yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlarım yardım edin

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
az önce seviglime ara vermeyi teklif ettim istemeye istemeye ikimizde kabul ettik nedeni ise benim onu çok bunlatmış olmam hatalarımda ısrarcı olmam . çok hatalıyım ne yalan söyleyeyim .... ama düzelmek için ve onun beni görmeyip stresten biraz uzak durup özlemesi için bu duurmu teklif ettim .
bana sinirinden üstünü başını parcalıyor bi yerlere vuruyor gecende sinir krizi geçirdi .
belki uzak kalırsa iyi gelir d,iye düşündüm bende bu sürede kendimi düzelteceğim
birbirimizi çok seviyoruz ama yolunda gitmiyor hiçbir sey , sürekli kavga ediyoruz benim yüzümden
çok ısrarcıyım mesela illa şuşöyle olsun bu böyle olsun vesaire . o da istemiyor sorun çıkıyor .
bıktı artık benden değil ama yakında böyle giderse o da olacak . eskiden sımsıkı sarılır öperdi şimdilerde bakışları bile aynı değil. çok yoruldu bu ilişkiden
edit: ayrıl ya da o ayrılsın tarzı yorumlar yerine yapıcı yorumlar bekliyorum canlarım yani sizce iyi yapmıs mıyım ara vererek , bu ilişkiyi nasıl kurtarabilirim, hatalarımı düzeltcem onda artık sıkıntı yok, kararımı verdim ama ilişkimi canlı tutmak için ne yapmalıyım
edit2: ona bu aranın onun iyiliği için olduğunu onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım bunları biliyor ve ne olursa olsun o da beni çok seviyor sadce yorgun

Israrcısın diye kendinini parçalayıp üstünü başını yırtıp duvarlarımı yumrukluyor.erkek arkadasın Hiç normal değil hemde hiç.

Şimdiden sinirlerine hakim olamıyorsa ilerde sana ve olursa eğer çocuğuna da zarar verebilir

Adamlara az huzur verin ben senin düzeleceğini sanmam ara verince ne olucak ki

Hatalarini bilmen ozelestiri yapabilmen ne guzel.. butun hatalarini bi kagida,yaz,ve duzelttigin herbirinin uzerine bi cizgi ciz. Bu surecte araya sogukluk girmemesi icin ona kucuk notlar yaz suprizler hazirla hem kafani dagitmis olursun hem kendini affettirmis olursun hemde daha,da sicaklasir.

Şimdiden sinirlerine hakim olamıyorsa ilerde sana ve olursa eğer çocuğuna da zarar verebilir
öyle biri değil ama işte çok streslendi . ben bu ilişkiyi nasıl kurtarıırm . ben suçluyum gercekten o değil .

neler yapsam mesela görüşmücez ya bi süre

aadokel sensen eger bu adam yakında senı terkedicek haberın olsun

Hangi ara ise yaramis ki bu yarasin?

Iyimser olamiyorum.

aadokel sensen eger bu adam yakında senı terkedicek haberın olsun
siz neden böylesiniz allah aşkına ? özellikle o emoji ifadesi falan ? ya da egonuz o kadar düşükte burda inslardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz

neler yapsam mesela görüşmücez ya bi süre
Bi kutu hazirla icinde kucuk sevdigi cikolatalar olsun ve ask notlari olsun. Sekerler filan. Bunu gonderebilirsin.

Yada ilac kapsullerinin icindeki tozu bosalt iclerine notlar yaz kapat bi siseye doldur sisenin uzerine yazi yaz gonder.

Surekli ben hataliydim deme bu beynine yer yapar o hatali oldugunda bile bunu kabul etmez. Bil ama surekli dile getirme.

Az yaprakli bi defterin her sayfasina resimlerinizi yalistir sipsevdi kagitlarindan,yapistir yazilar yaz resimler ciz,susle gonder

Sitelerde ozur dilerim yazili kekler satiliyo ondan,siparis ver evine gitsin yada isyerine.

Tabi hepsini yapma icinden,begendigini yap.

Bunlardan,birini yaptiktan sonra da,arama sorma biraz mesafe de girince ozleyecek zaten kendisi durmak istemeyecektir gercekten bunalmadiysa.
Bunaldiysa da biraz rahat birak ki kendisi istedigi karari versin saglikli dusunsun.

Ona, blog sayfasi yapabilirisn ona,linkini gonderirsin actiginda,supriz olur.

Bu tarz seylerle gonlunu alabilirsin kolay gelsin

siz neden böylesiniz allah aşkına ? özellikle o emoji ifadesi falan ? ya da egonuz o kadar düşükte burda inslardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz
yooo egoyla alakası yok basından berı konularını takıp edıyorum oncekınde de soyledım gene soyluyorum adamı fazlaca bunaltıyorsun ve onu kaybetme korkunu fazlaca yansıtıyorsun adamda halıyle bunalıyor cok gecmez 2 hafta sonra gene benzer konu acarsın.

Konu sahibi arkadasim ara vermek fena fikir degil ama bunun sebebini umarim net olarak anlatabilmissindir. Kendinde bir yenilesme süreci baslatacagini bunun iliskinizin devami ve erkek arkadasina olan sevgiden dolayi oldugunu aktarabildiysen sorun yok.
Fakat bu süreyi cok uzun tutma derim. Adami zaten stres topu yapmissin o kendini disariya dogru gevsetmeden sen toparlanma belirtileri göstermelisin.
Hatalarini kabul etmen ve degismeye calisman bile onda olumlu etki yaratmistir o da bu sürecte sana daha anlayisli olabilmeyi denemeli.
Umarim sorunlari cözersiniz.

ya nasıl teşekkür etsem bilemiyorum gerçekten çooook teşekkür ederim allah sizden razı olsun dua edeceğim sizin ve bebeğiniz içinn

bir hafta en fazla düşünüyorum dahasi dediğiniz gibi uzaklasabilir

çünkü çok yanlış yaptım ve paylasack kimsem yok

ya nasıl teşekkür etsem bilemiyorum gerçekten çooook teşekkür ederim allah sizden razı olsun dua edeceğim sizin ve bebeğiniz içinn
Allah razi olsun canim benim. Elimden geldigi kadar yardimci olurum . Hata yapmak insanlar icin. Duzeltmekte bizler icin. Yeter ki sevgi saygi bitmesin.

Hep hatalı ve ısrarcı davrandığını söylemişsin ve bunalttığını..
Ama neden bunaltıyorsun? Seni bu noktaya getiren ne? Bunları hiç tartıştınızmı aranızda?
Yani bir konuda neden ısrar noktasına geldiğini?
Demekki onda da var eksiklik ve hata..
Olayları ve kabahatlerin hepsini yüklenmende hata..
Bu teslim olmaktır (hayatta aşk yada ilişki evlilik direk savaş vermek değildir belki) ama eğer ileriniz olursa sen 2-0 yenik başlarsın (boyun eğerek ve taviz vererek)
Kısacası o da üzerine düşeni yapmalıydı.. Demekki seni bu noktaya getirecek kadar o da hatalı..
Hakkında hayırlısını dilerim..
Ama biraz onun dışında da sosyal hayatını etkileme üzüntüye kapılıp, içine kapanma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…