Yozgat///66

ah canım hemşolarım benim keşke yakın olsaydıkta çaylı çörekli günler yapsaydık yok burda kafa dengi bi Allahın kulu bea.

ah canım hemşolarım benim keşke yakın olsaydıkta çaylı çörekli günler yapsaydık yok burda kafa dengi bi Allahın kulu bea.

sen benim kuzeni bul emoşum ipka vermişler bu senede acayip kafa dengidir lojmanda oturuyo o da

3adet cocugu olmakla beraber sonuncusu yeni doğdu eşi kaçakçılıkta tanıyosundur belkim yaşı 30larda ama cok matraktır güvenilirdirde

canım sivasta 4-5 yerde lojman var ama o kesin burdadır çünkü bizimki en büyüğü.acep hangi blokta eşi nerde?

benim apartmandaki herkes memleketine gitti 2 aile kaldık sadece ama tanıdıklarıma soracam sündüzü maşallah demek 4 çocuğu var hey yavrum yozgatlı olduğu nası belli.

yok bacım 4değil 3sonuncu yani 3.yeni doğdu neyi oldu bilmiyom ama annemin kuzeni oluyor kendileri ama dedim ya cok matraktır

sorma gülüm ya bizde öyleyiz bizim apartmanda 20daire var yarısı izinde gerci kalanlar sayı olarak fazlayız 40dene bekarımız var sağolsunlar bizide tayinciyiz diye yollamıyolar izine kısıldık kaldık burda ne gıdecegımız yere gıdebılıyoz ne de memlekete sen bı daha ne zaman gıdıyon orda yanlız bekleme kele gelsene buraya iki hasret giderek

başka adı falan varmı sultan diye birisi varda 3.yü doğuran.

yok canım benim baska adı büyük cocugu erkek 2.kız 3. ne bılmıyım cocuk kac aylık oldu onu da bılmıyım sımdı sıvastalar izne temmuz 15ten sonra cıkacaklar sanırsam

yozgatta olsaydın gelince buluşşurduk kız ne güzel olurdu.ben nerdeyse her ay gidiyorumya memlekete bu sefer biraz bekleyim dedim fransadan ablam gelecek memlekete onu bekliyom bacım bide benim herif öyle komşularım gibi 1-2 ay asla göndermez

benimki de yollamaz aynısı bendede var yozgat herifi işte =))) babamda annemi yollamazdı =))) valla yakın olaydık gelırdım bulusurduk bacım sen ne güzel yakın gıdıyon ben burdan antalyaya anama gıtmeye kalksam karayoluyla 36saat zaten yolda güvenilir değil hayırlısıyla sağsalim kazasız belasız bi kurtulsaydık hakkariden cok mutlu olacam da daha ne zaman gonderecekler bellı degıl yurtdısına gelmiş gibi aynı

kız benim babamda annemi yollamaz bize annem gelir babam arar 3. gün hadi gel artık arkanı unuttun hemen der:) Allah canların sağ etsin bacım git yat bebişinde uykusuz kaldı senle düzenli alıştır şimdiden sıpacanı.iyi geceler kelebekim

Selam kızlar,,,
kız emoş,çerkezkızı.. anam ne kaynatmışınız öyle gice gice,,,
sankim sanarsınki yan yana oturmuşda dertleşir gibi olmuşunuz,severim sizi...:1hug:
emoş beraber olsak,gelsek gitsek demişinde,ne iyi olurdu valla.her birimiz bir yerlerde..
canlar sağolsun,gönüller bir olsun..yerimseniben

çerkezimin kızı.. bu sabah anneciğini aradım.hatun beni tanımadı iyimidelikafadulden,,,2 saat gendimi tanıttım.Allahdan sonunda çıkardı,sempatiksalakcinni

yarın için gel oturalım dedim,şans buya misafirleri geliyormuş hemde yatılı.
birdahaki sefere inş..sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…