- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Bunu yaparsanız eşinizin tepkisi farklı bir hal alabilir,
Bence siniriniz geçene kadar bişey yapmayın.
11 yasindaki cocuk kucuk degil ama bence o yapmadi annenin parmagi var bu iste. Vallahi cocuk yapmisssada cocuk filan dinlemem duvara yapistiririm sana beddua kufur edecek tayfa gelsin bana etsin.
Daha ctesi gunu futbol kursuna gittik yeni sezon esofmanlar gelmis alir miyiz dedi gittik aldik idmanini izledik, ciktik yemek yedik beni kabullenemese her hafta idmanini izlemeye cagirir mi? Okulda veli toplantisina annesi/babasi gelmesin ben geleyim ister mi? Cani acisa abla diye aglar mi? Benim aklim almiyor kendimi kullanilmis, oynanmis gibi hissediyorum butun bunlari yapan cocuk bunu neden yapti? Cevabi bilmiyorum
Çocuğu suç işliyor ve bunun karşısında çocuktur yapar diyen bir baba var.
Yerinde olsam o adamdan çocuk yapmazdım.
Evladıdır tabiki savcılığa şikayet etmeni vs istemez ama gitmediği pedagog, psikolog kalmaması lazım. Yazık o çocuğa, ziyan olacak..
Başlığı görünce evli biriyle birlikteyim, aşık oldum falan tarzı bir şey sandım ama şok üstüne şok oldum
Eşiniz o kızgınlığınızı ve evinize bir daha almak istemediğinize ne tepki verdi ki bence kesinlikle haklısınız. Yuhalamak ne demek ya.
Telefon numaranızı da değiştirin gerçekten tanıdık birine denk gelirseniz hadi.
Ay çok sinir oldum burda ya.
Tabi yaptırım olarak babası görüşmeyi kessin ki çocuk babamla aramıza girdin diyerek ev veya iş adresinizi versin bundan sonra.
Ben sizi hakli buldum.
Ben olsam ben de evime bir daha sokmam. Babasi da nerede görüşüyorsa görüşsün. Yaptigi yenilir yutulur birsey degil cunku.
Esinizin tepkisi nedir ?
Ben de çok öfkelenir, korkar ve bir daha eve almazdım çocuğu. Eşinize söylediniz mi bir daha görmek istemediğinizi?
En son benzer bir konuda verilen tepkileri oldukca haksiz bulmustum,cocuklu biriyle evlenirken bastan kabul etmeniz yaptigi herseyi sineye cekeceksiniz anlamina gelmiyor!su an cok ofkelisiniz oldukca haklisinizda sakinlesince daha makul çözümler bulmanizi diliyorum,umarim hakkiniza hayirlisi olur !Sizinle benzer durumda olan bir yakınım burada konu acmistı ama linc yedi ,ve esinin kızı kadinin enistesini kafaya takmis,bunu hissettirmekten de hic cekinmiyor!zulüm mü sınav mı bilmem ama insanlar bu evlilikleri basta kabul etmiş olunca Kk daki her sey müstahak tavrı da beni benden alıyor...
Belki ben çok denk gelmedim o tarz konulara bilmiyorum.
Genelde çocuklu kişilerle evlenirken "bazı şeyleri kabul etmek" derken eşlerin ebeveynlik görevini yerine getirmek zorunda olduğu, boşanmanın anne babalıktan istifa etmek olmadığı bu nedenle, çocuksuz tarafın bunu kabul etmesi kastedilmiyor mu?
Esime bu konuyu telefonda anlattim x instagramdan fake hesap acmis ve insanlara numarami vermis gelen aramalarin sebebi buymus dedim cocuktur ya kiz bosver dedi.. mesajlasma goruntulerini tacizcilerimden istedim hepsi ekran fotosu alip gonderdi sagolsunlar
Esim mesajlari gorunce cocuktur demedi tabi ki ve aksam karakola gittik is cikisi
Kim yaptiysa cikacak ortaya ve cocuk bir daha asla benim evime gelmeyecek
esime bu konuda tavrim bu isine geliyorsa dedim haklisin sen elinden geleni yaptin bakalim ne cikacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?