- 21 Ocak 2020
- 34
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Araba mı kiralamış kaçmak için? Dalga geçiyor olmalısınız. Arkadaşınız evlilik mi düşünüyor yoksa evlatlık mi alacak bakacak????
30 yaşında bir kadin nasıl bir boşlukta ki araba tuttum kaçıracağız diyen bir erkeğe düşüyor ? Ben olsam kahkaha atarım bu fikreayrıca macera arıyor yaş 19 olduğundan. Şaka gibi kadınlar var bu forum sayesinde gördüm ve sok oluyorum her geçen gün :)
Çocuklarını kreşe gönderirken pimpirik yapan ebeveynler gördüm ilkokula gönderirken de gördüm ama sizin hastalıklı arkadaşınız inşallah öğretmen değildir vay o lisenin haline Rabbim yardım etsin orda okuyanlara
Adim gibi eminim ki arkadasiniz o cocugu yillardir taniyordur. Ingilizce de 'grooming' dedigimiz sey, tam Turkce anlamini bilemiyorum ama belliki uzun zamandan beri o cocuk arkadasinizin etkisi altinda. Onu kendi etkisi altina almis, kendi safina cekmis, allem kallem etmis. Yasi da 19una gelince zamani geldi demis. Evet 19 yasindaki bir erkek resittir ama bunun kesinlikle oncesi vardir. O 19 yasindaki cocugun anne babasi olsaydim cocugumu kurtarmak icin herseyi yapardim. Bir sekilde iliskilerinin cocugun 18 yasi oncesine dayandigini kanitlayabilse ailesi belki kurtarirlar ogullarini. Yurtdisinda bunun agir suclari var. Turkiye'yi bilmiyorum.
Ne yalan söyleyim konuya bende inanmadım ama fake yazınca da konu sahipleri cıldırıyor diye dile getirmedim.
Yeni resıt olmus bir oglan cocuguyla 29yasındakı kadının işi olmaz.
Siz arkadaşınızı çocuk parklarından liselerin önünden geçirmeyin Allah etmeyeYok öğretmen değil arkadaşının kardeşi
Hıc ugrasma. Bırak ne yasayacaksa yasasın.Gerçek olamayacak kadar saçma bir konu ben de arkadaşıma bunu anlatmaya çalışıyorum
Psikoloğa gitmesini söylüyorum bana kızıyor halbuki yardımcı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?