Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Ben de çok öfkelenir, korkar ve bir daha eve almazdım çocuğu. Eşinize söylediniz mi bir daha görmek istemediğinizi?

En son benzer bir konuda verilen tepkileri oldukca haksiz bulmustum,cocuklu biriyle evlenirken bastan kabul etmeniz yaptigi herseyi sineye cekeceksiniz anlamina gelmiyor!su an cok ofkelisiniz oldukca haklisinizda sakinlesince daha makul çözümler bulmanizi diliyorum,umarim hakkiniza hayirlisi olur !Sizinle benzer durumda olan bir yakınım burada konu acmistı ama linc yedi ,ve esinin kızı kadinin enistesini kafaya takmis,bunu hissettirmekten de hic cekinmiyor!zulüm mü sınav mı bilmem ama insanlar bu evlilikleri basta kabul etmiş olunca Kk daki her sey müstahak tavrı da beni benden alıyor...

Bunu 11 yaşındaki çocuk yapamaz. Baya planlı, programlı, stratejik bir intikam planı bu bahsettiğiniz. Önce kendini sevdirip, s vsiğüne inandırıp, arka planda sinsice planlar yapmak. Mümkün değil. Annenin parmağı var bence.

Başlığı görünce evli biriyle birlikteyim, aşık oldum falan tarzı bir şey sandım ama şok üstüne şok oldum

Eşiniz o kızgınlığınızı ve evinize bir daha almak istemediğinize ne tepki verdi ki bence kesinlikle haklısınız. Yuhalamak ne demek ya.

Telefon numaranızı da değiştirin gerçekten tanıdık birine denk gelirseniz hadi.

Ay çok sinir oldum burda ya.

Sana değil çocuğa yuh yani o çocuk ise öyle çocuk mu olur?

Esime bu konuyu telefonda anlattim x instagramdan fake hesap acmis ve insanlara numarami vermis gelen aramalarin sebebi buymus dedim cocuktur ya kiz bosver dedi.. mesajlasma goruntulerini tacizcilerimden istedim hepsi ekran fotosu alip gonderdi sagolsunlar
Esim mesajlari gorunce cocuktur demedi tabi ki ve aksam karakola gittik is cikisi
Kim yaptiysa cikacak ortaya ve cocuk bir daha asla benim evime gelmeyecek
esime bu konuda tavrim bu isine geliyorsa dedim haklisin sen elinden geleni yaptin bakalim ne cikacak dedi

Psikolog 1 sene boyunca gorusmus ve sizi ailesi olarak kabullendigi tasdiklenmis..kesinlkle altinda baska birsey var..bukadar sevgi ilgi gormus bir cocuk bunu yapmamalı..kesinlikle kendi fikri degil..yani bana cok mantiksiz geliyor..11yasindaki bir cocuk tabi herseyi bilir ama minnet duygusunu da bilir..

Yanimda cok sukur

Ben de çok öfkelenir, korkar ve bir daha eve almazdım çocuğu. Eşinize söylediniz mi bir daha görmek istemediğinizi?

Evet soyledim tipki burda soyledigim gibi
Yuzunu gormek, sesini duymak dahi istemiyorum evime ayak basmayacak sayet cocugum diyorsan kapi orda gider beraber yasarsin dedim sacmalama terbiyesizligini alkislayamam halledicem dedi
Yarin okuluna gidecek durumla ilgili sinif ogretmenini ve rehber ogretmenini gorecek

Belki ben çok denk gelmedim o tarz konulara bilmiyorum.
Genelde çocuklu kişilerle evlenirken "bazı şeyleri kabul etmek" derken eşlerin ebeveynlik görevini yerine getirmek zorunda olduğu, boşanmanın anne babalıktan istifa etmek olmadığı bu nedenle, çocuksuz tarafın bunu kabul etmesi kastedilmiyor mu?

12 yasina kadar cocuklarda ceza-i ehliyet olmadigi icin cocuga suc duyurusunda bulunmak bir ise yaramaz. 12 yasina kadar cocuktan velayeti altindaki mesuldur. Eger cocuk bunu velayeti altindaki yaninda iken yapti ise ona suc duyurusunda bulunulur ancak.
Bu arada 13 yasinda bir oglum var. 11 yasindaki bir cocugun sahte hesap acip boyle bir seyi akil edebilecegini dusunmuyorum. Kimsenin gunahini almak istemem ama bunu bir buyugunun cocuga akil verdirdigini dusunuyorum. Bu yastaki cocugun sosyal medya hesabi olmasini da ben dogru bulmuyorum.
Bosanmis dul biriyle evlenmek suc degil. Bu yuzden neden kinayalim anlamadim. Herkes gibi mutlu bir yuva kurmak umitleriyle baslamissiniz evlilige ama ucuncu sahislar yuzunden istediginiz gibi gitmemis. Genelde ikinci evliligini yapan erkeklerin ilk esleri, adam evlendiginde sanki mezara kadar ilk esine bagli olacakmis gibi, adamin yeni evliligini kabul etmiyor. Bunu hep goruyoruz. Ve ne yazik ki cocuklarini kullanarak evliligi bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Az cok konunuzu hatirliyorum. Sac boyasi parasina kadar isteyen bir ilk es vardi. Ve o zaman da soylemistim bu hale gelmesine sebep esiniz demistim. Buna musade eden ve araya mesafe koyamayan kesinlikle esiniz. Bu konudaki fikrim ayni.
Ben de bosandim. Eski esle sadece cok cok mecbur kalinmadigi surece gorusmuyorum. Cogunda da sesini bile duymak istemedigimden mesajla durumu bildiriyorum. Ve cogunda artik oglum kendi meramini anlatabildigi icin o ariyor babasini. Esinizin eski esi kendini kucuk dusurmus. Suclu ya da kinanacak olan siz degilsiniz. Bu yastaki bir cocugun bunu yapabilmesi de bana yetistirilme tarzi ile ilgili bir problem oldugunu ve derhal gerekli onlemin alinmasi gerektigini dusundurur. Uzulmeyin olmuyorsa da zorlamayin.

11 yaşında bir çocuk tek başına bunları yapmış olamaz. Annesi sizi sürekli taciz ediyorsa bu işin içinde anne var. Çocuğa ceza verilmeyeceği için çocuğu maşa olarak kullanmış.

Mesela baba yeni es ve 8 yasindaki erkek cocuk ayni yatakta yatmali midir? Yeni es buna mecbur mudur ve bu ebeveynlik gorevimidir?
Gecenlerde bir hanimin duymadigi laf kalmadi da bu konuda rahatsiz oldugu icin

Bunu senin çocuğun için yapsa, bu kadar duyarsız olsa ne hissedersin? Ben sadece 4,5 aylık anneyim (annelik taslamak değil amacım asla, ki bu tavırdan nefret ederim) konuyu okuduğumda sadece o çocuğa üzüldüm. Bir baba olarak karakoldan önce çocuğunun elinden tutup bir pedagoga gitmeliydi. Belkide çocuk bu kadar ilgisiz ve sevgisizlikten, ilgi çekmek için bu yollara saptı..

Sizin hissettikleriniz çok normal, yadırgamıyorum asla sizi ama eşiniz anlattığınızdan çıkardığım kadarıyla iyi bir baba değil.. Umarım birileri tutar elinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…