yorumlarınızı beklerım.

Tüm trakyalılar İĞRENÇ dediği için olabilirmi acaba????????????????

Sen nerelisin cok merak ettim

Arkadaşlar hiç haddime düşmez ama, sizi böyle eleştiren birine bu şekilde konuştuğunuzda, yaptığınız şey, görülmek istemediğiniz şekilde görünmenize neden olmaktan ileri gitmez.

Keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ..ne demek kim bunun karşısında susar ,kim hakaret etmez ...

yok yaw Trakyaya falan gitmedim, doğma büyüme İstanbulluyum.. ama elimde bir şans olsa abanta yerleşir, sittin sene çıkmazdım oradan orası ayrı :)

Sen bosansana ya. Cocugun da trakyali artik kesin bakmaz sana.

Göremeyen Arkadaşlarımm bunlar sinirlenmemiz için yeterli sebepler :)

odunlar,iğrençler,yaşlı babalarına bile bakmazlar dedi de ordan dellendik office ...

keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.

Tüm trakyalılar İĞRENÇ dediği için olabilirmi acaba????????????????

tamam yahu bir sakin olun, hepiniz gideceksiniz şimdi.. kibleyin gitsin.

Sen nerelisin cok merak ettim
arkadaş bir çernobil felaketi canım karadenizli olduğunu iddia ediyor her yerde memleket adı verilirken 10 tane ilin tamamına karadeniz denmesi de çok irite ..neyse karadenizlileri severiz de arkadaş dediğim gibi çernobil facialarından bence..

keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.

ıyıde benıde cıleden cıkardılar cok ustume geldıler kanalda.. ben kımsenın sahsına hakaret etmedım!! yasadıgım ve gordugum seylerı yazdım. ama bana hakaret edıldı .. her kımın sahsına kırıcı bısey yazdıysamda buradan ozur dılerım. konuda burada kapansın bende artık yorum yazmam.

BENCE SORUNUNUZ SIKINTINIZ YOK KENDİNİZE DERT ARIYORSUNUZ, Bİ AİLESİNDEN UZAK SİZ DEĞİLSİNİZ YAPMAYIN YAA HALİNİZE ŞÜKREDİN EŞİNİZİN İŞİ GÜÇÜ VAR RAHATINIZ YERİNDE BAK BEBEĞİNDE OLMUŞ ONUNLA OYALAN ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN

tamam yahu bir sakin olun, hepiniz gideceksiniz şimdi.. kibleyin gitsin.

Valla gideceksem gideyim,hakaret yiyip bir de beni banlayacaklar diye susamam ..Böyle densize böyle cevap verilir ..Bunla aramı bulunur ,insan gibi cevap mı verilir ,utanmaz o kadar insanın kanı olan bir yere sen kim oluyorsun da şoparlar,iğrençler ,odunlar dersin ya kimsin yani ...

neden yazdın ki ? birilerinin kanına dokunacağını bilmiyor musun? eski üyesin yani çok eski olmasan da eskisin bence gayet bilinçlisin..bu gün 29 EKİM Türkiye Cumhuriyetinin Bayramı ,neden bugün?

ben burada bölge halkının soguklugundan bahsettım neler yazıldı bana..neyse bıdaha konu vs acmam..

neden yazdın ki ? birilerinin kanına dokunacağını bilmiyor musun? eski üyesin yani çok eski olmasan da eskisin bence gayet bilinçlisin..bu gün 29 EKİM Türkiye Cumhuriyetinin Bayramı ,neden bugün?
ben bu konuyu dun actım ve bende CUMHURİYETCI VE ATATÜRKÇÜYÜM. benım yazdıgım sorunu en basından okumanı ısterım. yorumlar yorumları dogurdu. asla konuyu sıyasete getırmem ve yazılarımdada yerı yoktur bakarsan gorursun.

ben burada bölge halkının soguklugundan bahsettım neler yazıldı bana..neyse bıdaha konu vs acmam..
geldiğinden beri hiç açmamışsın zaten tesadüfen şifreni hatırlayıp girmişsin çok sinsice bir konu açmışsın bir daha faşizanlık yapacaksan zaten yazma,bu topikte kabul görmezsin arkadaşım..hoşçakal.

Bir trakyali olarak, ic anadoluda yasiyorum ve trakyaya donebilecegim gunu dort gozle bekliyorum. Bizim insanimizdaki sicaklik baska hicbir yerde yok.. ben hissedemiyorum.

aaaa yok biz iğrenç insanlarız,kapımıza gelene su bile vermeyiz ,yaşlı babamıza anamıza bakmayız,odunuz ,yerlere tükürür ,sokakta geğiririz ...Söylenenlere bakar mısın ?

Lutfen artık kımse uzerıme gelmesın.. yazılar yazıldı yorumlar yapıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…