yorumlarınızı bekliyoruz:(

Ay dayanmadim yazacagim.
O arkadasiniz, bebegini aldirmasina sebep olan biriyle nasil hala bir beraberlik
dusunuyor. Evladina malolmus biriyle. kocasinin anne kuzusu oldugundan filan
bahsetmiyorum bile cunku bu basli basina yeterli bir sebep bir daha asla birlikte
olmamasi icin. Allah akil fikir versin.

resmen cinayettt
ahhhh ahhhh milletin bebeği olur sorumsuz olur bizde bekliyoruz senelerdir bebeğimiz olsun dieee
valllaa öyle çokk kızıyorummkiii böyle insanlara nasıl yaparlar
madem araları kötü eşiyle kaynanasıyla problemli neden korunmazlar nasıl bir cana kıyarlaralsanaalsanasmile
hele o adam nasıl bu kadar duyguları alınmış biir olabiliyo valla şaşırmıyorum artık diyorum ama pesss

noktalama işaretlerini kullanmış olmandan mutluluk duydum.
ama konunun fake olduğunu düşünüyorum. hiçbir kadın sevdiği adamın bebeğini aldırmaz!
büyü muska falanda saçmalıktan ibaret...

Ben de bu konunun fake olduğunu düşündüm.
Oğlu yanında yatsın isteyen bir anne, çocuğumu aldır diyen bir anne kuzusu bir koca.
Çok mantık dışı...

Böyle sorunların benzerini bende yaşadığımdan yaşamış biri olarak sölim dedim eğer eşi annesinin lafından çıkmıosa bitmiş bir evliliktir..
Eş çok önemlii
yhaaa biz bi yuva kuruyoruzz sonuçta bırakın ayaklarımızın üstünde 3 günlük dünyada mutlu olalım dimi nie büyükler müdahale edioo evlere gelip kalıo karışıolarr hepimiz toprak olucaz neticede yalan dünya herşey gelip geçici bırakın gençleri rahat yhaa ben balayından döndüğümde kapıyı kaynanam açmıştı meselakaydirigubbakcemile3
şoke şoke şokeeeeeeeeeee
ahh ben neler yaşamışım yhaa

kocasını seviyor ama belliki bu tek taralı bi sevgi.kocası sevmiş olsa sahip çıkardı.5ay sürüncemede bırakmazdı evliliği bence..

Son düzenleme:
öyle bir anlatmissin ki sanki yanlarindaymissin gibi :1closedeyes:

Şunu anlayamiyorum BAZI KADINLAR GERCEKTEN ACI CEKTIRILMEYE BAYILIYOR

arkadasin kendiisini kandirmasin büyüler yuzunden bitti evliligim diye

kurtuldugunada dua etsin napicak öyle kocayi ,cocugundan olmus daha hala seviyorum mu diyor

ya madem bu kaynana bunlari ayiracakti oglu yaninda yatsin istiyor neden evlendirmis 2 ay icinmiydi hersey bence arkadasinin anlatmadigi seyler var öyle büyü muska falanda inanmayin arkadasim allaha siginan insana hic bir musibet yaklasmaz dua etsin yeter

önce o büyüyü bozmak lazım ondan sonra adamın tavırlarına bakmak lazım..
ama bence hiçte bulasmasın öyle bir aileleye.. arkdsına da büyü yaparlar ,başı beladan kurtulmaz..
Allah korusun.

Kaynanalar ses çıkarmıolar başta..
Alınca ne de olsa tapusu bizde adam ederiz hesabıı bize uymak zorunda gibi gelinleri kurmalı yada pilli bebek felan gibi görüolar sanırım

benim bir arkadaşım aynı bu anlattığın olayları yaşadı.
hatta geri dönüşü olur mu diye düşündüler ailecek.
Ama erkek tarafından gelen giden olmayınca evlilik olayı bitti.

şimdi kız başkasıyla evli.
Oğlan 10 senedir annesiyle başbaşakaydirigubbakcemile3

ne bu kayınvalidelerin yaptığı yaaaaaa
oğullarına kişilik vermeden bebek gibi büyütüyorlar sonrada bu sorunlar yaşanıyor

olan bizlere oluyor madem böyle yapacaklar hiç evlendirmesinler

Son düzenleme:
yhaaa istemiolarsaa ölürümde alma o kızı felan desinler beni öldür ölümü çğne öle al desinler bisim suçumuz neee sevmek mi?

bence aslandan kacar gıbı kacsın o aileden

Bana da inandırıcı gelmedi..

Oğlunun yanında yatmak isteyen kaynana modeline inanırım, daha evvel de duymuştum.

Anasının lafına bakıp öz evladından vazgeçen baba da olabilir diyelim. "Sen iste ben karımı boşarım" diyen nice adam duyduk, buna da olur diyelim hadi.

Ama, karnındaki evladından vazgeçmişken ve işler bu raddedeyken kocasıyla arasını düzeltmek isteyen, kocasını sevmeye devam edebilen bir kadına inanmam. Öyle bir kadın cidden varsa da aklî melekelerinin yerinde olduğuna inanmam, yok artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…