- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ded,m öyle aynen öyle dedim cık olmaz cınım dedi kabul etmedi inat ettihuyun kurumasın canım yalan da söyleme ama o durumda yapılması gereken eşinize kusura bakma ben bir kere davet ettim idare ediver demekti bir daha sana danışmadan davet etmem deyip çıkacaktınız işin içinden..
of ev değil kıymetli olan sadece eşim karşşısında ki erkeği tanımadan eve almak istemedi çünkü çabuk sinirlenir mesela bir başka arkadaşımın eşiyle dışarıda görüştü eşi çok konuşuyordu ama gerçekten çok konuşuyordu ve eşim sen kızla tek görüş ben bu adamla bir daha görüşmem bu ne ya çok konuşuyor diyerek çift görüşme olayımızı bitirdi![]()
evet en doğrusu bu herhalde kızla dışarda görüşsem ble utanacağım artıkBana gore basindan beri hatalisiniz. Bana yapmis olsaydiniz ben ilk gunden sizin evinize gelmeme karari alir eger benimle gorusmek isterseniz disarda gorusurdum ve essiz olarak.
ben hiç takılamam böyle şeylere bir arkadaşım bana düğünüme geleceksen bende seninkine gelirim ama sen gelmiceksen baştan söyle ben de gelmeyeyim masraf etmeyelim dediiyi niyetlisiniz şüphe yok. Ama arkadaşınızın yerine koyun kendinizi bi gelin bi gelmeyin diyorsunuz. yani rahatsız olmakta haklı
ded,m öyle aynen öyle dedim cık olmaz cınım dedi kabul etmedi inat etti![]()
ama tek taraflı olmazevlilik dediğin birazda katlanmaktır...
Kızın hatası yok ama, olsa onu da söylerdi üyeler. O sebepten gönlünü alın dedim. O kadar aradan sonra görüşmek istediyseniz, demek ki zamanında iyi anlaştığınız, sevdiğiniz birisiydi. Fakat eşinizin huysuzlukları sebebiyle arkadaş kaybederseniz hep böyle, yalnız kalırsınız. Evlenenlerde bu hep oluyor nedense, eskiden görüştükleri kişilerle irtibatı kesip, 3-5 yıl sonra da bunaldım, kimse yok demeye başlıyorlar.bende bugün öyle söyledim of arkdaşım ya hep bu erkekerin yüzünden dedim :) ama işte olan oldu artık kız benle görüşmese tebrik edicemm bu yorumlardan sonra![]()
haklısın bu kadar açık olmamalıydımyani yapı meselesi sanırım o inat ettiyse ben daha çok inat ederdim ve hayatta dönüp arkadaşıma eşim istemiyor kusura bakma diyemezdim..
ben hiç takılamam böyle şeylere bir arkadaşım bana düğünüme geleceksen bende seninkine gelirim ama sen gelmiceksen baştan söyle ben de gelmeyeyim masraf etmeyelim dedibende yok canım ben gelmicem sizinkine dedim eşim çalışıyor çünkü o da tamam dışarıda görüşürüz dedi
gayet açık ve net olmayı severim çarpık bir anlayışım var herhalde
![]()
bende onun yakın arkadaşının eşini sevmiyorum görüşmüyoruz o arkadaşıyla dışarı da görüşüyor hatır gönül ortaya koyup n,ye haz etmediğimiz insanlarla burun buruna gelelim ki
herif falan noluyoruz? gelecek kız eşimin de arkadaşınında görüştüğü arkadaşı olduğu biri diyorum haddini aşma bence KIZ EŞİM VE ARKADAŞIYLA ÇOK DEFA GÖRÜŞMÜŞ BERABER ALKOL ALMIŞ AYNI EVE DAHA ÖNCE DE GİRMİŞ ORTAK ARKADAŞIMIZ!!ama tek taraflı olmaz
neden
bak bu konu sahıbının esı anladın delı yurek ama kızı alkollu ortama tek cagırmasını soyluyor
kendısı ıcın bu kadar duyarlı olan bır herıf baskası ıcın neden bu kadar dusuncesız?
nedır yanı altı ustu bır ımzamı onların mevkısını yukselten
ayrıca bence bu tavırlar hıc hos degıl. kendını begenmıslık ama bnaa bıle buradan ıtıcı gelıyor sankı onunla gorusmek ısteyecekmıydı o sevgılı olan erkek ? aman
akrabalarımızı seviyoruz karşılıklı o konuda sorun yaşamadığımız için bir yorum yapamayacağım.Sadece arkadaş demedim annesini babasını bilimum arabalarını?
ama tek taraflı olmaz
neden
bak bu konu sahıbının esı anladın delı yurek ama kızı alkollu ortama tek cagırmasını soyluyor
kendısı ıcın bu kadar duyarlı olan bır herıf baskası ıcın neden bu kadar dusuncesız?
nedır yanı altı ustu bır ımzamı onların mevkısını yukselten
ayrıca bence bu tavırlar hıc hos degıl. kendını begenmıslık ama bnaa bıle buradan ıtıcı gelıyor sankı onunla gorusmek ısteyecekmıydı o sevgılı olan erkek ? aman
herif ne demek ? evin erkeği demek allahımherif falan noluyoruz? gelecek kız eşimin de arkadaşınında görüştüğü arkadaşı olduğu biri diyorum haddini aşma bence KIZ EŞİM VE ARKADAŞIYLA ÇOK DEFA GÖRÜŞMÜŞ BERABER ALKOL ALMIŞ AYNI EVE DAHA ÖNCE DE GİRMİŞ ORTAK ARKADAŞIMIZ!!
herif falan noluyoruz? gelecek kız eşimin de arkadaşınında görüştüğü arkadaşı olduğu biri diyorum haddini aşma bence KIZ EŞİM VE ARKADAŞIYLA ÇOK DEFA GÖRÜŞMÜŞ BERABER ALKOL ALMIŞ AYNI EVE DAHA ÖNCE DE GİRMİŞ ORTAK ARKADAŞIMIZ!!