Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

11 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bu çocuk için pedagog yardımı şart.Sizin de durumunuz çok zor ama ortada ciddi ailevi sorunlar var bir çocuğa beddua etmek yerine sorunları çözmeye çalışmalı mutlaka profesyonel destek alarak
Allah yanında çocuklar günahsızdır ettiğiniz beddua ne kadar etkili olur bilemem

Esim yanimda basit bir durum zannettu ama mesajlarin ekran fotograflarini gormemisti
Isim, altimda arabam, hatri sayilir bir maasim var bosanmayi dusunmuyorum cunku esimle hic bir sorunum yok
Anne ve cocuk memleketlerine gidecek durum aciga cikip ortak hareket etttikleri ortaya cikarsa

Sayet yalnizca cocugun marifetiyse esimle baba ogul iliskileri hep yarim kalacak durum bunu gosteriyor

Her şekilde sen kendini geri çek artık mecburen. Yaptığı hatanın bedelini ödemeli. Babayla dışarda görüşsün sinirin geçene kadar

Size kocaman sarılmak istedim. Ama çocuğa da nedensiz sarılmak istedim. Onu zor bir hayat bekliyor. Yani asla. Sizinle ilgili değil. Siz zaten çok çok haklısınız. Ama çocuk ilgisiz bir annenin elinde heder olacak zaten meyilli çok üzüldüm .sizi haklı buluyorum ama burada en önemli görevin babaya düştüğünü düşünüyorum ben net olunmalı ve yaptığının yanlış olduğu izah edilmeli .çok. haklısınız ama tamamen kapıları kapamayın çocuk kayıp gitmesin hayattan serseri pis bir çocuk olmasın lütfen .çünkü belliki akıllı merhametlisiniz. Zor bir durum gerçekten Allah kolaylik versin .inş akıllı bir genç adam olur o çocuk ve sizi cok sever .sizinde kalbiniz hep böyle güzel kalsın umarım .karartmayın ama bosvermeyin elbette .ciddi bir terapiden geçsin çocuk .

Ben de millete takildim.Mesaj attigi kisiler tanidiginiz mi? Hepsine durumu aciklayan savciliga suc duyurusunda bulundugunuzu da belirttiginiz bir mesaj attiniz mi ya valla benim uykularim kacardi kesin.Cok haklisiniz tepkinizde.Ne hale sokmus sizi kucuk te degil ki.11 yas.

Daha önce yazdım haklısın diye. Şimdi bi yorumunu okudum. Boşanmayacağım ve baba oğul ilişkikeri hep yarım kalacak diye. Oldu canım! Eğer eşin aklı başında bi insansa asla evladıyla arasına giremezsin. Eğer girebiliyorsan sakın o adamdan çocuk yapma, çünkü baba olmayı haketmiyordur.

Hani çocuk annem olsaydı yapmazdım demiş ve bu seni incitmiş ya, işte evladın olsaydı sen de o bedduaları edemezdin, yada silmek aklının ucuna gelmezdi. Sanki öz evlatlar dörtdörtlük ama bi şekilde atılmıyor işte sen el olarak gördüğün için kolaylıkla silebilirsin, haklısın da, ama eşin silemez, ne olursa olsun oğlunun yaptığı bu hata, ona karşı olan sevgisini etkilemez, etkilememeli.

Ne olursa olsun bu olay aklınızda hep kalacak ve eşinizle ilişkiniz eskisi gibi olamayacaktır. E baba da oğlundan kopamayacağına göre ki kopmasın, bu evliliği devam ettirmeniz sizi sadece üzüp, yıpratacaktır keza eşinizi de öyle.

Bence yaşi cok küçük bu kadr bedduayi haketmiyor. Sizi babasindan kıskanmış olabilir. Belki bu bir tepki. Kendinizce iyi davranmis olabilirsiniz ona ama belki baba yetersiz kaldi. Mutlaka altinda bi sebep vardir. 11 yasinda cogu erkek cocuk ergen bile degil. Cocuk yani. Cici anne ve baba olarak ya kendinizi sorgulamalı ya da psikologa götürmelisiniz bence. Kendi çocuğunuz olsaydı, nerde yanlış yaptim acaba da bunlari yaşadık diye coktan doktor randevusunu almıştınız çocuğunuz için.

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir cocuk benimde ikinci evliligim esiminde ama benim yavrum hic sorun olmazken esimin eski esinin cocugunu kullanmasi hala gundemimizde ve ikinci es oldugun icin herseye katlanmak zoruna birakilmasi insanin zoeuna giden zaten insanlar empati yapsalar sizi cok iyi anlarlar ama disardan klavye avukatligi yapmak daha kolay gelir ben sizi cok iyi anliyorum yenilir yutulur bi durum deil bu durum o cocugun yanina birakma arkasini birakma esinede yuz verme koyacak tepkisini mecbur o cocuguysa sizde esisiniz sizin ne sucunuz var resmen namusunuzu yerlere sermis 11 yasindaki cocukda cocuk deil bence bilincli oc alms sizden resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…