çok geçmiş olsun inşallah şu an gayet iyidir oğlunun son durumuoooo kimse ortada yok hadi kızlar canlanın kızlar acel yardımınıza ihtiyacım var oğlumun kolu yandı doktora ğötürdüm birisi aç diğeri açma diyo kafam karıştı açarsam mikrop kaparmış açmazsam yara iyi olmaz diyolar çevrenizde başını ğelen varmı acaip moralim bozuk yerdemi ğeziyorum ğöktemi belli değil ya allah evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi ne yapayım şimdi ya of of hayırlı cumalar kızlar aeo
canlarım beni sizleri epeydir ihmal ettim biliyorum..
ama burdayım işte...
öncelikle aylincim yavruna çok geçmiş olsun.. sen dr dinle o ne derse onu yap.. sakın yanlış bişi yapma.
allah şifa versin...
zaracım.. hayırdır hamişmisin bebekmi geliyor.. yada ben unuttum.. tebrik ederim hayırlı olsun.. ne kadarlık..
aslıcım şifacım ve tümm güzeller güzeli hemşerilerim.. hepinizin Bayramını kutluyorum...
gözünüz aydın olsun canım Rabbim analı-babalı , sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin yerime kocaman öp annesi lütfenben geldimmmmmmmmmmmmmm emoşum kıskanma mecburıyetten kaldım bacım gebelik sıkıntılıydı oglusum dogdu sımdı bıngoldeyım aylıncım katılıyorum sana bebısten fırsat bulunca gelırım yıne anlatırım olanları optum cumlenızı
hamdolsun canım ALLAH razı olsun iyiyim bendemerhabalar kızlar
biz analı kızlı biraz rahatsızdık bu ara yeni yeni düzeliyoruz. dahada iyi olacağız inşallah:))
aylincim yavruşun nasıl oldu, Allah şifalar versin canım.
zaracım tatlı sıkıntılar bunlar, yakında o mis kokuyu alınca hepsi geçecek inşallah:)
çerkeskızıcım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayat daha bir güzel şimdi değilmi:)
çiçeğim balım nasılsın görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah, iş çıkışı hava karanlık olduğu için sizin pazara gelemiyorum artık bebişim, yokluğumu hissediyosun dimi
yasemincim, sifaacım ve sayamadıklarım hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar, öptüm hepinizi
yozgatttt sarıkayaaaa sarıkayaaaaa
gecmıs olsun aslıcım evet ya sımdı benım ıcın cok baska bı yasam var bence bekleme ıkıncıyı dusunmerhabalar kızlar
biz analı kızlı biraz rahatsızdık bu ara yeni yeni düzeliyoruz. dahada iyi olacağız inşallah:))
aylincim yavruşun nasıl oldu, Allah şifalar versin canım.
zaracım tatlı sıkıntılar bunlar, yakında o mis kokuyu alınca hepsi geçecek inşallah:)
çerkeskızıcım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayat daha bir güzel şimdi değilmi:)
çiçeğim balım nasılsın görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah, iş çıkışı hava karanlık olduğu için sizin pazara gelemiyorum artık bebişim, yokluğumu hissediyosun dimi
yasemincim, sifaacım ve sayamadıklarım hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar, öptüm hepinizi
çiçeğim hayırlı yolculuklar düğününüz hayırlı olsun ne güzel kardeşlerini yeğenlerini görüp geleceksin.güle güle git gel.
çerkeskızı bebeğini Allah analı babalı büyütsün adı ne canım bizde erkek bekliyoruz hayırlısıyla....
hepinizi öpüyoruummm
aaa kızlar ben de sarıkayadanım toprakpınar köyü. hadi bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?