kesinlikle kolay değil..hergün arıyorum ve eve gelince Allah razı olsun deyip gönderiyorum..ev işi yapmasını kesinlikle istemiyorum ki yapmaz..hatta ayak altında birşey varsa bile üstüne basıp geçer o derecede..evin toplanması değil konu..ortada yanlış birşey varsa bile kesinlikle laf söylenmiyor..bazen çok zorlanıyorum sadece onu anlatmak istedim..Yapacak birşey yok çalışmak zorundaysanız ve annenizde şu an bakamıyorsa sağır kör olmak zorundasınız. Girmelerini istemediğiniz odaları kilitleyebilirsiniz. O da çocuk büyütmüş illa bir şekilde bakıyordur ama takdir edersiniz ki o yaşta insanın iki tane çocuğu birden idare etmesi zor siz sadece akşam ve gece ilgileniyorsunuz yoruluyorsunuz bir de kayınvalidenizi düşünün tüm gün onlarla baş etmeye çalışıyor şimdikiler zaten hiperaktif. Zaten bir de ev işiyle uğraşamaz. Öyle böyle bakıyor bakamam da diyebilirdi
malesef anlamıyorlar..ve eşim annesine kesinlikle laf söyletmiyor..Allah razı olsun bakıyorlar ama benim işim zor işte..Tamam bazen bazı seylerı görmezden gelmek lazım. Su bıberon emzıgını tekrar kullanması kötü olmuş.
Uyarın uyarmakla aranızda bozulmaz. Anne bu artık zararlı sakın çocuğa bunu kullanma gıbısınden.
Bazen yaşlılara sil baştan herşeyi öğretmek gerekıyor. Güzel bı dille.
Eskı bılgılerılerıyle hala devam edıyorlar hayatlarına. Yenı bılgılerı ogretmek lazım.
Küçük bır çocuk gıbı anlatın ogretın. Her defasında bıkmadan usanmadan güzelce kırmadan anlatın zamanla degısecekler.
kesinlikle katılıyorum..ama mesela şu çöp karışma olayı ilk değil..veya bebeklerin bazısını karıştırıp gelen hediyeleri bakıp hangisini kullanıp kullanmadığıma bakması..iki çocuğa bakan kadına her şey serbest benim gözümde.
haksızsın demiyorum kesinlikle ama, ama işte.
çöp olayı ilk olmadığı için işe giderken mutlaka almaya çalışıyorum çöpleri..ikiz oldukları için bakacak insanı bulmak zor olur. mesela çöpe gidecek şeyleri yanında götür. o odayı kilitle anahtarı al. zor ama idare etmek de zor
Allah yardımcımız olsun..benimde ikiz cocuklarım ve aynı durumlardayım hem çalışıp hemde yaşamak zorundayım aynı keza evimi mok götüyor cogu zaman annem bizde üztüne üstlük kv kayınbabamda sürekli bizdeler yaşamaktan usandım atrık yorgunluktan
bakıcı kimse istemiyor..kayın validem de dahil..bakarız diyorlar sağolsunlar..ama ben gerçekten hem fiziksel hem ruhsal çok yoruluyorum..Bakıcı tutun kayınvalideniz bakıcaksa böyle devam edicek çünkü
şuan tam 1.5 yaşındalar..şimdiden 3 yaşında kreşe vericem diyorum ona bile küçük biz bakabildiğimiz yere kadar bakarız diyorlar sağolsunlar..Şimdi bebeklere baktığı için bişey diyemiycem ama acaba ücretsiz izne falan çıkabiliyor isen çıksan da onu evine mi göndersen
Kolay değildir 2 bebek birden bakmak
Ya da gündüzleri duracak bi bakıcı mı bulsan maddi durum uygunsa?
Çocuklar ne kadarlık?
1,5 yaşından sonra alan kreşler var oralara mı versen? Bilemedim valla zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?