Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Bu durumun hayattaki duruşumla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu anne ve babaya sahip çocuğa sırt çevirememek de benim handikapım belki de hata yapıyorum bunu da zaman gösterecek.

Anne de Baba da al birini vur ötekine maalesef

Kocamın eş ve babalık sıfatlarını emin olun ben de sorguluyorum. Leş miyim değil miyim inan ben de bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var bu adamdan çocuk yapmak istemediğim.

Kafanız güzel olsa da sizin leş olduğunuzu sanmıyorum, o çok ayrı bir kategori. Eşiniz ne yazık ki o kategoride yani arkadaş bu nasıl bir babalık adamlık? Bu ne yahu? Keşke hiç baştan bu adamla evlenmeseydiniz? Siz bununla nerde tanıştınız? Bu adamın işi gücü , yaşı ne merak ettim.

Ne yapacaksınız peki hayatta? Adamdan boşanmam yazmışsınız ama çocuk da yapmam yazmışsınız adam olmadığını bildiğiniz, güvenmediğiniz bir insanla ne yapacaksınız?

Neler yaşadığınızı paylaşabilir misiniz? ders, belki feyz olur tabi ki çok özel şeyler değilse

Keşke hiç evlenmeseydim bende hep aynı şeyi düşünüyorum keşke
Eşim 44 yaşında.. Mühendis.. Ben 33 yaşında programcıyım. Bir dönem birlikte çalıştık bir projede. Sonrasında arkadaşlık ve flört dönemi ve evlilik oldu.

Bence bu adamla evli kalarak kendinize haksızlık ediyorsunuz. Siz de kendi aileniz olsun istemez misiniz? Hayatboyu bu pasif herifin siz onun problemleriyle uğraşırken seyretmesini mi izliceksiniz? Eşinizden bu saatten sonra bir b.k olmaz bunu açıkça yazayım. Siz bilirsiniz. Gençliğinizi bu herifin saçmalıklarıyla ziyan etmeyin bence.

Şuan boşanmayı düşünmüyorum dedim evlilik bir günde karar verilen, bir günde bitirilebilecek bir şey değil ki
Sadece sesizce izlemedeyim. Ama boşanma fikri çok uzağımda değil.

+1 cherry katılıyorum S sonradanizmirli

Şuan boşanmayı düşünmüyorum dedim evlilik bir günde karar verilen, bir günde bitirilebilecek bir şey değil ki
Sadece sesizce izlemedeyim. Ama boşanma fikri çok uzağımda değil.

Aslında her kötü olayın içinde bir hayır vardır derler. Ya eşinizi çocuklarınız olduktan sonra tanısaydınız?

Zorla boşanın diyemeyiz ama eşinizden iyi bir baba olmayacağı kesin.

Neler yaşadığınızı paylaşabilir misiniz? ders, belki feyz olur tabi ki çok özel şeyler değilse
Babam annemi aldatti siddet uyguladi.Annem onu boşadi.Yillarca evlenip bosandi annemden sonra 3kez.Tüm eslerine ayni şeyleri yaşatti.En son eşiyle evlendi kadin 1yil arayla 2cocuk yapti benimle hic görüşmüyor bu kadinada cok cektiriyor.Babam 67yasinda durum ayni.Eşi bin pisman evlendigine.Demem o ki degismiyor bu adamlar.Bir kadin cocuklu yuvasini yikiyorsa cidden katlanilmaz sorunlar vardir.Genc kizlarimiz kendini kandirmasin nacizane tavsiyem

Ben eşime kötü bir eş diyemem babanızın yaptıklarıyla onu kıyaslamam cidden haksızlık olur.
Eşim çocuk konusundaki sorumsuzluğunu bir tarafa bıraktığımda; yani baba değil salt koca olarak baktığımda doğru adam. Söz konusu babalık olunca sorumsuz ve umursamaz. Bu son olay ile birlikte fark ettim ki adamın çocuğu hiç mi hiç umrunda değil maddi ihtiyaçları karşılamayı baba olmak sanıyor. Babanız sizinle neden görüşmüyor?

Annem onu bosadigi icin benimle ilgilenmiyor.Son esinden olanlrlada ilgilenmiyor.Kadin kendi ilgilenip büyütüyor cocuklarini.Bencil ve ilgisiz

canım çocuğun günahını alma bence. gerçi bende annesinin günahını almak istemiyorum ama... bence annesi yapmistir. sende suç duyurusunda bulunucam diyince bu kez foyası ortaya çıkmasın diye çocuğa böyle böyle de demiştir. çocukta daha küçük anne babasını bir arada görmek ister elbette. birde anne Üstüne babanla boylece barışırız dediyse çocuk annenin lafindan çıkmamıştır. kısacasi yaptim diyene bakma yaptim dedirtene bak

Siz eşinizle eşiniz boşanmışlen mi tanıştınız.

Valla ben Allah kolaylık versin demeye geldim. Seni neden yuhlasın insanlar. O kadar zor ki yaşadıkların. Eşin de maşallah adeta bir iskele babası..

diğer arkadaşlar onca sayfa boyunca birçok şey söylemiş ama ben yine de soracağım. gerçekten emin misin bu leş ortamda ömür tüketmek istediğinden?

Çocuktan nefret etmeni haklı buldum
Boşanmış ve çocuklu adamla evlenmek büyük risk, çoğu kadın da mutsuz oluyor, çok mutsuz isen tabi boşan buda sana tecrübe olarak kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…