kusura bakmayın ben sıze kesınlıkle katılmıyorumkıskanıyorsunuz sanırım...olabilir...
ya da ben gelinim ondan...bana da öyle yaparlar...yemeği yerim kalkarım...kayınvalidem yıkatmaz...
görümcem varken de sen yıka ben durulayayım derim yok ablacım otur ben hallederim der...bazen yardım ederim bazen etmem...
annenizin ben işimi yapıyorum sözüne katılıyorum...doğru bir yorum...ille gelinden iş beklemeyen kayınvalide tipi...takdir ettim...
yeğeninize gelince...sanırım ilk torun...anne babanız için çok kıymetlidir o...siz istemiyorsanız bakmayın haftasonu, ama anne babanız halinden mutluysa ki mutlulardır eminim onların da kafasını karıştırmayın...
siz de bir gün gelin olacaksınız..
Hayır canım kesinlikle kıskanmıyorum abimin eşi neden kıskanayımki. ama kızıyorum sadece sizin kayınvalideniz yok yapma diyormus benim yengem yapayımmı bile demiyorki..annem işini yapıyor tamam ama abim ve yengem gelicek diye daha cok iş yapıyor dikkatini cekerim..bende gelin olucam dogru gelinlik vazifemi yaparım hatta otururken kendimi rahatsız bile hissederim ki öyle olması en dogrusu...
kusura bakmayın ben sıze kesınlıkle katılmıyorum
neden kıskansın kı
ortada kıskanılacak bır durum yok
resmen hayatlarına mudahale edılıyor ve garıp bır sekılde ses cıkarılmıyor
annesının yaptıgına gelınce saygılı bır bayan bellı ama gelın bunu kullanıyor
bunun gelınden ıs beklemeklede ılgısı yok kı
madem her aksam gıtmesını bılıyor
hatta yemesını bılıyor ozaman bu bır lutuf degıl yapacak yanı
bu da benım dusuncem
ortada kıskanılacak bir durum var...
o da gelinin el üzerinde tutulması... arkadaş buna içerliyor...
kendi hiç bir şey yapmayabilir abisine, yengesine ya da yeğenine...
ama anne babasının sevgisine karışamaz...
abi gelinle mutluysa anne baba da durumdan memnunsa kimseye söz düşmez...
eğer abisiyle kendi arasında ayırım yapıldığına düşünüyor ve buna içerliyorsa bunu gelini kötüleyerek değil anne babasıyla konuşarak çözecek...
sonra gelin gelmedi gelin gitmedi...
bu da benim fikrim...
benim anlatamadığımı anlatıyosun ya...
aynen bu işte...benim de fikrim bu...
Yenge biliyosun ben de çalışıyorum yoruluyorum, geldiğinizde yardımcı olmadığın için kırılıyorum, burası senin de evin misafir gibi gelip gitmen üzüyor beni, he beraber el birliğiyle masamızı toplayalım, çay servisimizi yapalım sohbetimizi edelim stiyorum diyebilirsin..
ortada kıskanılacak bir durum var...
o da gelinin el üzerinde tutulması... arkadaş buna içerliyor...
kendi hiç bir şey yapmayabilir abisine, yengesine ya da yeğenine...
ama anne babasının sevgisine karışamaz...
abi gelinle mutluysa anne baba da durumdan memnunsa kimseye söz düşmez...
eğer abisiyle kendi arasında ayırım yapıldığına düşünüyor ve buna içerliyorsa bunu gelini kötüleyerek değil anne babasıyla konuşarak çözecek...
sonra gelin gelmedi gelin gitmedi...
bu da benim fikrim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?