Yorumlarınızı okutacağım


Psikoloğa gitmesini söylüyorum bana kızıyor halbuki yardımcı olmak istiyorum
 

Yok öğretmen değil arkadaşının kardeşi
 

Ne kadar süredir tanıdığını bilmiyorum arkadaşının kardeşi sadece onu biliyorum
 
Bunları okuduktan sonra günah senden çıkar. Kocaman insana da bir yere kadar akıl veriliyor. Bazıları da yaşamadan bilemiyor işte.
 
Ne yalan söyleyim konuya bende inanmadım ama fake yazınca da konu sahipleri cıldırıyor diye dile getirmedim.

Yeni resıt olmus bir oglan cocuguyla 29yasındakı kadının işi olmaz.

Gerçek olamayacak kadar saçma bir konu ben de arkadaşıma bunu anlatmaya çalışıyorum
 
Kadın nerdeyse 30 yaşında, hayatını bir çocuk ile birleştirmek istemesine kimse engel olamaz. Burdaki tüm kadınlar toplanıp karşı çıksak evlenecekse evlenir. Kimsenin ne karışmaya nede yadırgamaya hakkı yok. Doğrumu buluyorum? Hayır ama herkesin kendi tercihi kimeseyi ilgilendirmez.
Ayrica 29 yaşında adam ile 19 yaşında genç kız evleniyor olsa kimse bukadar tepki vermezdi.
 
Aşk aşk diyoruzda aşkta biraz da mantık olmalı arkadaş ,19 yaş herkes için erken ne evliliği
 
Psikoloğa gitmesini söylüyorum bana kızıyor halbuki yardımcı olmak istiyorum

Yakın bir arkadaşım vardı kendinden küçük değildi ama alkolik ve madde bağımlısı bir adamla evlendi. 5000 kere dedim evlenme diye hatta birkaç kere de ben ayrılma mesajı arttirdim. 1 sene boyunca uyardım.
Hep barıştı adamla. Adamın 2.evliliği olacak ve ilki de bu sbebeple bitmişti. En son dedim ki ne halin varsa gör. Napiyorsan yap. Evlendi 2 hafta sonra boşandı. Evde defalarca madde kullanırken yakaladı adamı. En son maddenin etkisiyle birbirlerine girdiler. Mahkemelik oldular ve boşandılar. Sonra bana sarılıp ağladı keşke seni dinleseydim diye. Değişecek sandı evlendiği gün.

Alakasız gibi görünüyor ama olmayacağı bastan belli şeyler vardır. Yani demem o ki siz elinizden geleni yapın ama kararı ona bırakın. Çünkü sizin yüzünüzden ayrılsa sizi suçlayabilir. Ama 19 yaş daha ergen yaşı. Hele dr bir erkek için macera yasi ki bunu araba tuttum seni kaçıracağım demesinden anlıyoruz.
 
Ablacım sana yakışan 30-35 yaş arasıdır ne işin var çoluk çocukla. Ben o hatayı 19 yaşımda yaptım çocuk 16 yaşındaydı lütfen okuyun bunu, ilk başlarda onu kaybetmek istemediğim için teklifini kabul edip başladık ama bin pişman oldum. Ben üniversitede okurken o lisedeydi bir de beni kıskanıp kısıtlıyordu. Sonra kendisi üni. Sınavını kazanamayınca iyice özgüvenini kaybetti sonuçta ben okudum mezun bile oldum o hala okuyacak... çok yıprattı bizi zamanla sevgim azaldı ama o tam tersi bana bağlanmıştı. Ayrılmak istedikçe beni tehdit ediyordu intihar ederim diye zar zor katlanıyordum. Nefret ettiğim halde bir türlü yakamdan düşmüyordu. En son ruj sürdüm diye bana söylemediği laf kalmadı (rujdan nefret eder) ben de yeter artık diyip engelledim her yerden numaramı değiştirdim. Hiçbir şey de yapamadı bana. Kendisi de intihar etmedi Şuan başkasıyla nişanlıyım çok mutluyum benden 3 yaş büyük. Lütfen böyle bir hata yapmayın o daha ergen siz olgun olun. onun tribiyle kıslançlığıyla mı uğraşacaksınız. Ve emin olun o daha fazla özgüvensizliğe kapılacak zamanla siz memursunuz sonuçta. Ve size hayatı zindan edecek benden söylemesi.
 
Arkadaşın bir göğsünde kendi bebeğini öbür göğsünde de 19 yasindaki cocugunu emzirmek istiyor herhalde.Davul bile dengi dengine. O berberler güvenilir olmuyor. Hep laf atanlar, kızlara sataşanlar onlar. Yaşlar yakın olsaydı mesleği de oturmuş olsaydı önemli değil derdim. Ya da 39-29 49-39 gibi yaşlar olsaydı da olabilirdi.Ama çırakmış bir de. 19 yaşındayken ki halimi düşünüyorum iyi ki o yaslardaki sevgilimle devam etmiyorum. Bir de evlendikten sonrasini düsünemiyorum.
 
Şöyleki bence yaşlar biraz daha ileri olsa çocuk büyük dursa kadın ufak dursa sıkıntı olmaz. Böyle bir çift tanıyorum çünkü. Çocuk 35 kadın 45 olsa belki olur fakat sorun şu an çocuğun 19 yaşında olması. Belkide olur ama hayırlısı diyelim.
 
19 yaşında öğrencilerim var
aynı filmleri izlememişiz aynı müzikleri dinlememişiz aynı kitapları okumamışız aynı esprileri bilmiyoruz aynı şeye gülmüyoruz bile
arabesk gelmiş geçmiş en iyi türk filmidir diyorum hiç duymamışlar
selvi boylum al yazmalımı herkes izler asıl kitabını okuyun diyorum kitabı mı var diyolar
fredy mercury dünyadaki en güçlü sese sahip insanmış diyorum o kim diyolar zamandan bağımsız cahiller de üniversiteli olmalarına rağmen
ama çok tatlılar ben de seviyorum,şöyle oğlum olsa ne güzel olurdu diye,ötesi aklıma bile gelmiyor
 
arkadaşın çocuk avutmak istiyorsa kaçsın pardonn şu durumda oğlan kızı değil kız oğlanı kaçırıyor gibi bişey bence..küçük işi yok mesleği yok hepsinden önemlisi daha olgunlaşmamış ergen birine bakmayı göze alıyor mu bunu kendine sorsun.aşk maşkk hikayee
 
19 yaş hadi cahil, 29 olan ablanız ondan cahil.
Lütfen şaka olsun.
29 yaşında olup da 19 yaşındaki bir çocukla evlenme ihtimalini düşünen biri ile arkadaşlık edemezdim sanırım.
Yok araba kiralarmış da kaçırırmış da :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…