- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi
Şu cümlede ilginç, esin alkol alınacak bir ortama kızın sevgilisini istemiyo ama kız gelebilir?
Niye gelsin hadi kocanı tanıyo diyelim bir de kocanın erkek arkadaşı var, içecekler, ben olsam.gitmem
ama ben ilk armasında eşim önce bir dışarda görüşüp tanışırız sonra evimize davet ederiz tanımıyorum dedi diyerek açıkladım sonuçta o evde bir ben yaşamıyorum eşime saygı duymak zorundayım ve özür diledim ikinci de nasıl eve çağarmış olabiliriz ki?
arkadaşımda çemkirdi küçücük zatenben olsam dalga mı geçiyorsun diye küçücük bi çemkirirdim
çok doğru ve güzel bir tespit. Artı haddim değil belki eleştirmek ama sadece erkeklerden oluşan rakı sofralarının evde kurulması taraftarı değilim. Konu sahibi tek kadın olarak ortama uymaz bence.Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi
Şu cümlede ilginç, esin alkol alınacak bir ortama kızın sevgilisini istemiyo ama kız gelebilir?
Niye gelsin hadi kocanı tanıyo diyelim bir de kocanın erkek arkadaşı var, içecekler, ben olsam.gitmem
biraz haklı sankiarkadaşımda çemkirdi küçücük zaten
konuya yazmayı unuttuğum tek nokta önce dışarıda görüşüp tanışalım tanıdığımız zaman evimize çağarırız demişti ve ben bunu da açıkladım ikinciye nasıl evgilisini de eve çağarmış olabiliriz?? of üzgünüm kızlar
2-3 yıl oldu ama biz hep eşim ben o görüşürüz eşime baba bana anne der hattaSiz ne kadarlık arkadaşsınız
Kendini ifade sorunu hep yaşar mısın
benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.
ama sevgilisini ikimizde tanımıyoruz ve onlarda yeni bir çift ocuk kimdir nedir bilmiyoruzbencede sacmalamissiniz. Kiz gelsin ama sevgilisi gelmesin ben olsam bende bi ciftin yanina tek gitmem. Ayrica senin kocan nasıl degerliyse onunda sevgilisi oyle.
sağol canım :)Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Bu ilk davet edişin. Bu daveti eşinin alkol alması sebebiyle geri almışssınız.
sonraki cuma için tekrar davet ettigin de, bu durumu telafi geregi yapılmış bir davet olmuş oluyor.
Sevgilin derken? sence olmuş mu.
Eşin ayrı sen ayrı saçmalamışsın.
kendi beni arayıp görüşmek istedi ve bende görüşmeyi isterim tabii ki aman saçmaladım o zmaan benya hem aramazsa aramam aklıma gelmez diyorsun hemde kızı evine davet ediyorsun çıkın dışarda bi kahve için ben olsam evime çağırmazdım hiç..
Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Bu ilk davet edişin. Bu daveti eşinin alkol alması sebebiyle geri almışssınız.
sonraki cuma için tekrar davet ettigin de, bu durumu telafi geregi yapılmış bir davet olmuş oluyor.
Sevgilin derken? sence olmuş mu.
Eşin ayrı sen ayrı saçmalamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?