Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Annesine anlatsam alacağım tepkiyi az çok kestirebiliyorum. Aslan oğlum iyi yapmış zaten o...p tekisin beter ol
E annesi yaptirmis ozaman
Direk olmasa da fikirleri annesinden almis durup dururken 11 yasinda bir cocuk boyle planlar kurup bunlari yapamaz bence. Bu konuda siz haklisiniz.

Ayrica "uvey anne" olmak her kisinin harci degildir. Taniyan tanimayan yasayan yasamayan her kisinin hassasiyetle yaklastigi bir mevzu uvey annelerin elestiri almasi cogu konuda sundandir sen bir yetiskin olarak cocuklu bir erkekle evlenme karari almissin herseyi kabul ederek. Ancak bir cocuga cogu zaman fikri bile sorulmaz...

O çocuk bunu yapmış ama niye yapmış. Bunu da sorgulamak gerek. 11 yasinda bir çocuğu canavarmis gibi gostermek doğru değil. Biraz büyükler kendilerine de bakmalı

Allah kimsenin evladini kimsenin eline koymasin..

Onca emeği görmeyi akıl edemiyor da bunca pisliğe aklı eriyor. Boşan ve kurtul zerre değeri haketmiyorlar.
Bakmaya devam edersen kocanın gözünde çok mu yükseleceksin asla.
3 sene aynı böyle rezil bir hayat yaşadım boşandım kurtuldum kendine acı, değer ver ve ayrıl ömür boyu bu psikopatlarla mı ömrünü tüketeceksin.

Çocuk değil şeytan bu...
Ben senin yerinde olsam seni küçük bir özürle yatıştırmaya çakışan kocaya kinlenirdim çocuktan çok...
Hadi o bilinçsiz, ya namusu olman gereken koca? Utanmayacak mı senle ilgili asılsız şeyler duyulsa?
Bu çok sağlam boşanma sebebi, elindeki kanıtla bu haysiyetsiz adamdan da o şeytan çocuktan da kurtul, asla sana huzur yüzü göstermez bu pişkin ikili, zaten bu saatten sonra o çocuk daha da cesaret alacak babasından, nasıl olsa affediliyor

Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.
böyle ciddi bisi planlamasına rağmen o daha bi çocuk. anne baba ayriliginin sebebini siz olarak goruyo olabilir o yuzden bi nevi intikam almak istemiştir.

Ben çocuk değil de annesinin yaptığını düşünüyorum yani suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyince çocuk itiraf etti diyorsunuz ama akıl sanki annesinin aklı gibi. Çok zor şeyler yaşamışsınız çok geçmiş olsun yine de beddua etmeyin, Allah en layığını yaşatır onlara.

Bir cocugun ki benim icin cocuk tabiri 15 yasina kadardir. Günümüzde cocuklar erkenden cogu konuda bilincleniyor. Ben de doldurusa geldigini düşünüyorum erkek cocuklari boyle konulara pek kafa yormaz ama bu demek değildir ki kendi kafasindan yapmis olmasin..
Zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bu özürle geciştirilecek bir sey degil. Yaptirimin buyuk olmali

Burda en buyuk sorun esinin cocuktur yapar seklinde tavir almasi.bu kadar onemli birseyi nasil onemsemez.cocuga kizmakta cok haklisiniz ama esinize daha cok kizmaniz lazim.bence esiniz bu tavrini surdururse bu cocuk buyudukce daha size cok sorunlar cikarir.bu yasta bunu yapan allah korusun sonra neler yapar.esiniz durumu ciddiye alsin cozulmeli bu sorun

Ben de sizinle aynı fikirdeyim bu olanlardan kesin annenin haberi var hatta belki sıkışınca suçu çocuğun üstüne attı çocuklar daha affedilebilir çünkü

ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir.
derken? babasinin parasindan bahsetmiyorsunuz heralde? ne kadar hakli da olsaniz karsinizda bir cocuk var. evet yaptigi yanlis ama cocuk hamurdur ne sekil verilirse o sekli alir. dogru yanlis karmasasi, annesinin işlemesi, sizi anne baba ayriligi sebebi olarak gormesi, sizin iyiliklerinizi su istimal etmek istemesi, sizin sabrinizi zorlamaya calismasi, babasiyla ayrilmanizi istemesi vs vs vs... bir cok sebep bu yanlisi yaptirmis olabilir ona. sizin tutumunuz suan ki sinirinizle alakali. ama gel gor ki cocuk... yerinizde olsam cocukla birebir konusurdum. dogru olani ve yanlis olani anlanlatrdim. ona verdiginiz emeklern sonucunun bu olmasinin sizi hayal kiriigina ugrattigini ve bundan sonra ki hal ve hareketlerine bakarak tekrar guveninizi kazanip kazanmayacgina karar verceginizi anlatin. mesele cocuk kazanmak olsun. kaybetmek degil.

Çocuk varsa hep bir sıkıntı çıkıyor. Ben de çocuktur lafını kabul edemiyorum. Yani neler yapmış terbiyesiz. Bir de hiçbir ceza almadan sıyrılacak öyle mi? Ne biçim üvey anneler var. Şükretmiyor bir de üstüne bunları yapıyor. Cezasını ver ona. Korksun bir daha yapamasın. Evine de sokma.

Ewet çok kötü şeyler yapmış ama o daha sadece bi çocuk.annesi babası boşanmış ozamana kadarda belki kavgalı bi evde büyümüş,şimdide yeni bi kadınla aynı evde yaşayıp alışmaya çalışan bi çocuk.bütün bu olayların travmasını yaşıyo.böyle zorlu bi süreçte yetişkinlerin bile piskolojisi bozuluyo çocuk napsın.beddua fln etmişsiniz yapmayın.yalnış bir evliliğin kurbanı o çocuk sizinkinden değil eski eşinden bahsediyorum.netice bi şekilde boşanmışlar ve çocuk bu durumdan çok etkilenmiş.anneside yaptırmış olabilir tabi bütün bunları ama o çocuğa yazık hiç bi çocuk beddua,nefret,kin haketmez

Anooow ben burdan korktum kız. Ayrica sunu da unutma uvey anneleri kimse istemez. Tamam konu sahibi cok iyiymis ilgilenmis helal olsun ama 11 yasinda bir cocuktan da bahsediyoruz. Kesin etki altinda kaldi ama elbette cezasiz kalmamali.

Bence burda sizin yuhlanacak veya kötü laflar sayacak kisi deyilsiniz... o cocugu sizden önce yetistiren anaya olmali sert sözler... Allah korusun insAllah evlatlarimizi öyle yetistirmeyiz... 11 yasindaki cocuk bunu nasil akil edebilir o da var... daha ergenlige bile girmemis ne bilsin.. yazik ya... esiniz sizi gercekten seviyorsa sayiyorsa halletmeye calisin yok araniz iyi deyilse bence ayrilin... ayeil demek kolay biliyorum ama böyle birseyi yutamiyorsaniz ki yutmayinda baska aklima gelen birsey yok... ne yazikki..

bu davranış normal değil öncelikle belirteyim .ve bu kişinin haklarına saygısızlıktır.ve sunuda belirteyim .kişiden habersiz tlfon numarasını paylaşmak bile suctur..

Çocuk deyip geçmelik bir olay değil.
Akıl ettiği şeyler çocukça mı?
Sahte profil,müstehcen fotolar,adamlara nunara vermeler.
Çocuk denmez bunu yapana.

Bunu es geçen eşinize de koskoca bir yuh olsun!
Sizi yuhlamak kimsenin haddi olamaz şu konumda.
Son derece haklısınız.
Kocanız evladını terbiye edemeyecekse ve eski eşini sizden uzak tutamayacaksa boşayın o adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…