Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar! !

Çok anlam yüklemeyin.

Sıkılmış ve sevişmek isteyenler bir azgın olabilir.

Askerden gelince biraz vakit geçince canısıyla iyiyseniz o zaman sorarsınız neyiz diye.

-Askerde vakit geçiriyor olabilir.
-Hoşlanıyor ama henüz yüzyüze görüşme imkanı olmadığı için temkinli yaklaşıyor da olabilir.

Biz bilemeyiz
Sen de beklentide olma,konuşmak hoşuna gidiyorsa devam et.
Gelince görüşürsünüz, o zaman onun niyetini anlarsın, sen de ne istiyosan ona göre karar verirsin.

28 yaşında bi kadının bu kadar ilişki cahili olduğuna inanamıyorum ya.Hiç mi flört etmediniz ilişkiniz olmadı ne bileyim.Şarkıdan falan niyet okumak ortaokulda kalması gereken bi şey koskoca kadınsınız.Ya alttan alta tatlı tatlı anlamaya çalışın ya da açıkça sorun.Ben ne dese kapılmayın çok derim gerçi adam askerde malum.

Sakın sence biz neyiz diye sorma adama çok itici:) bıraz zaman gösterir zaten ne olduğunu.. mutluysan devam..

Bunu ilişki yaşamamak alakası yok arkadaş olarak konuşup bu duruma geldik sizce nedir diye soruyorum

Bunu ancak o gelince anlayabilirsin cnm
Icini ferah tut ins hersey hakkinda hayirlisi olur...

yani beni de 1000 tane kadının (sayıyı abartmış olabilirim biraz) koysalar nefes alan ilk erkeğe sımsıkı sarılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…