- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 41
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Konunun en basında cocugun tamamen kendı ıradesıyle yaptığını soyledınız. Kı ben buna ınanmıyorum yazdığı soyledıgı manevralar 11 yasında bır çocuğa aıt olamaz.
Cınsel ıcerıklı detaylı konuşmalarda keza oyle.
Sımdıde çocuk yanınızda onunla cok ılgılısınız. Sizinde hayatta bır durusunuz yok belli ki, kusura bakmayın. Madem oyle ınanıyorsunuz ona gore davranacaksınız. Garıpsınız
Allah bütün çocukları merhametli ellere emanet etsin inşallah. Siz bir çocuğa umut oluyorsunuz, kucak oluyorsunuz. 1 sene 3 sene değil ama büyüdüğü zaman o size evlat olacaktır. Annesine bir şey diyemiyorum bırakın anne olmayı daha insan olamamış.
Ben cocuga yuhladim ya.. siz sonuna kadar hakilisiniz Allah yardimciniz olsun...
Kocamın eş ve babalık sıfatlarını emin olun ben de sorguluyorum. Leş miyim değil miyim inan ben de bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var bu adamdan çocuk yapmak istemediğim.
Boşanmis cocuklu adamlarla evlenen hic evlenmemis kizlara ders olsun bu konu.En basindan yanlis devamida yanlis olmus.Ne siz unutacaksiniz olanlari nede o cocuk.Sonuc mu ya bosanirsiniz yada bir an once kendiniz cocuk yapip bu cocugu annesine yollarsuniz.Ikinci yol daha uzun stres ve sinir demek ilk yol tek kurtulusunuz.Nerden mi biliyorum babamdan
Sizin leş olduğunuzu sanmıyorum, o çok ayrı bir kategori. Eşiniz ne yazık ki o kategoride yani arkadaş bu nasıl bir babalık adamlık? Bu ne yahu? Keşke hiç baştan bu adamla evlenmeseydiniz? Siz bununla nerde tanıştınız? Bu adamın işi gücü , yaşı ne merak ettim.
Keşke hiç evlenmeseydim bende hep aynı şeyi düşünüyorum keşke
Eşim 44 yaşında.. Mühendis.. Ben 33 yaşında programcıyım. Bir dönem birlikte çalıştık bir projede. Sonrasında arkadaşlık ve flört dönemi ve evlilik oldu.
Kafanız güzel olsa da sizin leş olduğunuzu sanmıyorum, o çok ayrı bir kategori. Eşiniz ne yazık ki o kategoride yani arkadaş bu nasıl bir babalık adamlık? Bu ne yahu? Keşke hiç baştan bu adamla evlenmeseydiniz? Siz bununla nerde tanıştınız? Bu adamın işi gücü , yaşı ne merak ettim.
Ne yapacaksınız peki hayatta? Adamdan boşanmam yazmışsınız ama çocuk da yapmam yazmışsınız adam olmadığını bildiğiniz, güvenmediğiniz bir insanla ne yapacaksınız?
Bence bu adamla evli kalarak kendinize haksızlık ediyorsunuz. Siz de kendi aileniz olsun istemez misiniz? Hayatboyu bu pasif herifin siz onun problemleriyle uğraşırken seyretmesini mi izliceksiniz? Eşinizden bu saatten sonra bir b.k olmaz bunu açıkça yazayım. Siz bilirsiniz. Gençliğinizi bu herifin saçmalıklarıyla ziyan etmeyin bence.
Şuan boşanmayı düşünmüyorum dedim evlilik bir günde karar verilen, bir günde bitirilebilecek bir şey değil ki
Sadece sesizce izlemedeyim. Ama boşanma fikri çok uzağımda değil.
Aslında her kötü olayın içinde bir hayır vardır derler. Ya eşinizi çocuklarınız olduktan sonra tanısaydınız?
Zorla boşanın diyemeyiz ama eşinizden iyi bir baba olmayacağı kesin.
Babam annemi aldatti siddet uyguladi.Annem onu boşadi.Yillarca evlenip bosandi annemden sonra 3kez.Tüm eslerine ayni şeyleri yaşatti.En son eşiyle evlendi kadin 1yil arayla 2cocuk yapti benimle hic görüşmüyor bu kadinada cok cektiriyor.Babam 67yasinda durum ayni.Eşi bin pisman evlendigine.Demem o ki degismiyor bu adamlar.Bir kadin cocuklu yuvasini yikiyorsa cidden katlanilmaz sorunlar vardir.Genc kizlarimiz kendini kandirmasin nacizane tavsiyemNeler yaşadığınızı paylaşabilir misiniz? ders, belki feyz olur tabi ki çok özel şeyler değilse
Babam annemi aldatti siddet uyguladi.Annem onu boşadi.Yillarca evlenip bosandi annemden sonra 3kez.Tüm eslerine ayni şeyleri yaşatti.En son eşiyle evlendi kadin 1yil arayla 2cocuk yapti benimle hic görüşmüyor bu kadinada cok cektiriyor.Babam 67yasinda durum ayni.Eşi bin pisman evlendigine.Demem o ki degismiyor bu adamlar.Bir kadin cocuklu yuvasini yikiyorsa cidden katlanilmaz sorunlar vardir.Genc kizlarimiz kendini kandirmasin nacizane tavsiyem
Annem onu bosadigi icin benimle ilgilenmiyor.Son esinden olanlrlada ilgilenmiyor.Kadin kendi ilgilenip büyütüyor cocuklarini.Bencil ve ilgisizBen eşime kötü bir eş diyemem babanızın yaptıklarıyla onu kıyaslamam cidden haksızlık olur.
Eşim çocuk konusundaki sorumsuzluğunu bir tarafa bıraktığımda; yani baba değil salt koca olarak baktığımda doğru adam. Söz konusu babalık olunca sorumsuz ve umursamaz. Bu son olay ile birlikte fark ettim ki adamın çocuğu hiç mi hiç umrunda değil maddi ihtiyaçları karşılamayı baba olmak sanıyor. Babanız sizinle neden görüşmüyor?
Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Siz eşinizle eşiniz boşanmışlen mi tanıştınız.Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?