Rüya Yorumları YorumlarınızıBekliyorum...

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Günaydın kadınlar kulübü.. size dün gece gördüğüm ilginç bir rüyadan bahsedeceğim. yorumlarınızı merakla bekliyorum... Eşim ben ve eşimin bütün ailesi cumhurbaşkanının evine yemeğe gidiyorduk.. ertesi gün tekrar gittik ve hepimiz elini öptük. sıra bana geldiğinde eşime senin eşin güzel mi sana göre dedi eşimde evet tabiki dedi. sonra bana (ben buraya çok güldüm tabi) ayakların kokuyor ayaklarını yıka da gel dedi. bende mutfağa gittim ayağımı yıkamak için yer soracaktım mutfakta bir çalışan kadına biz burada ne arıyoruz bilmiyorum dedim kadın da bana buraya gelen 200. ailesiniz dedi. (bir yardım yapıyormuş cumhurbaşkanı ama sadece ona göre hak edenlere) diğerlerine ne oldu dedim onlar ya küfür ettiler yada gevşediler dedi. bende içimden kayınbabam içip içip küfür etmese bari dedim :KK70: neyse sonra bir hamam vardı oraya gittim tam kapıyı açtım girdim eşimin ailesi de geldi (oturacaklarmış hamamda) rüya orda bitti.

dipnot: şuanki cumhurbaşkanımızın partisini tutmuyorum. yani bununla bir bağlantısı yok. eşimin ailesinin görüşüde aynı değil cumhurbaşkanıyla... ne anlam çıkarsam bilemedim :KK33:

Back