Yorumlarnz benim iin deerli!

ya onlar nasıl basit seviyesiz konuşmalar öyle:1no2: öncelikle bu tarz konuşmalarını görünce eşimin değeri gözümde bayağı bir düşerdi,yakıştıramazdım ,soğurdum.Boşan demek kolay burdan...Ben olsam ciddi kararlı bir tavır sergileyip ona yakıştıramadığımı,nasıl kendi seviyesini bu kadar düşürdüğünü kendine yakıştırabildiğini mi sorardım,yani önce bu yaptığından utanmasını sağlar sonrada ona artık güvenemeyeceğimi söylerdim,benim için uğraşıp uğraşmayacağına bakardım.Yaptığından pişman olmayıp aman canım ne var bunda 2 sohbet ettik derse durum kötü,pişman olup affettirmeye çalışırsa uzun bir süre yüz vermez,tabiri caizse süründürürdüm.Ben böyle yapardım sanırım

merak ettim sizinle de bu kadar keyifli sohbet ediyormu?

sohbetimiz coktur ama bu konuda hic etmemistik okey tasi olmak istedigini bana hic dememisdi deseydi yardimci olurdum belki ama artik sansina küssün:) güleriz aglanacak halimize ay allahim sen aklimi koru yarabbim

çok iğrenç yazışmalar..

ne demek " benim halime melekler bile ağlar", ne demek" taş yere düşsede eğilsen alsan"..

kadın zaten açık kapı maşallah..

basitlikleri "ulen" kelimesiyle başlamış zaten..

demekki eşiniz böyle bir muhabbet arıyor..

belki yüzeysel olarak siteye üye olduğunu bilseniz affederdiniz..

ama detayları bilmek acı verir diye düşünüyorum.. aklınıza sürekli gelir bu yazışma..

açıklama yapmasını beklemeyin..

ona tek söz söyleyin:

"haline melekler bile acırmış ya,, ayrılalım da gerçekten acısın melekler haline"... deyin..

başkada söz söylemyin..

Bu ilk vukuatı da değilmişki büyük konuşmak gibi olmasın ama benim için o an biterdi. İçkili olması filan haklı bir sebeb değil bana göre madem neresine içtiğini bilmiyor içmeyecek o zaman boyundan büyük beylik laflar edipte özür de dilemeyecek özürlük bir şey yok çünki insanın fikrindeki neyse zikrindeki de odur.

Ben evi terkedene kadar eve girmesine izin vermezdim. Anasının yanına mı gider, sokoktamı kalır, yoksa face koşup eksik kalan muhabbetini mi tamamlar orası da onun bileceği iş.

hayatim icki sebebp degil cünkü herzaman baskalarina laf ederdi biri deseydi ickiden yaptiklarimi yada söylediklerimi hatirlamiyorm diye hemen derdi yalanin daniskasi hic kimse birkac bardak biradan yaptiklarini hatirlamamzlik yapamaz bu onun savunmasi olmaz derdi

benim simdi cikmam lazim bazi kagit islerimi halletmem gerek önce islemleri halledim sonra bana eyvallah arkadasinda dedigi gibi artik haline meleklermi aglar seytanlarmi aglar orasi onun sorunu siz yorumlarinizi yazin lütfen geldigimde okuycam herbiriniz bana ayri kararlar almamda yardimci oluyorsunuz tsk ederim.

interneti kapattırmak çözüm değilki lmaz:adam bu sefer cafeye gider.internet iyidir kötüdür diye bi şey yok.iyi birşeyi kötü amaçlı kullanırsan kötü olur.ayrıca konuşmalar çok seviyesiz.gerçekte birşey yapmışmı bilmem ama yapmadıysada yapmaya doğru gidiyor.daha öncede yapmış galiba affetmişsin şimdide yüz bulmuş nasılsa yine affeder deyip birdaha yapmışklava:

konusmalarda kadinin dedigi gibi kocan hic az degill...her cümlesinde bi kaypaklik var hele o son cümlede...zaten niyetini belli etmis...aldatiliyosun yada bu yeni kiz tavlamaya calisiyo...yani bi dolaplar ceviridigi kesin...karar senin canim cok üüzüldüm

Demek ki kocanın standardı buymuş. bira içen (bira göbeği de vardır) internette erkeklerle saçma sapan muhabbet eden, erkeğin açıkça yaptığı sarkıntılığı duymazlıktan gelip yan cebime koy diye bir kadın tipi onun standardı.. sen ona fazlasın... koy kapının önüne de kurtulsun kompleksinden... :umursamaz:

Gurbikim; Empati yapmaz isem anlıyamamki canım
Adam sana aşığım karmı boşucam seni seviyorum
ölüyorum aşkından yazmamış kadına!!
Herhalde yani adam boşanmaz!
Birde ortada çocuklar var..
Bekara koca boşaması hakkatten kolay,senide görcez de!
Sanal ortamda yapılan bir flört konuşması bence bu.
Aşikar bişey yok ortada.
O Yüzdende bana göre bunu gözünün içine sokup
İğneleyip,laf sokmak kocaya,bana göre daha eğlenceli
.

basit cümlelerle gönül eğlencesi diyorum ben.ayrılacak kadar bişiy değil ama ilerde daha özel bişiyler olursa ozaman olay değişir baştan tavrını koy bilgisayara kısıtlama koy..

Başta geyik yapıyor sandım (ki evli bir erkeğin internette bir bayanla geyik yapmasına karşıyım) ama konuşmanın sonundaki ifadeler midemi bulandırdı. Basit, seviyesiz bir konuşma ve siz eğer eve gelmeseydiniz emenimki bu konuşmanın sonu başka yerlere varacakmış.
Eşiniz muhtemelen bu tip konuşmaları sık sık yapıyordur. Hoş değil ama genede karar sizin.

evli bir adam ve bu tarz seviyesiz konuşmalar çok kötü bir durum ama bu adam aşmış kendini ben karşıdaki kadına bişi demiyorum çünkü adamın daha çok seviyesiz olduğunu görüyorum

arkadaşım bence bunlar nedi diye sor bi bakalım kocana ne diyeceğini çok merak ettim doğrusu açıklaması ne olacak acaba

ayrıca hemen boşan da demiyorum biraz hayatını zindan et evde ikide bir başına kak bakalım pişman olacakmı belki gidecek yerin yoktur belki şartlar müsait değildir boşanmana önce kendini ayarla para pul bakımından kendine bulabilirsen bir iş bul zemini hazırla bu arada taiki onla yatma ve o yokmuş gibi davran sen bak kendi hayatına o hep affedileceğim gibi görsün ve bir gün suratına bi osmanlı tokatı yesin kapının önünde bulsun kendini beyimiz okey taşlarına sarılsın şeytanlar bile haline gülsün

ben olsam böle yapardım uzatırdım süreyi ayrılmayı düşünüyorsamda hemen evi terkedip gitmek ona ödül olur bence mantıklı ol öfkeyle klkıp zararla oturma

tam benim düsüncelerimi yazmissin aslinda hemen evi terketmek isterdim ama su an cocuklarin okulunun bitmesine 3 hafta kaldi beklemek zorundayim almanyada bu isler biraz degisik oturdugun semte göre okula gitmen gerekiyor onun icin beklemedeyim malesef,gidecek yerim cok maddi imkansizligimda yok ama cocuklarin okulu boynumu büken tabiki onunla ayni yatagi paylasmiycam ve son sözümü bugün söylicem tabi o sorarsa derdin ne diye sormassa oda yok sessiz sedasiz bana eyvallah diycem her ne olursa olsun sinek pis degil migde bulandirir benimde migdem bulandi.

ne kadar iğrenç bir muhabbet bu sanırm gelmeseydin konuşmlar belden aşağı olcaktı.

omlet yapmak için illa ki yumurtlamak gerekmez barzeycim...
benim 5 yıl önceki düşüncem de buydu, şimdi de bu gelecekte de bu olacak
yüzüm yıllara meydan okuyamayabilir ama kişiliğim için aynı şey söz konusu değil...
biraz irdelersen anlarsın aslında neden "boşanırdım!" dedigimi
bu adamın ilk vukaatı olmadıgını daha sevgili simelya itiraf etmeden konu topiğinden anladım ben
hatun kısmısının yuvasına canıyla dişiyle etiyle kemiğiyle sahip çıkmasını savunurum her daim
fakat 2. bir kadın fikri bile hasıl olursa benim erkeğimin beyninde, o evlilik benim için bitmiş demektir...
ha sanalda olmuş ha reelde olmuş farketmez...
taşlar düşsün sen eğil al ben arkadan yanaşayım! tarzında bir cümle kuran bir herife laf değil kazık sokarım ben!

oyundayıım
ESIM
birdaha dünyaya gelirsem okey olarak gelirim insallah bol bol benimle oynarsin
KADIN
hahahahahha
kırkyıl düşünsem aklıma gelmez yahu:)))))))))))))))))))))
tam fırlamamışsın he
ESIM
ucundan azicik
hehehehehehe
KADIN
yook yok acuk macuk değil
ESIM
tam isabet yani
hehehehe
ha buldum
sapina kadar oluyordu herhalde
KADIN
yok burda öle denmiyodu
?
ESIM
taslarin düser insallah
eyilip alman gerekiyor
hmmm
fena manzara degil
hehehhehee
KADIN
anamadıım

ayol diyen dillerini yirim ama ben küstüm

bunlar ne ya.
evli bir adam nasıl böyle bel altı yazar. karısı yazsa bu şekilde kadını zincirlikuyu mezarlığında, bulurduk.
yok ben anlamıyorum.
siz bunları yakalamışsınız. yakalamadığınız daha neler vardır kimbilir. ooooo
belki telefonlar bile alınıp diğerleriyle de, görüşülmüştür.

çünkü eşiniz bu konuda hiçte acemi görünmüyor. valla pişmiş bence...

bana göre, bu da aldatmaya girer. iyi düşünün. devam ederseniz her an acaba?, olacak yaşantınızda.
not. bekarsın anlamazsın demeyin artık. bekarlarda bu dünyada yaşıyor gözlemliyor ve yaşayanların acılarına birebir şahit olup onlarla beraber o acıları çekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…