- 21 Kasım 2022
- 43
- 147
- 8
- Konu Sahibi VanessaRinki
9 yaşında oğlumun bile 1K dan fazla abonesi var..bende başlığı görünce birşey sandım Vanessa
Öyle demeyin hanımlar 1K ama adam vizyon sahibi gay de olabilirmiş ..1k mı? Çok azmış yav.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 yaşında oğlumun bile 1K dan fazla abonesi var..bende başlığı görünce birşey sandım Vanessa
Öyle demeyin hanımlar 1K ama adam vizyon sahibi gay de olabilirmiş ..1k mı? Çok azmış yav.
Vanessa doğruyu söyle ne içiyorsun böyle bir dünyada yaşayabilmek içinya kızlr bu çocuk youtubeda kadınlardan hoşlandığıma nasıl bu kadar eminsiniz demiş.
gay mi acaba
Gaydır sana dönmeyen erkek zatenya kızlr bu çocuk youtubeda kadınlardan hoşlandığıma nasıl bu kadar eminsiniz demiş.
gay mi acaba
Bide bayıl istersen ferihabunlar
Bende 365 deki massimodan etkileniyorum ama işte naparsın bana bakmiyorkizlar cok etkilendim
Arkadaki gelin senmisinbunlar
Ben de tom ceouseden çok etkileniyorum hâla, gençliğim gitti onu hayal ederek. Sen portakalı seviyorsan o da seni sevmek zorunda değil. Uzaktan etkilen, herkese yavşamakizlar cok etkilendim
Vanessa yine keklik avına çıkmışsın,yok senin yüzünden banlanmiyacağimya kızlr bu çocuk youtubeda kadınlardan hoşlandığıma nasıl bu kadar eminsiniz demiş.
gay mi acaba
kizlar cok etkilendim
E bu tacizbunlar
Haksızlığı bavula koyarken VanessaCevap gelene kadar vanessa
Eki Görüntüle 3170622
Ya zorunlualan da ne zamandir konu acmadi, simdi aklima o geldi nedenseKokarca vardı, ona ne oldu?
bunlar
Seni beğenmeyen erkek zaten ya gaydir ya eşşektir Vanesaa, boşver sen bunu![]()