- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
teşekkür ederim canım 2 ay oldu :)Arkadasin sonuna kadar hakli.
Bu arada ben evlendigini bilmiyordum, hayirli olsun. :)
benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.
estağfurllah haksızsam özür dilerim ve kabul ederim tek gerekçem ve savunmam ara bulmaya çalışırken saçmalamak :)Canim benim esimde zor biridir bu konularda ama ben bunu bildiğim icin önce meseleyi esimle konuşur sonra insanlara cevap veririm
İlkinde sen pek dusunememissin bunu ve sonra zorda kalıp arkadaşına söylemişsin oda anlayışla karşılamış ama ikincisinde daha dikkatli olman gerekirdi sonuçta kız ilkine alınmayıp tekrar görüşmek istemiş kusura bakma ben arkadaşını haklı buldum
benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.
ama ben ilk armasında eşim önce bir dışarda görüşüp tanışırız sonra evimize davet ederiz tanımıyorum dedi diyerek açıkladım sonuçta o evde bir ben yaşamıyorum eşime saygı duymak zorundayım ve özür diledim ikinci de nasıl eve çağarmış olabiliriz ki?Yanlis ifade etmissin kendini. Karsi tarafa dengesiz görünmüssün. Ilk bulusmaya sevgilisi de gelecekti sonucta. iptal olunca ayni sekilde ikincisinde de olacak sanmis, gayet normal. Üstü kapali "cuma görüsürüz" cümlesini kiz sadece onu kastettigini nerden bilsin. Arkadasin hakli.
konuya yazmayı unuttuğum tek nokta önce dışarıda görüşüp tanışalım tanıdığımız zaman evimize çağarırız demişti ve ben bunu da açıkladım ikinciye nasıl evgilisini de eve çağarmış olabiliriz?? of üzgünüm kızlarHayır sevgili konusunda gerginlik yaşamadınız sen koza dedin ki o gece eşimin arkadaşı gelecek ve alkol alacaklar ilk tanışmayı bu şekilde yapmak istemiyo
Ben olsam bu hoşuma bile giderdi derdim ki ha bizi önemsiyo ve daha ciddi bir ortamda tanışalım istiyo derdin
Sevgilini istemiyoruz dememissin ki
O kadar iyi anlıyorum ki seniestağfurllah haksızsam özür dilerim ve kabul ederim tek gerekçem ve savunmam ara bulmaya çalışırken saçmalamak :)
açıkçası görüşmek istememek değil ama çok arkadaş canlısı değilim yani kırk yıl aramasa aramak aklıma gelmez mizacım bu. hep o arıyor e bende arkadaş geçmişi pek parlak bir insan olmadığım için ne yapacağımı şaşırıyorum kırmakta istemem arkadaşımı.Evet bencede sacmalamissiniz ... sende ortaya yolu bulabilirdin.. biz ikimiz görüselim diyebilirdin..ne yapacagini sasirdin herhalama olsunn olur böyle seyler ara arkadasini biz ikimiz disarda görüselim de en iyisi. Ama pek samimi degilsiniz galiba ? Yani hep araya birseyler giriyormus..bu seferde öyle oldu.. garip ..pek görüsmek istiyor gibi bir halin yok onunla sanki..
konuya yazmayı unuttuğum tek nokta önce dışarıda görüşüp tanışalım tanıdığımız zaman evimize çağarırız demişti ve ben bunu da açıkladım ikinciye nasıl evgilisini de eve çağarmış olabiliriz?? of üzgünüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?