Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Keske tum eski esler sizin gibi mantikli ve akli basinda insanlar olsa
Keske butun cocuklar masum ve temiz kalabilse

Annesi yaptirmistir.10 yasinda kizim var hesap acmayi birakin instayi bile bilmez.cinsel icerikli konusmalar nasil bilsin cocuk.
Her kelimenizde de haklisiniz asla taviz vermeyin.isi esiniz çözsün

Çok haklısın.
Evde öz annesi evde sürekli seni kötülüyorsa içten içe kinlendi sanirim.
Sürünmesin de...Yine de bir çocuk.Kötülüğe karşı bile merhametinden vazgeçme.Umarım birgün pişman olup üzülsün ve mutlu bir yuva kurup olgunlaştıgında senden af dilesin.

benim cocugum da boyle bir terbiyesizlik yapsa ona da ayni duyarsizligi gostersin gercekten yasamayan bilmez

Yanı sımdı soyle bı durum var ortada bı benzerını bende esımın yegenıyle yasadım ama asla sızınkı kadar tavız vermedım bende o cocuk kılıklı şeytandan nefret edıyorum cunku cocuk ama ınsan suretınde şeytan resmen sızı cooook ıyı anlıyorum ama surda soyle bı yanlısınız var sız oz anne gıbı gece gunduz yatıp kalksanız yıne sızı yapmadıgınız tek anda sıler kı sız bunları yaparken kımse kafanıza sılah dayamadı bıle ısteye yapmıssınız. Bılerek yaptıgımız seyler ıcın sonradan beddua edersek kımse kımsenın hakkını odeyemez bu dunyada oyuzden ılerde sızınde cocugunuz olur allah korusun tovbe deyın. Cocuktan annesınden kurtulun evınıze sokmayın olamaz cunku o kocanızın yegenı degıl oglu. Bızım yasadıgımız yegen amcaydı ve dısarda tutabılmem kocamı gorusturmemem evıme sokmamam cok zor olmuyo ama sız baba ogulu onlar ıstese bıle ayıramazsınız once bunu kabul edın. Esınızede bunu kabul edemeyecegınızı ve cocugunun geldıgı zamanlarda evde olmayacagınızı soyleyın zaten boyle buyuk bı sorumlulugu almıssınız barı kalanını toparlayın. Allah yardımcınız olsun

benim cocugum da boyle bir terbiyesizlik yapsa ona da ayni duyarsizligi gostersin gercekten yasamayan bilmez

Peki. Ne diyim. İnşallah senin doğurduğun ömrü boyunca terbiyesizlik yapmaz.. zira kendine ilk terbiyesizliğinde sırt dönecek ana babası olacak..

Neden evime sokmak istememem ekstrem bir durum, cok uc nokta olarak algilaniyor
Istemiyorum evimde.. burasi benim evim ve benim haz etmedigim kimse benim evime gelemez
Baba ogul iliskisine gelince cocugunu istedigi an, istedigi yerde cocugunu gorsun ama bu yer benim evim degil
Ben bir arada olmak zorunda degilim
Evimin icinde mi baba ogul olacaklar

O çocuğun arkasında kafasını karıştıran çocuğu kullanan bir büyük var.Bana göre tamam kabul ediyorum zor sizin için ama bu çocuğu babası dışlamamalı yoksa daha yanlışlar büyür ve farklı yönlere sapar bu sizin değil ama babasının problemi

Bence annesi de Asla masum değil. O çocuk bu yaşında bu kadar şeyi tek başına yapamaz bence. Allah ıslah etsin onları

Aynen cocuktur her yaptigi mazur gorulmeli, hemen pedagoga gidin tavsiyeleri ve yeni esi yerden yere vurma hali
Gecenlerde annesi vefat etmis bir kiz vardi babasinin dugune gitmek istemiyor evliligine tepki veriyordu Herkes de haklisin gitme evlenmesin dedi durdu
Yahu insanlar bosandiysa, esi vefat ettiyse neden evlenilen kisiye pislik muamelesi yapiliyor
Neden hep 2. Es kotu uvey anne, neden soz konusu cocugun her kaprisini, terbiyesizligini cekmek zorunda aklim almiyor

O cocuga ne kadar kizsaniz haklisiniz.bu yasta aklinin boyle seylere calismis olmasida tehlikeli bi durum.2 gun sonra daha degisik seyler yapmayacagi ne malum.siz kararinizda haklisiniz bence.Cocugu bir pedagoga goturseniz cok iyi olur.Allah size sabir ve kolaylik versin.

Anne icin birsey diyememde yazdiginiza iyi hos iki muhabbet edip konuyu cinsellige getirerek telefon numarasi verebiliyor yani hop diye yazmiyor once muhabbet kuruyor islerin bu yolla ilerlediginin bilincinde 2. Bir hesap alabiliyor ayni maile alamadigina gore kendisine sahte ikinci bir mail adreside alabiliyor baska bir profili fotografli olusturup cesitli kadinlarki bunlarda cok ev hanimi modu hesaplar degil anladigim bulup ekleyebiliyor yas 11 kusura bakmayin hic birsekilde aklima yatmiyor benim muhakak kendinden daha buyuk birinden yardim almistir aile olmazda okulda ust sinif olur arkadas ablasi abisi olur var biri o isin icinde

Ne yaparsiniz bilmem tehlikeli haraketler bunlar cocuktur deyip gecilmemeli birde benim cocugun yok ama 11 yas cocuklari kadin erkek iliskileri cinsellikler aldatmalar bu konularda bu kadar bilgilimi artik yada benmi 11 yasi cok kucuk goruyorum

11 yaşında bir çocuk cinsel içerikli konuşabilmeyi nerden öğrenmiş?Bana pek mantıklı gelmedi..birisi yardım etmiş olmasın,mesela annesi?
Savcigila şikayet edin
Zamane cocukları her seyi öyle iyi biliyor ki annesinin bile akıl edemeyeceği şeyleri yapabilir olmuslar

Neden yapmış

Yeni nesil teknolojiye cok yatkin bizim 11 yasimiz gibi degil artik hic bir sey

11 yaşında çocuk bunu nasıl yapmış anlamadım. Aynen sahte mail açmak sahte hesap açmak resim yüklemek muhabbet etme bilincinde olması bilmiyorum tek başına nasıl yaptığını anlamadım. Yaşın kaç seni savunan yoksa boşanmayı da düşünebilirsin. O çocuktur unut diye bi cümle nasıl kurdu eşin onu da anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…