burda yanlışsın işte! burda yaptığın çekiştirmeye girmiş! bu seni ilgilendirmezki..heleki baban rahatsız olmuyosa..
bizim toplumda öyle sanılabilir çoğunlukla ama birinin yanında bacak bacak üstüne atmanın ona duyulan saygıyla hiiiçç bi alakası yok bence..önceden de büyüklerin yanında insanlar çocuklarını sevemiyomuş..neymiş? saygı!!! değişmesi gereken her yanlış gibi bu da değişti zamanla..
her neyse, sen yine de bunu saygısızlık olarak algılıyo olabilirsin yargılayamam ama burda açtığın konuyla şimdi yazdığın sözün alakası yok..
bulaşığı yemek hazırlamayı falan geçtim prensip meslesidir ama en azından sofra kurulup toplanamsında yardımcı olunmalı
çocuk her haftasonu kaynanaya yollanmamalı herkesin kendine özel bir hayatı var bebek olduğu için eminm annen ve baban haftasonları yaacakları bir çok şeyi erteliyorlardır ki sende erteliyorsun bence ertleme sende
Ben işi gücü herşeyi geçtim de
çocuğunu zaten hafta içi doğru düzgün göremiyor,birde hafta sonu gönderiyor
çok şaşırdım:1shok:
bende çalışıyorum ve haftasonu çocuğum olmadan asla biyere gitmiyorum
içim el vermiyor,zaten hafta içi doğru düzgün görmüyorum diye:1no2:
en çok bu huyuna kızdım
BIz aılece kayınvalıdemlere gıttığımızde ki ben daha nısanlıyım, annem hemen cabuk mutfağa gıt dıyor.görümcem gerek yok desede annem olurmu öyle şey yapıcak tabi,yıka bulaşıkları beklıyoruz,yıka öyle gıderız dıyo.