• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınızı merak ediyorum.

ne saçma çiftsiniz bencede haklı. başka bir erkek daha gelecek içki içecekler ama kız gelsin sevgilisi gelmesin?
bundan daha da saçması eşinizin eve birilerini çağırıp içki geceleri düzenlemesi
kıza da bugün gelme cuma gel sevgilini getirme
adam mı seçiyosun der bir güzel silerdim valla

Hadi ilk seferinde " ben tanımadığım adamla evimde içmem" dedi. İkincisinde? Ne olacak ki iki saat oturur giderlerdi. Devlet meselesi yapmışsınız. Aslında eve davet etme fikrini önce eşinle konuşman gerekirdi. Böylece mahcup olmazdın. Neyse artık geçmişe çare yok. Arkadaşlığınız sağlamsa unutulur bunlar.

Hakikaten ya Evde arkadaşla içmek ne yaa bu nasıl bir rahatlıktır yahu...
İnsanın evde eşi varken sonuçta babanın oğlu değil arkadaşıyla içki İçmesi çok abes... Birde komik olanı arkadaşının sevgilisi gelmesin...

İlk aramada haklilik payiniz var ama iki uc ve dorduncu aramanizda cidden is cigirindan cikmis. Geliriz derken sorunuzla da tuyunu dikmissiniz. Hadi ilkinde esiniz alkolluydu sonrasinda neden arkadasinizi ve sevgilisini evinizde istemedi? Arkadasiniz hakli

Şunları bana birisi yapsa bir daha görüşmem. Arkadaşınız haklı. Bir de çift olarak görüşmeyi ilk teklif eden sensin.
Ayrıca eşinin bahanesi içki içiyoruz ve arkadaşım gelecek sizde bunu ona söylediniz... Müneccim mi kadın ne bilsin eşinizin aklında ki düşünceleri?

bastan sona kadar sacma sapan bi konu, cok sacma davranmissiniz.

bence saçma olmuş. Arkadasının erkek arkadasıda istemez başka bir adamın oldugu eve gitmesini. senin eşin nasıl baska bir erkek istemiyorsa eve onunda sevgilisi onu tek gondermek istememiştir. Bence ayıp olmuş 4 kişi gorusmenizde ne var mantıklı olan o

senin suçun yok ama ben de arkadaşının yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim gelmezdim sanırım. o kız da kendi açısından haklı.

Merhaba kızlar öncelikle gününüz aydınlık olsun :)
Kısa ve net bir şekilde hemen geçiyorum konuya :)
yakın bir arkadaşım var yaklaşık 2-3 sene oldu arkadaşlığımız ama pek görüşemeyiz hep bir aksilik çıkar.
Geçen gün bana görüşmek istediğini söyledi.
Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi ve gelmesini asla istemediğini söyledi.Bende hemen arkadaşımı aradım ve eğer sevgilisine haber vermediyse eşimin bu şekilde söylediğini ve kabul edemeyeceğini söyledim düşüncesizlik ettim kusura bakma özür dilerim darılmadın değil mi diyerek defalarca özür diledim.Ve arkadaşımda önemli değil dedi.Ama o akşam gelemeyeceğini söyledi bende tamam dedim.
Sonra bu arkadaşım tekrar görüşmek istedi bende cuma günü müsaitsen görüşelim dedim. O da tamam deyince cuma görüşüyoruz o zaman dedim ama erkek arkadaşına dair hiçbir şey söylemedim sonuçta eşimin fikri belli diye tekrar konuyu açmak istemedim sadece cuma bizdeyiz dedim.
Saati söylemek için aradığımda tamam geliriz dedi,geliriz derken dedim?
ee işte sevgilimle gelmeyecek miyiz dedi.
bende canım konuşmuştuk daha önce bu konuyu eşimi biliyorsun dedim
o da beraber görüşürüz demedin mi dedi
bende hayır cuma görüşürüz sadece dedim dedim.
tamam canım sorun değil dedi.
sonra ben duruma üzüldüm eşimle konuşup ikna ettim sonra arkadaşımı arayıp onu ikna ettiğimi beraber olabileceğimizi söyledim.
arkadaşımda iyice saçmaladınız falan dedi
sonra sevgilisinin gelmeyeceğini kendisinin de gitmesine izin vermediğini söyledi.
Allah aşkına gerçekten çok saçma bir durum da ben sadece lk davetimde gerçekten ayıp ettim eyvallah ama sonrasında gelişen olaylarda benim ne suçum var
kaç gündür bunu düşünüorum kimseyi kırmak istemem eşim olmaz demese zaten benim istediğim hep beraber olmak hep ara bulmak şimdi sizce bu tavrı hakettim mi ve ya çok mu saçmaladım sizin başına gelse aynı durum ne yapardınız?
yani elinde olmasa bile çok saçmalamışın aman getir aman getirme aman vazgeçtim getir iyice çocuk oyuncağı gibi olmuş

Kizla alay ediyor gibi olmus, cok ayip etmissin. Arkadasin sacmaladiginizi soylemekte cok hakli.

Bence de iyice saçmalamissiniz. Eşiniz ilk seferinde alkollü tanışmak istemiyorum demiş tamam ama her gün mu alkol alıyor. Ayrıca ilk teklif sevgilisi ile beraber gelmesi içinde belirtmediyseniz ikincisi de öyle anlaşılır. Hem eşin de amma yabaniymis sanki kızın abisi falan mi sevgilisiyle tanışmak istemiyor onun için de iyi olurdu ortamda bir erkek olması.

Back
X