Yorumlarınızı bekliyorum...

izmirege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
19
0
86
51
İzmir
merhaba
evli olmadığınız ve size evlenme sözü vermeyen biriyle aynı evde yaşadığınızı düşünün, (bu arada adamı çok seviyorsunuz ) ve erkek iş için evden ayrılıyor (siz onun çocuklarını da çok seviyodrsunuz ) ama evde birde annesi var. bu durumda o evde kalırmıydınız.

tam olarak anlamadım sanırım o erkeğin annesinden bahsediyorsunuz,
kalmamı gerektiren bişeymi var ki kalayım
hayır kalmazdım

Son düzenleme:
evet o erkeğin annesi ve çocukları ile birlikte yaşıyor. adamı da çok sevidği için terketmeyior ama artık bu durumu sorgulamaya başladı. sizce bu adamın çocuklarına ve annesine baktığı halde adam neden onunla evlenmiyordur?

evde annesi olduğu içinmi tereddüt ediyorsunuz......

valla isterse adam tek başına yaşasın.....
gelecegım olmayan bır adamla evlenemeyeceğim bir adamla 1 dakka bile aynı ortamda bulunmam.

neden evlensin ki... zaten O herşeyi kabul etmiş. annesine ve çocuklarına da bakıyor... adam rahat çünkü....

cevabı gayet basit.......
sevmiyor demekki........kendine hizmetçi arıyor......
sevgini kullanıyor.........
karşılıgını bile vermiyor............

Bence insan önce kendini çok sevmeli. Kendi geleceğini düşünmeli.. Benimle evlenmeyecek bir adamla neden aynı evde yaşayıp çoluğuna çocuğuna bakayım? Neden hayatımı ona adayayım ki? Evlenip kendi çocuklarıma bakmak varken neden en güzel zamanlarımı boşuna harcayayım?

adam başka ne isteyebilirki.........
herşeye evet diyen bir kadın........
bir eşin yapabılecegı herşeyı yapıyor........
sorgulamıyor hesap sormuyor........
adamda rahat....
bu kadın benı sevıyor benı bırakamaz dıyor.......
kadında memnun halınden.........

Gereken söylenmiş aynen katılıyorum....

Eklemek istediğimse zaman o kadar çabuk geçiyor ki, fedakarlık yaparken hatta severken bile durup kendimizi de düşünmemiz gerekir.....

ya neden kalmaya devam edip kendını kullandırtmaya meraklı mı bu bayan acaba??? ilginç yani... ne mecburiyeti var ki?? gidecek yeri mı yok??

iştee cevabı burda arkadaşımız vermiş,
cuk diyede oturmuş cevap...
neden evlensin kii,
evlenmeden daha herşeye evet diyen biri var

benim burdan tek anladığım, adam evdeki kadını bakıcı-hizmetli arası birşey olarak görüyor.
dolayısıyla bu görevliye nikah kıyma gereği duymuyor.

sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.

amac kullanmak.zaten evlılıkten sıtkı sıyrılmıs.bıdaha dusundugunu snamıyorum.bu arada anasına cocuguna da baktırıyo.karsı tarafta sesını cıkarmıyosa oh ne ala bundan ıyısı samda kaymakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.

acaba kadında adamı gerçekten çokmu sevıyor bu kadar fedakarlık yapıyor........

yoksa mirasamı konmak istiyor bu yuzden adama bak herşeye ragmen senle beraberim sen nıkah kıymasanda ben senleyım dıye bir imajmı çizmeye çalışlıyor.......

birde kuzum merak ettım bu kadın senmısın yasa senın neyın oluyorrrrrrr

olur mu öyle saçmalık??
sen güvenmedigin bi insana canının parcasi cocuklarını yada anneni emanet edebilir misin?
miras ne demek?
maddiyat sevgiye alet edilir mi?
kadın onca fedakarlık (afedersin ama bana göre bu aptallıktır) yapsın, karşılıgında mirasdan pay düşmemesi için nikahtan kaçılsın...
yok yaa...!
o kadın kendinin olmayan cocuklara bakıyorsa bırak mirası, başta tac edilse gene de fazlasını hakediyordur orası başka
ama bu adam düpedüz enayi bellemiş kadını maddi manevi işini goruyor!
mide bulandırıcı...
böylesine mantıga aykırı bir ilişkide bırak aşkı sevgi kırıntısı bile gormuyorum ben...

sığıntı gibi yaşamayı niçin tercih ediyor ? kendi ayakları üstünde dursun! neden bir başkasının hayatını iyileştirmek adına kendi hayatından vazgeçiyor ki? yazık değilmi? şayet adam sevseydi miras falan düşüncesi olmazdı ..o evde 1 dk durmaması gerekir o bayanın..gururunu niye bu kadar ezdiriyor var mı böyle saçmalık?!!!!!!
kul amme hizmeti yapıyorum sanıyorsa bilemem!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…