yorumlarınızı bekliyoruz:(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
kızlar bi arkadaşımın çok büyük bi sorunu var.Yorumlarınızı bekliyoruz
7 aydır evli ama 5 aydır annesinin evinde yani evliliği 2 ay sürdü kaynanasıyla aynı evde yaşıyorlardı ve büyük sorunlar oluştu.Kaynanası oğlunu gelininden kıskanıyordu mesela: geceleri oğlunun yanında yatmasını istiyordu ve geline olur olmadık hakaretler ediyordu..Bu kadın büyüyle uğraşan bi kadın,arkadaşım bi şişenin içinde arapça yazılmış kağıtlar bulmuş ve buna benzer bi sürü örnek var.Bi başka örnek de;kendi oğluna gelinden soğuması için bi büyü yaptı.Adam, annesinin ve ablalarının sözünden çıkmıyor.Arkadaşım hamileydi,öğrendiğinde annesinin evindeydi yani kaynanası yüzünden kocasını bırakıp gelmişti.Gururunu ayaklar altına alıp kocasını aradı ama kocası çocuğu istemedi aldırmasını söyledi.Arkadaşımda çaresiz kalıp çocuğu aldırdı.Sizce bi umut yok mu?Bu evlilik düzelmez mi?Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlarArkadaşım çok zor durumda çok üzgün ve kocasını çok seviyo...

Son düzenleme:
anasının dizinin dibinden ayrılmayan, anasının sözünden ayrılmayan bir adamla devam edip ne yapacak ki?
bir iki gün düzelir sonra tekrar başlar.
büyü filan laf.
adam karakterli biri olsaydı zaten bunlar olmazdı.
kayınvalideden hiç bahsetmiyorum bile.

ALLAHın sevdiği kuluymuşki kurtulmuş o evden bence...ne dönmesi ya bence arayıp sormasın bile...

Bugün bunu yasayan yarın neler yasar...
Ne kadar kocası annesınden uzaklasmak ıstese restı cekse bıle bu zıhnıyettekı kayınvalde her zaman bır sekılde rahatsız eder zaten...Bunun sonunun olacagnı sanmıyorum maalesef... Olan daha dogmayan bebege olmus arkadasınıza olmus ama unutmasın ki her ŞER de bir hayır vadır..O kadınıda Allaha havale edın kı zaten Allah böyle büyüyle ugraşanları cezasız zaten bırakmaz...
Keske bu sekılde olmasaydı ama ıyı kı arkadasınız kurtulmus...

ay böyle şey ne gördüm nede duydum o nebiçim insandır öyle insan kendi oğlunun
yuvasının bozulması için bu kadar çaba sarf edermi böyle insan ların (insan demeye utandım valla) içinde hiçmi allah korkusu yok klava:
bu evliliğin nesi düzelsin arkadaşım temelden sarsılmış bi evlilik zararın neresinden dönülürse kardır bence barışıpta yazık etmesin hayatına ....
ALLAHIN laneti böyle arabozuculuk yapan büyü işleriyle uğraşan şeytani ruhlu insanların üzerine olsun:Saruboceq:

Ne denir ki artık buna. Kadın bebeğinden bile vazgeçmiş artık. O kocadan da vazgeçse iyi eder. Adam zaten seçimini yapmış.

Kocasini seviyor demek??

Ya birak güzelim, bence bu kadar hasarla kurtuldugna sükür etsin arkadasin.

Bu evlilik düzelmez....bitmesi en hayirlisi

noktalama işaretlerini kullanmış olmandan mutluluk duydum.
ama konunun fake olduğunu düşünüyorum. hiçbir kadın sevdiği adamın bebeğini aldırmaz!
büyü muska falanda saçmalıktan ibaret...

bence bu adamdan ona hayir gelmez.muska olayina bende inanmazdim. ama benim en yakin arkadasimin yengesinle abisine büyü yapmislar . yatagin altinda muska cikti. gözlerimizle gördükk.yengesinin ailesi tarafindan yapilmis.huzuru bozulsun ayrilsin diye.bir sene hocalar da gezmislerdi bozdurmak icinn..

bıde o adamadan hala hayırmı beklıyo cocugunu bıle aldır demıs sızın arkadsta aldırmıs yok boyle bısey yaa annesının agzına bakıp karısını ve dogmamıs cocugunu hıce sayan adama ne denır bılıyorum da ne denecegını neyse gece gece koptum hee arkadasına soyle aklını basına alsın o evede bır daha dönmesın hayatını karartmasınalsanaalsanasmile

bebeğini bile aldırmış daha ne dönecek. o da güya baba olacak minicik yavruya kıymış.ne hayır gelir .fellik fellik kaçmasını tavsiye ederim o aileden.

Kurtulduğuna yatsın kalksın da şükretsin

Büyüyle uğraşanlardan hayır mı gelir arkadaşım.

Çocuğu da aldırmasını istemiş daha o adamdan hayır mı gelir yahu!

ayrılmış iyi etmiş...
ama bebeğe çok acıdım..
sen istemezsen isteme, ben yavruma bakarım deyip büyütseymiş keşke...
çok acı bir durum ama kaynanasının gece oğluyla yatmak istemesine çok güldüm gayri ihtiyari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…