Tüm trakyalılar İĞRENÇ dediği için olabilirmi acaba????????????????okudum okudum neden linç etmişsiniz anlamadım, kaçırdığım bir yer varsa şeyettirin mesajla
yani sevmeyebilir, okudum hakarette etmemiş.. mesela 30 senelik istanbulluyum ben de burayı hiiiiç sevmiyorum elimde imkanım olsa yarım saat kalmam.. bugüne kadar ne bir komşuluk gördüm ne de komşuluk yapana rastladım.. her fırsatta da sevmediğimi söylerim
belli ki konu sahibi de orayı sevmemiş, neden kızdınız ki?
:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...
sız demı benle aynı dusuncedesınız. sızde mı trakyada snız..bende ıst.dan geldım yerlestım halada alısmaya calısıyorum. emınım sızınde benım gıbı anılarınız olmustur ve olumlu/olumsuz bır fıkır olusmustur sızdede. varsa paylasında ban ayapılan hakaretler hafıflesın..
:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...
sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
en azından bır turk bulursun komsuluk edersın yada buyuk sehırdır tum gun yapacak bısey bulursun. ama kucuk yerdeysen ve ınsanlıgın olmadıgı yerdeysen esı nın aılesıde aynıysa ınan yurt dısı daha cazıp ..en azından dıllerını ogrenırsın tanısırsın.
evet malesef resmen odunlar 2 yıldır ıclerındeyım. ben ınsan ayrımı yapmazdım sayelerınde trakya otesı memleketım oldu.
benı ancak o bolgede yasayan anlar. aralarında kalda anlarsın bır bardak su vermezler ınsana.
Göremeyen Arkadaşlarımm bunlar sinirlenmemiz için yeterli sebepler :):))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
odunlar,iğrençler,yaşlı babalarına bile bakmazlar dedi de ordan dellendik office ...
keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.
Tüm trakyalılar İĞRENÇ dediği için olabilirmi acaba????????????????
arkadaş bir çernobil felaketi canım karadenizli olduğunu iddia ediyor her yerde memleket adı verilirken 10 tane ilin tamamına karadeniz denmesi de çok irite ..neyse karadenizlileri severiz de arkadaş dediğim gibi çernobil facialarından bence..Sen nerelisin cok merak ettim
keşke Atatürk Trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı ''
demek bence fazla tahrik edici..
yoksa bende bursayı sevmiyorum illa konya olsun ama toprağa saygın olsun değil mi canım.
BENCE SORUNUNUZ SIKINTINIZ YOK KENDİNİZE DERT ARIYORSUNUZ, Bİ AİLESİNDEN UZAK SİZ DEĞİLSİNİZ YAPMAYIN YAA HALİNİZE ŞÜKREDİN EŞİNİZİN İŞİ GÜÇÜ VAR RAHATINIZ YERİNDE BAK BEBEĞİNDE OLMUŞ ONUNLA OYALAN ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİNEsimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.
tamam yahu bir sakin olun, hepiniz gideceksiniz şimdi.. kibleyin gitsin.
neden yazdın ki ? birilerinin kanına dokunacağını bilmiyor musun? eski üyesin yani çok eski olmasan da eskisin bence gayet bilinçlisin..bu gün 29 EKİM Türkiye Cumhuriyetinin Bayramı ,neden bugün?ıyıde benıde cıleden cıkardılar cok ustume geldıler kanalda.. ben kımsenın sahsına hakaret etmedım!! yasadıgım ve gordugum seylerı yazdım. ama bana hakaret edıldı .. her kımın sahsına kırıcı bısey yazdıysamda buradan ozur dılerım. konuda burada kapansın bende artık yorum yazmam.
ben burada bölge halkının soguklugundan bahsettım neler yazıldı bana..neyse bıdaha konu vs acmam..BENCE SORUNUNUZ SIKINTINIZ YOK KENDİNİZE DERT ARIYORSUNUZ, Bİ AİLESİNDEN UZAK SİZ DEĞİLSİNİZ YAPMAYIN YAA HALİNİZE ŞÜKREDİN EŞİNİZİN İŞİ GÜÇÜ VAR RAHATINIZ YERİNDE BAK BEBEĞİNDE OLMUŞ ONUNLA OYALAN ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN
ben bu konuyu dun actım ve bende CUMHURİYETCI VE ATATÜRKÇÜYÜM. benım yazdıgım sorunu en basından okumanı ısterım. yorumlar yorumları dogurdu. asla konuyu sıyasete getırmem ve yazılarımdada yerı yoktur bakarsan gorursun.neden yazdın ki ? birilerinin kanına dokunacağını bilmiyor musun? eski üyesin yani çok eski olmasan da eskisin bence gayet bilinçlisin..bu gün 29 EKİM Türkiye Cumhuriyetinin Bayramı ,neden bugün?
geldiğinden beri hiç açmamışsın zaten tesadüfen şifreni hatırlayıp girmişsin çok sinsice bir konu açmışsın bir daha faşizanlık yapacaksan zaten yazma,bu topikte kabul görmezsin arkadaşım..hoşçakal.ben burada bölge halkının soguklugundan bahsettım neler yazıldı bana..neyse bıdaha konu vs acmam..
Bir trakyali olarak, ic anadoluda yasiyorum ve trakyaya donebilecegim gunu dort gozle bekliyorum. Bizim insanimizdaki sicaklik baska hicbir yerde yok.. ben hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?