yorumlarınızı merak ediyorum.

Güzel bir yerden bakmışsın....

Siz ne kadarlık arkadaşsınız

Kendini ifade sorunu hep yaşar mısın

ardı önü bir misafir kabul edeceksiniz ya .eşin arkdaşıyla içki içmesi sorun değil ev de karısı varken kız arkdaşının erkek arkaşıyla gelmesi sorun .
eşinde biraz nalıncı keseri durumu var sanırsam hep bana hep bana.
kız güzel cevap vermiş
Not: eşine sormadan arkdaşlarını eve davet etme yoksa daha çok sorun yaşarsın.

çok doğru ve güzel bir tespit. Artı haddim değil belki eleştirmek ama sadece erkeklerden oluşan rakı sofralarının evde kurulması taraftarı değilim. Konu sahibi tek kadın olarak ortama uymaz bence.
Hoş eşli bile bana uygun bir şey değil.

Bence görüşme, sen şu ara eşine doy madem 2 aylık evlisiniz

2 ayda adamın eve içmeye arkadaş çağırması da bana terste neyse beyin öyle uygun gördü demek ki

bencede sacmalamissiniz. Kiz gelsin ama sevgilisi gelmesin ben olsam bende bi ciftin yanina tek gitmem. Ayrica senin kocan nasıl degerliyse onunda sevgilisi oyle.

arkadaşının yerinde olsam, artık arkadaşım olmazdın...

Siz ne kadarlık arkadaşsınız

Kendini ifade sorunu hep yaşar mısın
2-3 yıl oldu ama biz hep eşim ben o görüşürüz eşime baba bana anne der hatta ama işte aa beyim ne derse o tavrından ziyade beraber olabilmek için yol denedim hep ki ben öyle dolambaçlı cümleler kurup zekice durumları kıvıramam neyse o eşim böyle dedi bende özür dilerim bu kadar hee samaladım mı evet ama daha fazlasını yapamıyorum

benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.

Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.

Bu ilk davet edişin. Bu daveti eşinin alkol alması sebebiyle geri almışssınız.
sonraki cuma için tekrar davet ettigin de, bu durumu telafi geregi yapılmış bir davet olmuş oluyor.
Sevgilin derken? sence olmuş mu.
Eşin ayrı sen ayrı saçmalamışsın.

bencede sacmalamissiniz. Kiz gelsin ama sevgilisi gelmesin ben olsam bende bi ciftin yanina tek gitmem. Ayrica senin kocan nasıl degerliyse onunda sevgilisi oyle.
ama sevgilisini ikimizde tanımıyoruz ve onlarda yeni bir çift ocuk kimdir nedir bilmiyoruz

sağol canım :)

ya hem aramazsa aramam aklıma gelmez diyorsun hemde kızı evine davet ediyorsun çıkın dışarda bi kahve için ben olsam evime çağırmazdım hiç..

ya hem aramazsa aramam aklıma gelmez diyorsun hemde kızı evine davet ediyorsun çıkın dışarda bi kahve için ben olsam evime çağırmazdım hiç..
kendi beni arayıp görüşmek istedi ve bende görüşmeyi isterim tabii ki aman saçmaladım o zmaan ben

Hah işte özet bu,ben de olsam telafi diye anlardım, kızı tanıyorsunuz onun sevgilisi de pekala 2 saat evinize gelip hayırlı olsun evliliğiniz diyebilir

hatalı olan sızsınız
esınız arkadaslarımla alkol alacagım demıs erkeklerle ? sende arkadasını eve tekmı cagıracaktın anlamadım?
yoksa esının amacı sadece o aksam alkol almakmıydı , rahat rahat alkol alsın dıyemı cagırmadınız?

kadına soyleyıs bıcımın bu hafta olmaz baska zaman ollur gıbı bı karısık anlatmıssınız zıra bende yukarıdakı gıbı anladım . amacınız neydı cıdden?

Bence de arkadaşın haklı...Bir gelsin, bir gelmesin. Hayır eşin var, erkek arkadaşı var, sen varsın. Onun sevgilisi ne yapacak ki size?

Onu geçtim, o kız niye tek başına 2 erkeğin içtiği bir eve gitsin ki? Kendini düşünen eşin, kızı niye düşünmüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…