Herkese merhaba. Yirmi yaşındayım. Hayatımda şu an biri yok. Aslında uzun zamandır yok. Aslında ne yalan söyleyeyim, olmasını istiyorum. Bir süre önce plotonik olarak birini beğendim ama olmadı, yoluma bakıyorum. Her neyse, ben ilişkilerde dış görünüşe vs. çok önem veren bir insan değilim. Aslında daha çok mantıkla hareket ediyorum. Bir erkekte beni en çok cezbeden şey, hayat görüşü oluyor. Belli bir siyasi görüşe sahibim. O siyasi görüşteki erkekler (sadece lafta değil ama, o siyasi görüşü gerçekten benimseyenler) beni çok etkiliyor. Mesela benden hoşlanıp adım atan erkekler oluyor, çoğunun dış görünüşü de genel beğeniye göre gayet iyi. Ama benim istediğim hayat görüşüne sahip değiller. Ben, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biriyle beraber olmak istiyorum. Böyle birini nasıl bulabilirim diye düşünüyorum. Mesela İnstagram vb. platformlarda siyasi görüşüme uygun olan sayfaları takip ediyorum. Onları takip eden benim yaşlarımda erkekler görüyorum. Bazılarının yorumlarını da çok beğeniyorum. Aklımdan şöyle bir şey geçiyor: Onlardan birine takip isteği yollasam. Kabul ederse de merhaba vs. deyip sohbet başlatsam. En azından şansımı denemiş olurum. Kabul görmezsem de yoluma bakarım. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.