Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Benim öyle bir yorumum var ama bana sizin çocuğunuz yapsa ne hissederdiniz diye sorulduğu için o şekilde cevap verdim.
yanlıs bır soru mu ? benım cocugum var oyuzden bukadar sinirlendım cocugun kadına boyle yapmasına . kabul edılebılır bırsey degıl cunku. benım cocugum boyle bırsey yapsa kahrımdan ölur esıme karsı oyle mahcup olurdum kı ıstersen bosayabılırsın haklısın ben bu cocugu ne yapayım tedavıye cocuk psıkıyatrıye goturucem soz derdım

cocuk o ustune dusme demıs kocası . kadın ona da bukadar sinirli aslında

Yapılan bu terbiyesizliğin bir yaptırımı olmalı ama ne yapılmalı onu kestiremiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.

Soru da cevap da yanlış değil. En başından beri babayı haksız bulanlardanım. Bu öyle çocuktur yapar denilecek şey değil.

Yapılan bu terbiyesizliğin bir yaptırımı olmalı ama ne yapılmalı onu kestiremiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum.
gercekten cok haklısınız sonuna kadar
benım basıma gelse mıdem bulanır yuzunu bıle gormek ıstemezdım
ben onun ayak tırnaklarını keserken o benım ıcın neler dusunmus meger derdım
ben evladım dıye sarılırken onun sevdıgı yemeklerı yaparken o nımet bogazından gecerken meger neler yapmıs derdım
yuzunuze nasıl bakacak her gordugunuzde aklınıza bu mevzu gelecek
daha kımbılır neler yaptı cıkar ortaya

hep sızde mı kalıyordu bu arada ? genelde annesınde mı

Canim benim senin yerine koydum kendimi inanki.cocuk deil seytan resmen.ilerde bu cocuk büyüýünce daha agirlari olacak hazir ol.eşinin verdigi tepkiyede sinir oldum ne demek cocuk.11 yasinda ne cocugu yahu.yazik gencligine geri kalan hayatina.bosan kurtul derim su hastalikli aileden.

Benimle kalıyor.

Eşinizle konuşun ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin. Bu çocuğun yardıma ihtiyacı olabilir. Belki çocuğu bir doktora falan götürürler.

gerçekten sonumuz onu gösteriyor. dayanacak tahammül edecek gücüm kalmadı.

Eşinizle konuşun ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin. Bu çocuğun yardıma ihtiyacı olabilir. Belki çocuğu bir doktora falan götürürler.

Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.

Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
Ben o çocukların ne yaşadıklarını bilmeden bu konuda kesin hükümlü olamam. 33 yaşındayım anne babam boşanmaya karar verse sarsılırım.

Benimle kalıyor.
pekı ınternetı nasıl saglıyor tum gun pc basında mı nedır olayı
bu cocuk okula gıdıyor gelır gelmez pc basına mı gecıyor yoksa haftasonu mu gırıyor nete haftasonu nerde annesınde mı

Ki bence bu durum doktorluk. Bunu bir yetişkin yapsa yine aynı şeyi düşünürdüm. Normal psikolojide biri böyle bir şey yapmaz.

Hanımlar bizim yaşımızda 11 yaş belki çocukluktu. Şayet sokakta top oynuyordum ben o yaşta. Şimdiki çocuklara milenyum çağı çocukları denmesinin bir sebebi var. 12 yaşındaki çocuğun 3 sene önce instagramda tacizine maruz kaldım. Dışarıdan çocuklar belki ama şuan ki çocukların birçoğu yaşlarının gerektirdiği gibi değil. Sevgilileri oluyor. Öpüşen ortaokul çağında çocuk gördüm. Onların yaşlarındaki hallerimize gittim, birinden hoşlansak çıkma teklifi etseler ödümüz patlardı. Kızımı okula getirip götürürken, ilkokul çağındaki çocukların ellerinde o çok meşhur markaların son çıkan telefonlarını görüyordum. "Kanka whatsapptan atsana, kanka dmden yaz, kanka fotoğrafıma like atsana," Her türlü şeye rahatça erişimi oluyor bu çocukların. Suçu çocuktan önce kendimizde aramalıyız. Bizim evimizde bilgisayar vardı ama bazı şeylere erişim engeli koymuştu abim ben o yaşlardayken. Yani 11 yaşındaki çocuğun bunları yapmasını yadırgamıyorum. Ergenlik yaşı neden giderek düşüyor bir düşünmeliyiz artık. Sadece yediğimiz, içtiğimiz diye düşünmek istemiyorum artık.

Edit: 11 yaşındaki çocuğun bunları yapmasını yadırgamıyorum değil, 11 yaşındaki çocuğun cinselliği bu denli içli dışlı bilmesini yadırgamıyorum.

Son düzenleme:
Burada ikinci eş ne eziyete maruz kalırsa kalsın adamın çocuğunu bilerek evlendin mecbursun herşeyi çekmeye diyen o kadar çok insan var ki emin olun bu konuda da azarlanacak ve yuhlanacağım
Senin ki farkli ama.
Cocuk aramizda yatmak istiyor haftasonlari basimizdan gitmiyor.deseydin evt bilerek evlenmissin cekeceksin.derdim

Ama durum farkli haklisin.

Yasi ufak da olsa cocugu gormek istememen normal.

Annesine anlatin bence
Baska da yapacak ne var bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…