bi tabir vardır; sözüm meclisten dışarı: öküz altında buzağı aramak diye.
cuk oturdu sizin durumunuza.
yoktan sorun var ediyorsunuz, başka birşey değil bu.
yaş konusunda çekincelerinişz varsa evlenmeyecektiniz; evlendiyseniz artık kapatın bu konuyu.
maddi sıkıntıyı ise hepimiz çekiyoruz ama ilerde ya ayrılırsak bu çektiklerim ne olacak diye düşünmüyoruz.
insan hergün ölecekmiş gibi yaşar mı???
Essmeraldaya katılıyorum. İleride ayrılırsak çektiklerim yanıma kar kalacak ilgilenmesem mi diye bir evlilik anlayışı olamaz. O zaman kötü günde eşler birbirlerini yarı yolda bıraksınlar, kimse kimseyle ilgilenmesin, herkes tek başına savaşsın, olur da bi gün ayrılırsanız kimse boş yere eziyet çekmiş olmasın... böyle bir mantık olabilir mi? Hasta olan siz de olabilirdiniz, eşinizin böyle düşündüğünü öğrenseniz içiniz sızlamaz, kalbiniz kırılmaz mı? Evlilik iyi gün kötü gün değil midir... yapmayın, çok büyük hata böyle düşünceler.
Ayrıca adam size körkütük aşık belli, bir tane kötü, eksik yönünü sayamadınız bize burda, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz kuzum? Bi elinizi sallayın çevrenize de bakın ne dertlere çarpacak. Oturun şükredin halinize, iyi düşünün, olumlu olun biraz... Allah dermansız dert vermesin.[/
Haklisiniz sizde, ilgilenmesem mi' diye dusunmuyorum aslinda icim el vermez bu haksizligi yapmaya ,daha cok baglanmasammi! cok zor baglanip guvenip sonra guvenilen daglara kar yagmasi korkutuyor beni. Cok fazla guvensizlikler yasadim cok seyin yoktan yikidigini gordum simdi mukkemel bir ilgi korkutuyor beni yas konusunda yapilan ankete baktim tasvip edilmiyor bir turlu olumsuz dusunmeye basliyorum ve ya ilerde ilgisi biter ve baskalarina yonelirse o k,adar sey duyuyorum ki bu aldatmalar konusunda...
Haklisiniz sizde, ilgilenmesem mi' diye dusunmuyorum aslinda icim el vermez bu haksizligi yapmaya ,daha cok baglanmasammi! cok zor baglanip guvenip sonra guvenilen daglara kar yagmasi korkutuyor beni. Cok fazla guvensizlikler yasadim cok seyin yoktan yikidigini gordum simdi mukkemel bir ilgi korkutuyor beni yas konusunda yapilan ankete baktim tasvip edilmiyor bir turlu olumsuz dusunmeye basliyorum ve ya ilerde ilgisi biter ve baskalarina yonelirse o k,adar sey duyuyorum ki bu aldatmalar konusunda...
evet haklisiniz! fakat ben siz degilim sizde ben degilsiniz ben bunu sorun haline getiriyorum kimi zaman. bu yuzden paylastim
cekinceleriniz varsa evlenmeyecektiniz :) bu komik oldu biraz olur gelecek sefer boyle yaparim
saldırganlaşmanıza gerek yok:; ben sizi gerecek bir şey ayzmadım.
evet yaş konusunda çekinceleriniz varsa evlenmeyecektiniz bu lafta yanlış birşey yok ki.
evlilik kafada soru işaretleriyle başlanmayacak kadar ip üzeri bir hayat.
ben gelecek sefer yapın diye söylemedim.
madem evlendiniz bu saatten sonra bunundavasını görmeyin artık diye dedim.
maksadım size komedi yapmak değil yani..
nedense bugünler bi laf söyle bin laf işit buralarda herkes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?