yorumlarınızı merak ediyorum.

Ben arama duvar örerdim şahsen, senin esin sana kıymetli onunki de ona, sen eşinin her dediğine uyuyorsun ama kızdan sevgilisini bırakıp gelmesini bekliyorsun, neden? Onlar sevgili sen evlisin diye mi

çocuk oynatır gibi olmuş arkadaşın haklı.. eşinde haklı tek haksız sensin..
evine sevgilisiyle davet etmeden eşine sorman gerekirdi.. sonra nasıl dönüp kabul etmiyor eşim dediniz valla bravo..
ikinci olayda sen sevgili olarak belirtmemiş olsan da arkadaşına ilkinde alkolü vs bahane etmişsin kız ne bilsin eşinin tavrının sevgilisine olduğunu.. yok ben seni çağırdım demişsin sonra dönmüş bi daha tamam eşimi ikna ettim oyy oyyy..

benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.

Sen cagirmasan da ben yanimda sevgilimi getiririm çünkü evde eşin var. Ya onu yollayacaksin dışarı ya da yanimda getirdigime laf etmiceksin canim ikisinden biri. Bir de eşini bu kadar dinlemene gerek yok bence :) yine de sen bilirsin.

Yanlis ifade etmissin kendini. Karsi tarafa dengesiz görünmüssün. Ilk bulusmaya sevgilisi de gelecekti sonucta. iptal olunca ayni sekilde ikincisinde de olacak sanmis, gayet normal. Üstü kapali "cuma görüsürüz" cümlesini kiz sadece onu kastettigini nerden bilsin. Arkadasin hakli.

Hmmm bilemedim şimdi
Senide çok suçlu göremedim valla

estağfurllah haksızsam özür dilerim ve kabul ederim tek gerekçem ve savunmam ara bulmaya çalışırken saçmalamak :)

Arkadaşın haklı bence. Ben de onun yerinde olsam saçmaladınız iyice derdim.
Bir durumda eşinde haklı. Önce eşinle konuşup, ayarlayıp sonradan arkadaşını davet etmen gerekirdi.

Evet bencede sacmalamissiniz ... sende ortaya yolu bulabilirdin.. biz ikimiz görüselim diyebilirdin..ne yapacagini sasirdin herhal ama olsunn olur böyle seyler ara arkadasini biz ikimiz disarda görüselim de en iyisi. Ama pek samimi degilsiniz galiba ? Yani hep araya birseyler giriyormus..bu seferde öyle oldu.. garip ..pek görüsmek istiyor gibi bir halin yok onunla sanki..

benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.

Hayır sevgili konusunda gerginlik yaşamadınız sen koza dedin ki o gece eşimin arkadaşı gelecek ve alkol alacaklar ilk tanışmayı bu şekilde yapmak istemiyo

Ben olsam bu hoşuma bile giderdi derdim ki ha bizi önemsiyo ve daha ciddi bir ortamda tanışalım istiyo derdin

Sevgilini istemiyoruz dememissin ki

ama ben ilk armasında eşim önce bir dışarda görüşüp tanışırız sonra evimize davet ederiz tanımıyorum dedi diyerek açıkladım sonuçta o evde bir ben yaşamıyorum eşime saygı duymak zorundayım ve özür diledim ikinci de nasıl eve çağarmış olabiliriz ki?

Sen en iyisi eşim bu aralar gergin onu tolere etmeye calisirken sacmaladim haklısın de. O da üzüldü sonradan benim yuzumden oldu diye de. Hatani bildigini goster yoksa bu konuda kendinde hata gormemen sen de sevgilin de umrumda degilsiniz esim ne isterse o olur imaji ciziyor.

konuya yazmayı unuttuğum tek nokta önce dışarıda görüşüp tanışalım tanıdığımız zaman evimize çağarırız demişti ve ben bunu da açıkladım ikinciye nasıl evgilisini de eve çağarmış olabiliriz?? of üzgünüm kızlar

Arkadaşın haklı
Dışarda kendiniz buluşsaydınız
Eşiniz ilkonce alkol alınacağı için yeni biriyle o akşam tanışmak istemiyorum demiş sonraki buluşma da istememesi kapris gibi olmuş
Direk ben tanışmak istemiyorum deseymiş

estağfurllah haksızsam özür dilerim ve kabul ederim tek gerekçem ve savunmam ara bulmaya çalışırken saçmalamak :)
O kadar iyi anlıyorum ki seni
Bende cok kaldım esimle arkadaşlarım arasında ama dediğim gibi önce beyefendiyi ikna edersen sorun kalmıyor

açıkçası görüşmek istememek değil ama çok arkadaş canlısı değilim yani kırk yıl aramasa aramak aklıma gelmez mizacım bu. hep o arıyor e bende arkadaş geçmişi pek parlak bir insan olmadığım için ne yapacağımı şaşırıyorum kırmakta istemem arkadaşımı.

Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi

Şu cümlede ilginç, esin alkol alınacak bir ortama kızın sevgilisini istemiyo ama kız gelebilir?

Niye gelsin hadi kocanı tanıyo diyelim bir de kocanın erkek arkadaşı var, içecekler, ben olsam.gitmem

Ya yavrum sen tüy dikmissin resmen vebalı mi benim sevgilim once bi disarda test edip eve oyle alcaksiniz? Cok ayip valla ne kıymetli evmis buu, diye dusunurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…