Doğuma Hazırlık yorumlarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

^^brise^^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
43
0
86
İstanbul
Arkadaşlar isim konusunda uzun zamandır karar vermeye çalışıyoruz,sizle de paylaşmıştım
tam biz karar verdik eşimle GÜLCE olsun prensesimizin ismi dedik ama aldığım tepkiler kafamı karıştırdı
çok beğenenler de o oldu,o ne öyle ne biçim isim diyenlerde....
bir de siz fikir verin lütfen :S
buradaki yorumların çok büyük etkisi olacak karar vermemizde....

canım bulduğun ismi herkese beğendirmek mümkün değil maalesef. bu da normal zevkler renkler ayrı o yüzden başka isim de bulsanız yine beğenen beğenmeyen olcak. mesela ben bulduğum bi ismi arkadaşıma söyledim "ben olsam koymazdım" dedi, ama onun çocuğuna koyduğu ismi de ben çocuğuma koymazdım mesela. 2 insan gerçekten beğendiyse ve karar verdiyse olumsuz yorum yapıp hevesini kaçıranlara kızıyorum ben. ikiniz de beğendiyseniz bi yerden sonra kulağınızı tıkamak gerekiyor. bu arada bence Gülce çok güzel bi isim

evet haklısın canım,tabi ki de son kararı biz vereceğiz.ben aslında herkesin beğendiği bir isim bulmaktan ziyade
bulduğum ismin genel olarak insanlarda ne gibi bir izlenim yarattığını merak ediyorum..

Bence gülce çok guzel bi isim,bende kızım olsaydı ya gülce yada masal koyacaktım.herkezin fikri farklı tabi siz begendiyseniz fazla düsünmeyin bence

sana saçma gelebilir ama isminde gül geçenler gülmezmiş. mesela gülay, gülnur,gülsen...etrafımda ki gül ismine sahip kişilerde de tastik edip onayladım.!.
ebced hesabı yapan bir yazar tv. de söylüyordu. adını hatırlamıyorum. inşallah güzel bir isim bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…