Yorumlarınızı istiyorum ..

Herkes elbette evladini düsünür fakat bu karsidakini sömürmeye hakki vermez. Günümüzce ev fiyatlarindan haberin varmi? Bide bu evin dösemeside var, dügünü var...

Eger adam zengin olsa bile o'da kolay kolay o zenginlige ulasmamistir. O'da calisip cabalayip o paraya sahip olmustur ve hali ile size harcamak zorunda degil.

Ayrica cok tuhaf buluyorum yazdiklarini. Bir yorumunda adamin hayirsiz oldugunu söylüyorsun, digerinde ise nislanlinin aslinda hic babasinin yanina gitmedigini. Hadi son dedigin dogru olsun, hangi yüz ile bide nisanlin bu ev alma olayini destekledi? Sen 5 yil baban ile görüsme, sonra ev iste! Bu ne perhiz bu ne lahana der insan!

5 dk zevk uğruna dünyaya getiriyosa ve durumu varsa herşeyini paşa paşa yapmak zorunda ikiside birbirlerine şans verdiler babasida böyle bi soz verdi ve tutmadı yeni esinin ustune arsa yapan bi baba evladının mutluluğu için kilini kibirdatmiyo zamanında ağlayarak benide kandirdi

Üvey annesinin de payı var bu durumlarda şuan kendileri kiradalar ayriyeten kirada evleri var ama köy tarafında. Onun lafida ben kirada otururken nisanlim için diyo ona nasıl ev aliyim. Babası iyi birine benziyo ama heralde kadın dolduruyo

Yani cidden daha kendileri ev sahibi olmamisken, nasil ev istediniz??!!! Kadin elbette karsi gelmeye hakki var. Düsün sen ilerde kirada oturacaksin ve gelinin senden ev isteyecek. Buna doldurmak bile denilmez, buna mantikli düsünmek denilir.

E yanlis ama ..
Dogruya dogru
Sen evleniyorsun diye kimse sana ev almak zorunda degil !
Evlenmeyi biliyorsan nasil yasayacagina da karar vermek zorundasin .
Ayrica neden erkek tarafi oluyor
Kusura bakma ama kiz tarafinin deveden ne kadar kil koparirsan kardir tavri inanilmaz itici ...
Eee hadi diyelim adam size ev aldi
Siz ne yapacaksiniz ?
Ayrica ben bir esya olmadigim icin
Bedavaya gitmisim gitmemisim onemi yok :KK66:
Ama annem babam bir tek igne istemedi
Onun gururu bana yeter :KK66:
Tavsiye ederim size de ...

Senden çıkan bi lafın cevabını verdim . kimse eşya değil bu devirde kirada yaşamak zor çocuk doğurmak zor ona bakmak Allah bi kader vermiş bide akıl . Bu devirde gurur yaparsan aç kalirsin buda benim tavsiyem olsun sana asgeri ücretle bi ev uç boğaz gecinmez bunu herkes dusunur helal olsun babamaki beni dusunuyo.

Cümlenin içinden kendi istediği çekip önüne sunmazsan sevinirim evleri var diyorum köy tarafında onlar istanbul da oturmak istediği için burda kiradalar aylık uç ev kirasi geliyo iki milyarda ayrı geliri geliyo tam oku iyi oku.

5 dk zevk uğruna dünyaya getiriyosa ve durumu varsa herşeyini paşa paşa yapmak zorunda ikiside birbirlerine şans verdiler babasida böyle bi soz verdi ve tutmadı yeni esinin ustune arsa yapan bi baba evladının mutluluğu için kilini kibirdatmiyo zamanında ağlayarak benide kandirdi

O zaman senin babanda pasa pasa yapmak zorunda herseyi! Bir ev icin kp'derin icin nasil terbiyesiz konusuyorsun! Bu sekilde düsünen bir gelinim olsa ve trilyoner olsam, yemin ile bile bir zirnik bile vermezdim. Ayrica adam isterse 10 arsa yeni esine yapar, sana ne??

Adamin kendisi hala kirada oturuyor ya! Oglunun mutlulugu satin ev almaktanmi geciyor? Kiradakiler ne yapsin? Ölüp gebersinlermi?

O zaman senin babanda pasa pasa yapmak zorunda herseyi! Bir ev icin kp'derin icin nasil terbiyesiz konusuyorsun! Bu sekilde düsünen bir gelinim olsa ve trilyoner olsam, yemin ile bile bir zirnik bile vermezdim. Ayrica adam isterse 10 arsa yeni esine yapar, sana ne??

Adamin kendisi hala kirada oturuyor ya! Oglunun mutlulugu satin ev almaktanmi geciyor? Kiradakiler ne yapsin? Ölüp gebersinlermi?

Ya sen biraz kıtmısın ben mi sana anlatamıyorum ulan yapma durumu varken niye yapmasin benim babam kız veriyo ustunede parami versin senin baban bunu mu yaptı derdime dert kattin .

Olmasa zaten git ev al ister çal ister kazan demiyoruz adama ev alicam diye söz veriyosasa tutsun diyoruz !

Kendileri kirada otururken hıç sanmıyorum size ev alsinlar,
ev+evlilikmi
Ayrılıkmı seçeneklerin, kendi emeğinle aldığın şeye gururla bakarsın ev olmadan dersen onu sevmiyorsun

Ya sen biraz kıtmısın ben mi sana anlatamıyorum ulan yapma durumu varken niye yapmasin benim babam kız veriyo ustunede parami versin senin baban bunu mu yaptı derdime dert kattin .

Olmasa zaten git ev al ister çal ister kazan demiyoruz adama ev alicam diye söz veriyosasa tutsun diyoruz !

Bence sen fake ve bir erkeksin. Bir kiz bu kadar argo konusacagini inanmiyorum. Mune Mune abla?

Kendileri kirada otururken hıç sanmıyorum size ev alsinlar,
ev+evlilikmi
Ayrılıkmı seçeneklerin, kendi emeğinle aldığın şeye gururla bakarsın ev olmadan dersen onu sevmiyorsun

Tabikide ev yok diye birakmam sadece babam biraz ileri atın tarihi biraz daha çalışın ev kira olursa borcunuz olmasin diyo o konuda yorum istedim nisanlinla bu konuyu aciyimmi yoksa nikahı ertelemiyimmi babam sen bilirsin dedi

Senden çıkan bi lafın cevabını verdim . kimse eşya değil bu devirde kirada yaşamak zor çocuk doğurmak zor ona bakmak Allah bi kader vermiş bide akıl . Bu devirde gurur yaparsan aç kalirsin buda benim tavsiyem olsun sana asgeri ücretle bi ev uç boğaz gecinmez bunu herkes dusunur helal olsun babamaki beni dusunuyo.
sen once bi karar ver bence kp iyi birimi kotu birimi babaninda eger dogru karar verdigini dusunuyorsan ayril derim

Bizim ki ne san babasi mi ?
Asalet nedir bkz !!!
Gurur yaparsan ac kalirsin falan
Allah akil vermis
Ama kurnazlik baska sey ..
Bu hayatta tek tahammul edemedigim sey
Bir seyler isteyen insanlardir ..
Bana annem gecen elk.supurgesi almis
Gittim geri verdim parasini goturdum anneme verdim ..
Bana gelmez oyle seyler
Kusura bakma ..
Tarz meselesi ..
Baban cok dusunuyosa seni
Ipotekle girsin bir eve
Krediyle alsin bir ev
Ne dersin ?
Iste o zaman vay be derim ..
Bunun baslik parasindan farki yok ..

Bizim ki ne san babasi mi ?
Asalet nedir bkz !!!
Gurur yaparsan ac kalirsin falan
Allah akil vermis
Ama kurnazlik baska sey ..
Bu hayatta tek tahammul edemedigim sey
Bir seyler isteyen insanlardir ..
Bana annem gecen elk.supurgesi almis
Gittim geri verdim parasini goturdum anneme verdim ..
Bana gelmez oyle seyler
Kusura bakma ..
Tarz meselesi ..
Baban cok dusunuyosa seni
Ipotekle girsin bir eve
Krediyle alsin bir ev
Ne dersin ?
Iste o zaman vay be derim ..
Bunun baslik parasindan farki yok ..

Tekrar ve tekrar söylüyorum babamın gücü olsa bir değil 10 tane alır ama o tarafın gücü herşeye yeticek kadar var ve benim babam beni dusunmekte haklı .

Cümlenin içinden kendi istediği çekip önüne sunmazsan sevinirim evleri var diyorum köy tarafında onlar istanbul da oturmak istediği için burda kiradalar aylık uç ev kirasi geliyo iki milyarda ayrı geliri geliyo tam oku iyi oku.

Iki milyar miiiiii:oha:
Ne cok para
Hem de istanbul da :KK51::KK55:

Iki milyar miiiiii:oha:
Ne cok para
Hem de istanbul da :KK51::KK55:

Kira paralarindada köy tarafi olduğu için ucundende 600 TL aliyo aylık düz hesap 5 milyar demek 8 tane arsası var ve o bi baba bu bizim demeden onun yapması lazım tabikide parasına muhtaç değiliz ama insana koyuyo işte bu benden çok nisanlima koyuyo

Tekrar ve tekrar söylüyorum babamın gücü olsa bir değil 10 tane alır ama o tarafın gücü herşeye yeticek kadar var ve benim babam beni dusunmekte haklı .

Oyle koru korune dusunmekle olmuyor Ama
Bende cok dusunuyorum cogu gerceklesmiyor !
Bir soru sordum cevabini alamadim ..
Adam size istanbul sartlarinda bir ev aldi diyelim
Siz adama ne vereceksiniz ?
Ben telli duvagimla gelin olcam falan fasa fiso
Bir de adam icin 5 dk lik zevk icin dogurduysa bakacak falan demissiniz
Senin babanin ki 15 dk mi surmus
Ondan mi farkli ?
Daha aileye girmemis bir gelin icin
Bana fazla curetkar geldin ..
Gelin dedigin agir olur kusura bakma ..

Oyle koru korune dusunmekle olmuyor Ama
Bende cok dusunuyorum cogu gerceklesmiyor !
Bir soru sordum cevabini alamadim ..
Adam size istanbul sartlarinda bir ev aldi diyelim
Siz adama ne vereceksiniz ?
Ben telli duvagimla gelin olcam falan fasa fiso
Bir de adam icin 5 dk lik zevk icin dogurduysa bakacak falan demissiniz
Senin babanin ki 15 dk mi surmus
Ondan mi farkli ?
Daha aileye girmemis bir gelin icin
Bana fazla curetkar geldin ..
Gelin dedigin agir olur kusura bakma ..[/QUOTE

Pardon sen şimdi bana baba evlat arasındaki bağda karşılıklı diyosan bence sen kusura bakma .

Neyin karşılığında bahsediyorsun bana ne verebilirim ben adama ? Ben hakkımı savunuyorum saygısızlık yapmıyorum beni kaldıracak adama ne demeliyim helal olsun çok iyi yiktin hayallerimizi mi diyim konuşmak için konuşma !

Back
X