.
ıyıkı koymamıslar vallahi cok uzulurdum dogrusu.. ıclerıne gırmek ısteyen kim yahu!!
valla sayende karadenizliler gerizekalıdır diye bir tez üretecemde diğerlerinin suçu ne ah kazım ah bunlar hep çernobilden mi acep
gokçeee... senınle muhattab olmayacagım..
Trakya insanı evet soğuktur. Yani komşuluğu vs çok yoktur, eğer çat kapı birbirine gidebilen çevrede büyüdüyseniz yadırgamanız doğal. Trakyalıyım.
İşi falan da o çevrede kurduysanız alışacaksınız yapacak bir şey yok.
Hobi edinebilirsiniz.
Arkadaşım sen hakaret ederek yazıyorsun... Elbette ki incitme amaçlı yazmissin !ya neden alınıyosunuz ben duyduklarımı ve gorduklerımı yazdım yalandan bırsey uydurmadım. sevmıyorum kendılerını malesef.. tek sevdıgım yonlerı cumhurıyetcı olmalarıdır.
anadolu karadenız dogu ınsanı samımıyetını daha cok sevıyorum. bunlar benım fıkrım sız farklı dusunebılrısınız saygı duyarım. daha fazlasını yazmak ıstemem. kımseyı ıncıtme amaclı yazmadım.
yasadıklarımı anlatsam az kalır yazdıklarım.. senınde komsunun kapısına vurup bısey sordugunda kapı dırek yuzune kapatılsa anlardın benı. vallahı ben boyle bırsey gormedım. neyse buradada paylasmak yersız. tanımadkları kımseye buzzz gıbıler. ınsan canlısı deıller.. acıkcası doldum baya.
Aslında konu sahibi gözlemlediği genel mizaçtan bahsetmiş, hakaret etmemiş, sadece onaylamadığım bir genelleme yapmış başlarda.(soğuk demiş, komşuluk yok demiş) Nerede bağ koptu onu göremedim...
yaratığım ben :))) senın gibi ..Korkmuştur kadın nasıl bir mahluksan artık
Okumadım hepsini, öyle denmişse evet kim olsa oralı olan rahatsız olurdu. Genelleme yapmak yanlış zaten, sonuçta oralı 3 milyon insan varsa kişilerin tanıdığı genelde birkaç yüz kişi olabilir en fazla..Odun ve iğrenç insanlar dedi canım orda attı şarteller ...
yaratığım ben :))) senın gibi ..
okudum okudum neden linç etmişsiniz anlamadım, kaçırdığım bir yer varsa şeyettirin mesajla
yani sevmeyebilir, okudum hakarette etmemiş.. mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim
belli ki konu sahibi de orayı sevmemiş, neden kızdınız ki?
sız demı benle aynı dusuncedesınız. sızde mı trakyada snız..bende ıst.dan geldım yerlestım halada alısmaya calısıyorum. emınım sızınde benım gıbı anılarınız olmustur ve olumlu/olumsuz bır fıkır olusmustur sızdede. varsa paylasında ban ayapılan hakaretler hafıflesın..mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim
keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''okudum okudum neden linç etmişsiniz anlamadım, kaçırdığım bir yer varsa şeyettirin mesajla
yani sevmeyebilir, okudum hakarette etmemiş.. mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim
belli ki konu sahibi de orayı sevmemiş, neden kızdınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?