Yorumlarınızı Okuttum Kızla Dün Akşam Buluştular

Bu işin oluru yok, arkadaşınız ve karşısındaki kız çocukça tavırlar sergiliyorlar. Görüşmek isteyen, karşısındakini tanımak isteyen kız, arkadaşıyla gelmez buluşmaya.
Oglan kizi cok begendi biraz o yüzden üzerine düşüyor ama abartiyor kendisine de soyledik

Ben anlamadım buluşmaya arkadaşı ile geliyor ama araba ile çocuk kizi bırakıyor

Bu ikisi çelişti kafamda.madem temkinlisin arabasına neden biniyorsun

Merhaba dün iş arkadaşımıza sizlerin yorumlarini okuttuk. (Sizin tavsiyelerinizi alma sebebimiz farklı fikirlerin gelmesi icin)

Önceki Konu özeti : kardesimiz yerinde is arkadaşımız bir kizla tanışmıştı. Tanışalı 4 gün oldu bizim oglan biraz acele ediyordu hani buluşalım kiz da bende kafamizda netlestiririrz diye. Kiz ilk bulusmayi oteliyordu agirdan aliyordu hatirlarsaniz.

Kıza dün buluşalım demiş. Kız yakin bir kiz arkadasiyla gelmiş görüşmeye. Bizim oglana yemek sözü varmış ismarlamis oturmuslar sohbet etmişler 3 u.
Sonra kizi ve kızın arkadaşını gidecekleri yere birakmis.

Çocuğun yorumu sabah ise gelince konuştuk.

Kız mesajlasmada hafiften soğuk. Ama reelde iyi konuşuyor ilgili dedi. Hatta dun kiz mavi yakışmış sana demis t-shirti icin. Kızın beğendiği bir rengi giymis.

Beklemeye karar verdi, bu süreçe ne tavsiyeniz olur acaba ? Bizim ki 26 kiz da 28 29 lu yaslarda.

Sizin tavsiyelerinizi okutacagim. Teşekkürler
Yemek sözü varmış da ilk buluşmada kıza ödetmemeliydi, ki çünkü davet eden kendisi, bıraksaydı kız deseydi sana yemek borcum var ödeyeyim diye, hem davet ediyor hem yemeği ısmarlattırıyor, bana göre çok ısrarcı ve itici geldi, ben kaçardım, ilk defa mı kız Gördü de böyle yapıştı derdim

Diğer konuyu da okudum bunu da.Kusura bakmayın ama arkadaşınız biraz abaza galiba?26 yaşında koskoca adam..4 gündür tanıdığı insanı buluşmak için bu kadar bunaltması,bayram hediyesi alması falan.. cok komik kız da kırıcı olmamak için yine de gelmiş ama güvenlik amaçlı da bir arkadaşını getirmiş yanında şu ortamda gayet anlaşılır bir şey.
Erkeğin de kadının da doğru düzgün tanımadan bu kadar bulaşıp yapışık hareketler sergilemesi her zaman itici olur, olacak işi bitirir bu nedir ya?
Sizin de işyernde işiniz gücünüz yok gibi el alemin aşk hayatının içine bu kadar girmeniz de ayrı enteresan
Hahahha bayıldım yoruma ya 👍👍😂

Merhaba dün iş arkadaşımıza sizlerin yorumlarini okuttuk. (Sizin tavsiyelerinizi alma sebebimiz farklı fikirlerin gelmesi icin)

Önceki Konu özeti : kardesimiz yerinde is arkadaşımız bir kizla tanışmıştı. Tanışalı 4 gün oldu bizim oglan biraz acele ediyordu hani buluşalım kiz da bende kafamizda netlestiririrz diye. Kiz ilk bulusmayi oteliyordu agirdan aliyordu hatirlarsaniz.

Kıza dün buluşalım demiş. Kız yakin bir kiz arkadasiyla gelmiş görüşmeye. Bizim oglana yemek sözü varmış ismarlamis oturmuslar sohbet etmişler 3 u.
Sonra kizi ve kızın arkadaşını gidecekleri yere birakmis.

Çocuğun yorumu sabah ise gelince konuştuk.

Kız mesajlasmada hafiften soğuk. Ama reelde iyi konuşuyor ilgili dedi. Hatta dun kiz mavi yakışmış sana demis t-shirti icin. Kızın beğendiği bir rengi giymis.

Beklemeye karar verdi, bu süreçe ne tavsiyeniz olur acaba ? Bizim ki 26 kiz da 28 29 lu yaslarda.

Sizin tavsiyelerinizi okutacagim. Teşekkürler

Kıza çok fazla ilgi gösteriyor, kıza ilgi göstermesin bu kadar. Zaten yeterince niyetini açıkça belli etmiş. E buluşma da olmuş. Şimdi geri çeksin arkadaşınız kendisini. Kızın üstüne düşmesin. Bi de başka bi kızla gelmiş buluşmaya başbaşa olmak istememiş gibi sanki kız... Bence, kendisini çeksin. Aramasın sormasın, darlamasın. Bıraksın oluruna.

Gormedıgı kiza hediye almalar, kız dorduncu gun olmus bulusmadı diye içi gecmıs kizin imaları yapmalar (sanki bes yıldır yazısıyorlar)
Kız buluşunca nezaketen tshırtıne iltifat edince kesin evleniriz tshırtımı begendı kafasına girmeler, buluşmayı veya konusmaları noktasına vırgulune ofiste baskalarina anlatmalar..

Ben korkarım boyle ınsanlardan.. Sen benimle yazısınca evleniriz sandım buluşmaya ondan damatlık giyip geldım parodisi gıbı ama, korkunç...
Bunun bir tık ustu kız ayrılmak ıstedıgınde 'aslında benı seviyor suan mutsuz' dıyıp tacızler takıntılar oluyor bırakmamalar..
Hıc saglıklı degıl, oyuzden umarım kız bir daha gorusmez.

Gormedıgı kiza hediye almalar, kız dorduncu gun olmus bulusmadı diye içi gecmıs kizin imaları yapmalar (sanki bes yıldır yazısıyorlar)
Kız buluşunca nezaketen tshırtıne iltifat edince kesin evleniriz tshırtımı begendı kafasına girmeler, buluşmayı veya konusmaları noktasına vırgulune ofiste baskalarina anlatmalar..

Ben korkarım boyle ınsanlardan.. Sen benimle yazısınca evleniriz sandım buluşmaya ondan damatlık giyip geldım parodisi gıbı ama, korkunç...
Bunun bir tık ustu kız ayrılmak ıstedıgınde 'aslında benı seviyor suan mutsuz' dıyıp tacızler takıntılar oluyor bırakmamalar..
Hıc saglıklı degıl, oyuzden umarım kız bir daha gorusmez.
Aynen çok doğru söylüyorsun, benimde başıma gelmişti böyle Bi durum, adama dedim ya istemiyorum dedikçe hayır istiyorsun diye musallat olmuştu, 29 yaşında heyacı kaçmış demesi ayrı olay, demek ki bizler içinde Bi gözü toprağa bakıyordur diye düşünüyordur 😂

Beni bu konuda rahatsız eden nokta arkadaşınızın her detayı sizlerle konuşuyor olması. Kendi ilişkilerini yönetemiyor gibi bir his oluşturdu. Sürekli beni arkadaşlarına anlatan, yorum bekleyen, benim hakkımda arkadaşlarıyla sürekli kritik eden bir erkek :işsiz: bilemedim.

Hem kızı bunaltıcak derecede ısrar et bulusalım da buluşalım diye hem de yemeği kıza ısmarlat 😀 komik geldi valla yok yemek sözü varmışta bilmem ne daha 4 gndür konuşup hiç gorusmediği kızdan yemek sözünü nasıl kopartmış? Bu ilişki gelecek vaadetmiyor. Arkadaşınız ilişki mevzularına biraz uzak sanırım ve çok heyecanlı biraz daha sakin ve centilmen olmasını öneririm.

Valla bana nedense konuda arkadaş falan hikaye konu açan bir erkek. Hadi neyse değilmiş gibi yapayım yorumu. Kızın üstüne gitmesin meraklı gibi görünen direten ısrar eden imsanlar hep iticidir. Kız için yorumum ikili davranan insanlarda iticidir

Diğer konuya da yazmıştım. Arkadaşınız son derece itici. Sakız gibi yapışacak izlenimi veriyor. Kız onun bu ısrarlı tavırlarından rahatsız olup yanında biriyle gelmiş bile olabilir.

Back
X