fırtınanınkızı , bu bayan benim yakından tanıdğım bir bayan, üzülüyorum aslında onun için ama böyle düşünen bir tek benmiyim diye sizlere de sormak istedim. kadın gerçekten seviyor başka bir niyeti yok zaten ortadaki şartlarda başka niyette olması mümkün de değil.
bak canımfırtınanınkızı , bu bayan benim yakından tanıdğım bir bayan, üzülüyorum aslında onun için ama böyle düşünen bir tek benmiyim diye sizlere de sormak istedim. kadın gerçekten seviyor başka bir niyeti yok zaten ortadaki şartlarda başka niyette olması mümkün de değil.
sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.
sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.
inşallah canım. keşke insafa gelsede kadının emeklerine de yazık olmasa 5 senedir az bir zaman değil yani.
Bence insan önce kendini çok sevmeli. Kendi geleceğini düşünmeli.. Benimle evlenmeyecek bir adamla neden aynı evde yaşayıp çoluğuna çocuğuna bakayım? Neden hayatımı ona adayayım ki? Evlenip kendi çocuklarıma bakmak varken neden en güzel zamanlarımı boşuna harcayayım?
evet o erkeğin annesi ve çocukları ile birlikte yaşıyor. adamı da çok sevidği için terketmeyior ama artık bu durumu sorgulamaya başladı. sizce bu adamın çocuklarına ve annesine baktığı halde adam neden onunla evlenmiyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?