Yorumlarınızı bekliyorum...

fırtınanınkızı , bu bayan benim yakından tanıdğım bir bayan, üzülüyorum aslında onun için ama böyle düşünen bir tek benmiyim diye sizlere de sormak istedim. kadın gerçekten seviyor başka bir niyeti yok zaten ortadaki şartlarda başka niyette olması mümkün de değil.

teşekkur ederim canım.......
bende çok üzüldüm o bayan için.......
umarım sevgisinin karşılıgını görür.

bak canım
hayatta herşey sevgi yada aşk demek değildir
gönül ilişkilerinden çok daha onemli değerler vardir, olmalıdır...
insan kendine saygı duymuyorsa bir başkasına asla duyamıyacagı kanısındayım ben...
genclik desek, cahillik desek bizler de hata yaptık ama bu derecesinden Rabbim korusun...
eğer bunca fedakarlık yaptıgı adam bir nikahı çok goruyorsa ona bu kadına az bile adamın yaptıgı...
kusura bakma
fakat hiç bir aşk insanın kişiliğini onurunu gururunu bertaraf etmesine değmez...
doğrularımızdır bizim kişiliğimizi sekillendiren
ve kişiliğimizdir insanların bize saygı duymasını sağlayan
sen kişiliğinden taviz verirsen karşındaki sana saygı duyar mı?
hiiiç sanmıyorum...

sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.

seven insan böyle saçmaliklara takilmaz para aklinin ucundan bile geçmez
kadin kullaniliyor ve kermitinde dediği gibi nikahsiz zaten yaşamam ben kimseyle

sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.

adam evlenmemek için bahaneyi bulmuş. bulmuşta, bahanesi, çok mantıksız ve saçma. ...kadın buna inanıyorsa ,çok fazla saf demek ki

adamın niyeti ortada o nikahı yapsada yapmasada kadının sevgisinden ve emeğinden emin
eee ne gerek var o zamanşakkıdı
ben olsam ne evli olmadığım bir insanla aynı evde yaşarım
ne de çoluğunun çocuğunun yanında sırf seviyorum diye sığıntı gibi yaşarım:1closedeyes:

zaten böle bir hayatı ilk başta kabul etmezdim.beni seviyosa nikahına almasını sölerdim.almıyomu bi tane tekme.:tomato:....onurumu, şerefimi, namusumu ayaklar altında ezdirmezdim...kendimide hizmetçi sıfatına koydurmazdım...sevgi bi yere kadar .

arkadaşınız böyle devam ederse daha çok ezilir bu hayatta..saygı duymazki karşısındaki adam.ne olcak yarın o adam ölse sosyal güvencesi olmayacak.
herşeyi anlarımda miras alamasın diye evlenmiyor ya ona takığım.
ben 4 senedir evlenmeyi bekliyorum sorunlar yaşandı evlenemedim sevgilim kardeşlerine ve ailesine şayet ona birşey olursa miras hakkının bana verilmesini istemiş. ben işin para boyutunda asla olmadım ama beni sevdiğini geleceğimi düşündüğünü burdan anladım.

arkadaşınız ne durumda söyliyim:
gündelikçi haftada 50 liradan 200
çocuk bakıcısı ayda 500 diyelim
afedersiniz cinsel ihtiyaçları karşılama ayda 300 diyelim piyasayı bilmiyorum
aşçı ayda 1000 de o olsun..
ne yaptı 2000 ytl .. işte arkadaşınız o adam ayda 2000 ytl harcamasın diye karın tokluğuna yanında ömrünü gençliğini tüketiyor.

biraz gurur ve kendine değer lütfen!!

tek kelimeyle pesss diyorum
insan nikahlı eşinin annesine çocuklarının babaannesine bile bakmaktan kaçarken doğrusu çok tuhaf bi durum arkadaşınızın yaşadığı
çocuklara ve annesine bi bakıcı
ewde temizlikçi
mutfakta hizmetçi.....
..............................
.............................
weee adamın odasında ............kusura bakmayın ama eşi falan diyemiycem değil çünki
eee niye bööle birine nikah yapsınki
arkadaşınız zaten kendisinden vazgeçmiş değer vermemiş kendisine başkasının değer vermesini mi bekliyoooo
en kısa zamanda dur diyebilmeliii

yok anam kesınlıkle kalmazdım erkeklerın bı ALLAH dedığıne ınancaksın onada cok şükür bılıyoruz o derece yanı
nende evlı olmadığı bı evdekı adam bence resmen onu kullanıyo ohh her ıstedığıde yapılıyorsa daha ne ısterkı

Bir erkek evlenmiş ve çocukları var pardon birde annesi..
Ben peki hangi sıfatla o evde kalacağım çocuk bakıcısı olarak mı?:1closedeyes:
Yoksa o şahsın hiç ama hiç evlenmeyi düşünmediği sadece bir anlık hevesimi?:tomato:
Vall sevgi aşk para benim kadınlık gururumdan daha üstün olamaz,hiç bir şey onların yerini tutamaz..
Aklını başına alsın ve gururu,iffeti ile yaşasın..
Hayatta hiç bir şey belirsizlikler içinde yaşamak kadar kötü olamaz.

Arkadaşınız için çok üzüldüm. Çok çaresiz sanırım bu kadar şeye katlanabiliyor. Herkes sever aşık olur ama bu derecesini ilk defa gördüm. Allah kimseye bu kadar acısını yaşatmasın.
Arkadaşınız o adamın evlenme teklifini hiç beklemesin. Bunca zaman herşeyine katlanmış bir kadın her istediğini yapıyor. Günümüzde 2. evliliğini yapan erkeklerin çoğu eşleri çocuklarına veya annesine bakmıyor, umursamıyor. ama o kadın ortada evlilik olmadan her fedakarlığı yapabiliyor. niye evlensin ki adam sırtına bir yük alsın. bu sözüm yanlış anlaşılmasın ama bu şekilde düşünen erkeklerde var malesef.
Arkadaşınız vazgeçsin bu durumdan, artık kullandırmasın kendisini gururunu ayakların altına daha fazla almasın dicem ama o adamdan kopması çok zor olur kabul edemez bunu diye tahmin ediyorum. İnş o adam insafa gelir evlenir. Allah yardımcısı olsun arkadaşının...

inşallah canım. keşke insafa gelsede kadının emeklerine de yazık olmasa 5 senedir az bir zaman değil yani.

inşallah canım. keşke insafa gelsede kadının emeklerine de yazık olmasa 5 senedir az bir zaman değil yani.

işin aslı ,arkadaşınıza hiç mi hiç üzülmedim.... 1 değil 2 değil 5 yıl ya. bir insan bu kadarda verici olmaz... 5 yılda hala anlamamış mı adamı.... bence adamın onla evlenmeyeceğini anlıyor da , bunu kabul etmek işine gelmiyor....

aşk mı sevgi mi o kadını o evde tutan..
Hiç sanmam onların bile bir ömrü var, 5 senede bu kadar problem varken bitmiş olmalı.
Maalesef bu şekilde yaşamaya alışmış ve ALIŞKANLIK yapmış o adamı kendine..Tez zamanda kurtulur inşallah

cevabı kendin vermişsin destekliyorum seni

istediği zaman kapıya koymak için. bunu yapan kişiye akıllı demem ben kusura bakma klava:

sanırım gelecek için güven vermeyen bir adam için çok fazla fedakarlık yapmak demek olur bu...
Sanırım kendisine eş değil çocuk ve annesine karın tokluğuna bakıcı arıyor bu adam....

kalmam için tek neden olmıyan bir ev ve çocukları+annesi+kendisi sadece hizmetçilik yapmak için neden kalım geleceğim dahi olmıyan bir adam ve ailesiyle.
kesinlikle kalmam bu soruda anlamsız zaten bu kadar olumsu luklar varken

Adam evlilik vaadinde bulunmamış ve arkadaşınız bunu bildiği halde o evde kalmaya devam etmiş kendisi isteyerek. Hem çocuklu, hem annesi aynı evde kalan hemde evlilik vaadinde bulunmayan bir erkeğin gidip evinde kalmak zate birçok kişiye baştan ters gelir. Ben olsam kalmazdım ama evlilik dışı beraber oturanlarıda kınamıyorum, herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…