Ona sormadimOna sorsana canım..
Geldiğimde kahve içeriz sinemaya gideriz falan dediHiç bir şey değilsiniz. Askerde canı sıkılıyor takılıyor işte. Sonuç geldiği zaman belli olur.
Öyle mi dersinCanısın bence
Peki biz nerden bilelim adamın ne hissettiğini?Ona sormadim
İşte geldiğinde belli olacak ama bu belirsizlik canımı sikiyoGelince belli olur
Bana Kürşat zenginin kalp yolu sarkisinin sözlerini göndermişti o günden beri sürekli konuşuyoruz kafam çok karisikPeki biz nerden bilelim adamın ne hissettiğini?
Canım dedi diye sevgili gibi görüyor demek biraz paranoyakca olmazmi?Aranızdaki seyi siz biliyorsunuz.
Ne skiliyon ki sen de geyik yap gitsin isteİşte geldiğinde belli olacak ama bu belirsizlik canımı sikiyo
Haa Kürşat Zengini yolladiysa kesin sevgilisinizdır.Bana Kürşat zenginin kalp yolu sarkisinin sözlerini göndermişti o günden beri sürekli konuşuyoruz kafam çok karisik
İşte geyik yapmak istemiyorumNe skiliyon ki sen de geyik yap gitsin iste
Kalp yolu diye bu şarkısı var onun sözlerini gondermistiHaa Kürşat Zengini yolladiysa kesin sevgilisinizdır.
Bu arada o kim tanımıyorum da..neyse zamana bırakın gelince anlarsınız.
Kaptırmak istemiyorum ama galiba kapıldım gittimaranizdaki seyin adini siz koyamazsaniz baskasi nerden bilebilir ki..ciddi de olabilir askerde oldugu icin sirf sohbet edecek biri olsun diyede olabilir.bunun ayrimini ancak siz yapabilirsiniz.siz bile bu ayrimi yapamiyorsaniz fazla kendinizi kaptirmayin bence daha sonra hayal kirikligina ugrayabilirsiniz..
kac yasindasin??Kaptırmak istemiyorum ama galiba kapıldım gittim
28kac yasindasin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?