- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
11 yaşında çocuk bunu nasıl yapmış anlamadım. Aynen sahte mail açmak sahte hesap açmak resim yüklemek muhabbet etme bilincinde olması bilmiyorum tek başına nasıl yaptığını anlamadım. Yaşın kaç seni savunan yoksa boşanmayı da düşünebilirsin. O çocuktur unut diye bi cümle nasıl kurdu eşin onu da anlamadım
Sizi sevmediği için mi yoksa sacma da olsa saka yaptıgını mı sanıyor
İtiraf ettikten sonra nasil tepkiler verdi?
Her şekilde sen kendini geri çek artık mecburen. Yaptığı hatanın bedelini ödemeli. Babayla dışarda görüşsün sinirin geçene kadarEsim yanimda basit bir durum zannettu ama mesajlarin ekran fotograflarini gormemisti
Isim, altimda arabam, hatri sayilir bir maasim var bosanmayi dusunmuyorum cunku esimle hic bir sorunum yok
Anne ve cocuk memleketlerine gidecek durum aciga cikip ortak hareket etttikleri ortaya cikarsa
Sayet yalnizca cocugun marifetiyse esimle baba ogul iliskileri hep yarim kalacak durum bunu gosteriyor
Peki. Ne diyim. İnşallah senin doğurduğun ömrü boyunca terbiyesizlik yapmaz.. zira kendine ilk terbiyesizliğinde sırt dönecek ana babası olacak..
Sen suphelenmismiydin telefonuna bakmadan once ?Kucuk emrah modunda sesizce durdu
Terbiyesizlik tanımınız nedir?
Insan utanir aglar yalvarir ne tuhaf bi cocukmus heKucuk emrah modunda sesizce durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?