Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar! !

tubissska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
16
0
1
36
Arkadaşlar ben 28 yaşındayım. Üniversiteden bi arkadasim vardı onunla okulda hiç muhabbetimiz olmadı ama ayni şehirde yaşadığımız için geçen konuşmaya ve görüşmeye başladık. Şuan askerde ve 2 ay önce bana mesaj attı biz 2 aydır hergün konuşuyoruz. Ama arkadaşmiyiz sevgili mi bilmiyorum bana canım diye hitap ediyo.. sizce biz neyiz?? Yorumlarinizi bekliyorum..

tamamen askerde diyo yapıyo, hiç bir beklenti içine girme dönünce sen üzülürsün

Peki biz nerden bilelim adamın ne hissettiğini?
Canım dedi diye sevgili gibi görüyor demek biraz paranoyakca olmazmi?Aranızdaki seyi siz biliyorsunuz.
Bana Kürşat zenginin kalp yolu sarkisinin sözlerini göndermişti o günden beri sürekli konuşuyoruz kafam çok karisik

aranizdaki seyin adini siz koyamazsaniz baskasi nerden bilebilir ki..ciddi de olabilir askerde oldugu icin sirf sohbet edecek biri olsun diyede olabilir.bunun ayrimini ancak siz yapabilirsiniz.siz bile bu ayrimi yapamiyorsaniz fazla kendinizi kaptirmayin bence daha sonra hayal kirikligina ugrayabilirsiniz..

Kaptırmak istemiyorum ama galiba kapıldım gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…