- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Olmaz da cocuk saka yaptıgını sanıyor olabilir. Burada sizi gercekten sevdiğini varsayıyorumBeni goruntude seviyor ya da ben oyle saniyordum
Kasten yapilmis bir sey bu sakasi mi olur
E annesi yaptirmis ozamanAnnesine anlatsam alacağım tepkiyi az çok kestirebiliyorum. Aslan oğlum iyi yapmış zaten o...p tekisin beter ol
O çocuk bunu yapmış ama niye yapmış. Bunu da sorgulamak gerek. 11 yasinda bir çocuğu canavarmis gibi gostermek doğru değil. Biraz büyükler kendilerine de bakmalıAllah düşmanımın başına vermesin böyle bir cocuk benimde ikinci evliligim esiminde ama benim yavrum hic sorun olmazken esimin eski esinin cocugunu kullanmasi hala gundemimizde ve ikinci es oldugun icin herseye katlanmak zoruna birakilmasi insanin zoeuna giden zaten insanlar empati yapsalar sizi cok iyi anlarlar ama disardan klavye avukatligi yapmak daha kolay gelir ben sizi cok iyi anliyorum yenilir yutulur bi durum deil bu durum o cocugun yanina birakma arkasini birakma esinede yuz verme koyacak tepkisini mecbur o cocuguysa sizde esisiniz sizin ne sucunuz var resmen namusunuzu yerlere sermis 11 yasindaki cocukda cocuk deil bence bilincli oc alms sizden resmen
böyle ciddi bisi planlamasına rağmen o daha bi çocuk. anne baba ayriliginin sebebini siz olarak goruyo olabilir o yuzden bi nevi intikam almak istemiştir.Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.
Ben çocuk değil de annesinin yaptığını düşünüyorum yani suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyince çocuk itiraf etti diyorsunuz ama akıl sanki annesinin aklı gibi. Çok zor şeyler yaşamışsınız çok geçmiş olsun yine de beddua etmeyin, Allah en layığını yaşatır onlara.Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim bu olanlardan kesin annenin haberi var hatta belki sıkışınca suçu çocuğun üstüne attı çocuklar daha affedilebilir çünküÇocuğun annesinden habersiz yaptığını sanmam şikayet etmeyin diye üstüne yıkmıştır büyük ihtimalle. Her türlü iğrenç tabi ben olsam peşini bırakmazdım yapın şikayetinizi mesajlaşma saatlerinden ortaya çıkar kimin yaptığı bence.
Ben boşanırdım yerinizde olsam böyle şirretliklerle yüz göz olacağınıza ayrılın yeni bi hayat kurun. Evet ikinci evliliklerde çocuklu adamla evlilik yaptığınızı unutmayın diye çok dedik burda ama kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil katiyen. Annesine verdiği çocuğu evlenir evlenmez başınıza getiren kocanızda suçlu çizgiyi çekememiş. Hiç uğraşmayın suçlu olan siz değilsiniz
derken? babasinin parasindan bahsetmiyorsunuz heralde? ne kadar hakli da olsaniz karsinizda bir cocuk var. evet yaptigi yanlis ama cocuk hamurdur ne sekil verilirse o sekli alir. dogru yanlis karmasasi, annesinin işlemesi, sizi anne baba ayriligi sebebi olarak gormesi, sizin iyiliklerinizi su istimal etmek istemesi, sizin sabrinizi zorlamaya calismasi, babasiyla ayrilmanizi istemesi vs vs vs... bir cok sebep bu yanlisi yaptirmis olabilir ona. sizin tutumunuz suan ki sinirinizle alakali. ama gel gor ki cocuk... yerinizde olsam cocukla birebir konusurdum. dogru olani ve yanlis olani anlanlatrdim. ona verdiginiz emeklern sonucunun bu olmasinin sizi hayal kiriigina ugrattigini ve bundan sonra ki hal ve hareketlerine bakarak tekrar guveninizi kazanip kazanmayacgina karar verceginizi anlatin. mesele cocuk kazanmak olsun. kaybetmek degil.ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir.
Anooow ben burdan korktum kız. Ayrica sunu da unutma uvey anneleri kimse istemez. Tamam konu sahibi cok iyiymis ilgilenmis helal olsun ama 11 yasinda bir cocuktan da bahsediyoruz. Kesin etki altinda kaldi ama elbette cezasiz kalmamali.Çocuk varsa hep bir sıkıntı çıkıyor. Ben de çocuktur lafını kabul edemiyorum. Yani neler yapmış terbiyesiz. Bir de hiçbir ceza almadan sıyrılacak öyle mi? Ne biçim üvey anneler var. Şükretmiyor bir de üstüne bunları yapıyor. Cezasını ver ona. Korksun bir daha yapamasın. Evine de sokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?