- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
yanlıs bır soru mu ? benım cocugum var oyuzden bukadar sinirlendım cocugun kadına boyle yapmasına . kabul edılebılır bırsey degıl cunku. benım cocugum boyle bırsey yapsa kahrımdan ölur esıme karsı oyle mahcup olurdum kı ıstersen bosayabılırsın haklısın ben bu cocugu ne yapayım tedavıye cocuk psıkıyatrıye goturucem soz derdımBenim öyle bir yorumum var ama bana sizin çocuğunuz yapsa ne hissederdiniz diye sorulduğu için o şekilde cevap verdim.
yanlıs bır soru mu ? benım cocugum var oyuzden bukadar sinirlendım cocugun kadına boyle yapmasına . kabul edılebılır bırsey degıl cunku. benım cocugum boyle bırsey yapsa kahrımdan ölur esıme karsı oyle mahcup olurdum kı ıstersen bosayabılırsın haklısın ben bu cocugu ne yapayım tedavıye cocuk psıkıyatrıye goturucem soz derdım
cocuk o ustune dusme demıs kocası . kadın ona da bukadar sinirli aslında
Soru da cevap da yanlış değil. En başından beri babayı haksız bulanlardanım. Bu öyle çocuktur yapar denilecek şey değil.yanlıs bır soru mu ? benım cocugum var oyuzden bukadar sinirlendım cocugun kadına boyle yapmasına . kabul edılebılır bırsey degıl cunku. benım cocugum boyle bırsey yapsa kahrımdan ölur esıme karsı oyle mahcup olurdum kı ıstersen bosayabılırsın haklısın ben bu cocugu ne yapayım tedavıye cocuk psıkıyatrıye goturucem soz derdım
cocuk o ustune dusme demıs kocası . kadın ona da bukadar sinirli aslında
gercekten cok haklısınız sonuna kadarYapılan bu terbiyesizliğin bir yaptırımı olmalı ama ne yapılmalı onu kestiremiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
gercekten cok haklısınız sonuna kadar
benım basıma gelse mıdem bulanır yuzunu bıle gormek ıstemezdım
ben onun ayak tırnaklarını keserken o benım ıcın neler dusunmus meger derdım
ben evladım dıye sarılırken onun sevdıgı yemeklerı yaparken o nımet bogazından gecerken meger neler yapmıs derdım
yuzunuze nasıl bakacak her gordugunuzde aklınıza bu mevzu gelecek
daha kımbılır neler yaptı cıkar ortaya
hep sızde mı kalıyordu bu arada ? genelde annesınde mı
Eşinizle konuşun ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin. Bu çocuğun yardıma ihtiyacı olabilir. Belki çocuğu bir doktora falan götürürler.Yapılan bu terbiyesizliğin bir yaptırımı olmalı ama ne yapılmalı onu kestiremiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
Canim benim senin yerine koydum kendimi inanki.cocuk deil seytan resmen.ilerde bu cocuk büyüýünce daha agirlari olacak hazir ol.eşinin verdigi tepkiyede sinir oldum ne demek cocuk.11 yasinda ne cocugu yahu.yazik gencligine geri kalan hayatina.bosan kurtul derim su hastalikli aileden.
Eşinizle konuşun ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin. Bu çocuğun yardıma ihtiyacı olabilir. Belki çocuğu bir doktora falan götürürler.
Annesi yapmistir bence.
Ben o çocukların ne yaşadıklarını bilmeden bu konuda kesin hükümlü olamam. 33 yaşındayım anne babam boşanmaya karar verse sarsılırım.Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
pekı ınternetı nasıl saglıyor tum gun pc basında mı nedır olayıBenimle kalıyor.
o bir cocuk ne kadar hatalı ve iğrenç davranmışta olsa cocuk bizim gibi zekaya sahip değildir.
Ki bence bu durum doktorluk. Bunu bir yetişkin yapsa yine aynı şeyi düşünürdüm. Normal psikolojide biri böyle bir şey yapmaz.Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
Senin ki farkli ama.Burada ikinci eş ne eziyete maruz kalırsa kalsın adamın çocuğunu bilerek evlendin mecbursun herşeyi çekmeye diyen o kadar çok insan var ki emin olun bu konuda da azarlanacak ve yuhlanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?