Yorumlarnz benim iin deerli!

hiç hoş degil konuşmaları eşiniz normaldede böylemi konuşur sizinle çok basit biri gibi geldi bana ...bence hala orda durdugun hata ...

gurbisim senin düsüncelerine her zaman deger vermisimdir ve yerden göge kadar haklisin bende cocuk icin evliligi cekecek bir kisi degilim simdi sana birsey daha sormak istiyorum eger bir aciklama yapmaya kalkarsa ki kesin yapar nasil bir tepki vereyim ben tercihimi susmaktan yana kullanmak istiyorum ve allah yolunu acik etsin diyerek tek kelimeyle bitirmek istiyorum.

bir dinle bakalım
bence kocan zaman geçirmek için yapmış
aldatma düşüncesi olsa reelde kadınmı yok
çocuğunuz varmı?yaşlarınız ne
ilk olayımı
ilk değilse bir konuştur bakalım

hiç hoş degil konuşmaları eşiniz normaldede böylemi konuşur sizinle çok basit biri gibi geldi bana ...bence hala orda durdugun hata ...

canim haklisin hala burda durmamin sebebi annemler bana cok uzaklar gidemem sebebide cocuklarin okulunun bitmesine 3 hafta kaldi ozamana kadar islerimi halledip gidicem su durumda gidemiyorum malesef

Bu durum için boşanılmaz!
Eşine gözdağı ver,bilgisayarıda kaldır internetide kapattır!

avazın çıktığı kadar sus canım...
herzaman dırdırcılığından şikayet ettiği kadının; karısının susması kadar koymaz hiçbirşey adama...

bırak o konuşsun, dinle ama asla bunu belli etme, umursamyıormuş; dinlemiyormuş; oralı değilmiş gibi yap...
gerçekten pişman olup olmadığını en iyi sen anlarsın
biz ne desek boş
dedim ya kocanı en iyi tanıyan sensin
yineliyorum ki boşanma her daim son çare olmalı
fakat evliliğin aziz ruhuna uymayacak amatör davranışlara da göz yummamalı insan...

evet iki kizim var 15 12 yaslarinda zaman gecirmek bide biz böyle zaman gecirsek acaba ne olurdu?

aldatmayı asla hoş görmem ama burada ne bileyim boşanılacak birşey değil gibi
eşin orta yaş bunalımına girmiş olabilir

Bence Abartıyosun!
Eğer zaten gurbik mantığında bir kadın olsaydın,Buraya konu açmadan kapının önüne koyardın Adamı!

Hep verdiğim nbir örnek var.Gene diyim...

Benim kocamda ilk yıllarımızda internette partner sitesine üye olmuş
Yazmış çizmiş,şöyle hatun arıyorum
Ben şöyleyim böyleyim..
Dan...Yakaladım...Şifresini tahminle girdim o siteye

İlk resmini değiştirdim ŞİRREK Resmi koydum
Sonra 1,20 boy 300 kilo
Ve Açıklamayada
Ben karımı Aldatmaya Meyilli Bir Eşşeğimm Yazdım.
Girmiş görmüş.
Konuyu dahi konuşmadık
Af diledi...

Eşini al karşına konuş! Açıklamasını bekle..Tatmin olursan devam edersin.
Olmaz isende,Çocuklarınmı al ananın evine git dinlen,kafanı dinle..

bir dinle bakalım
bence kocan zaman geçirmek için yapmış
aldatma düşüncesi olsa reelde kadınmı yok
çocuğunuz varmı?yaşlarınız ne
ilk olayımı
ilk değilse bir konuştur bakalım

ilk degil malesef bikere daha yapmisdi yine internette ozamada cok kizmisdim ve hadi dedim bi sans vereyim ama hic unutmadim aradan 4 sene gecmesine ragmen 4 sene boyunca hic birseyini görmedim yada göremedim oda olabilir

Esinin bir aciklama yapmasina gerek yok ki her sey meydanda.

Hic bir sey sorma, konusma, muhatap olma, gitsin koltukta yatsin... Eger dogruyu söyleyip itiraf etse bile ne olur bilmem.. herkesin tepkisi degisik olur..

pffffffffffff!

elime ne gecerse kafasina firlartirdim herhalde...

Çok zor tahmin edebiliyorum yaşadıkların ama hemen ayrılmayı olaya katma derim ben. erkekler hep kadını kolay affeder sanır, ama asla öle değildir. Sen tepkini çok net koy hele bir de evladın varsa birkez daha düşün derim ama nasıl olacak onu da bilmiorum kendimi senin yerine koyuyorum dayanılır gibi değil, seviyesiz bir konuşmanın tam ortasında benim hayat arkadaşım ?? Ne karar verirsen ver senin kararın emin ol doğru olacaktır, inşallah en kısa zamanda sana doğru yolu gösterir arkadaşım:teselli:

oraya üye oldugunu görmek başka bu tarz iğrenç konuşmalara şahit olmak başka barzeycim
empati yapsanıza yahu
hangi erkek karısının bi erkekle bu tarz konuşmalar yapmasına "boşanılacak birşey yok ortada" diye bakar?
ohoooo kan çıkar be....
ee hani kadın erkek eşitti?
neden onlar sineye çekemiyorken biz çekmek zorundayız
namussa namus, sadakatse sadakat...
her iki taraf için de geçerli bu kavramlar
kadın uyacak erkek uymayabilir, arada fire verebilir mantığı bana ters...

Harikasin barzey a.s

çok iğrenç bence :mymeka:özelliklede eşinin konuşmaları lmaz:kadında her ne kadar masum gibi görünsede,hiç çaktırmasada aranıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…