yine yapıyor hiç yapmıyor diyemem ama hergün hergün onunda canına tak etti :)tartışacağınıza eşinize bırakın eşiniz yapsın
laf değil iş yap deyin
söylensede yapsın aman laf edeceksen söylenme deme
amin..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Allah yardimcin olsun ben hem çalışmıyorum hem tek çocuk ama cok zor geliyo hersey seni dusunemiyorum.
Belli ki eşiniz size destek değil,malesef anlamıyorlar..ve eşim annesine kesinlikle laf söyletmiyor..Allah razı olsun bakıyorlar ama benim işim zor işte..
Cam biberon daha cok mikrop olusumu yapiomus.. birde atlak riski oluyomus.. oyle duymustum..Ben çöp olayına takıldım . Birde bu ilk değil diyorsun .. bebişlere çok üzüldüm ..neden cam biberon kullanmıyorsun ? Daha sağlıklı değil mi sence de ?
laf söylemiyorum tabiki..ama durumumun zorluğunu anlatmak istedim..gerçekten zor ama sağolsunlar bakıyorlar..Laf soylemeyip idare etmek zorundasınız.zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.
Benim de ikizlerim var ücretsiz izindeyim.baslayinca ne olacak merak ediyorum
Allah razı olsun bakıyor annemde kayınvalidemde..anneniz biraz gaddarmış sanırım..ben bizimkilerin gönlünü hoş tutmak için elimden gelen herşeyi yepıyorum..işte kayınvalidem rahat biri..fazla rahat..o biraz yoruyor beni..ama idsre etmek zorundayım..En azindan yardim etmeye calisiyor, bu konuda sanslisiniz.
Ben kimseden yardim gormedim mesela, ikiz gibi buyuttum cocuklarimi.
2 seneden sonra anne evine tatile geldim cocuklarla.
Dun disari ciktik hep birlikte, annem tutturdu alisveris yapicam ( parktan eve donerken)
Bende kizimi bebek arabasina koymak istemedim, biliyorum 5 dklik yolda uyuyucak ve evde uykuyu reddedicek.
Anne o zaman bos bebek arabasini sen al oglanda yaninda dursun bn kizi uyutmaya gideyim eve..
Aaaa olmaz, ben basa cikamam, bakamam, ikisini de al..
Kizi kucagima aldim, oglumu pesime taktim,bebek arabasini bos kalan elle ite ite eve geldim napayim..
Her kelimesinden biri herkes cocuguna baksindir annemin dusunun.
Oyuzden ikizlere bakmaya gonullu kayinvalideniz var, bence cok incelemeyin eksigi gedigi..
Cok buyuk emek iki cocuga onca yasinda bakmasi.
ben kuralcı değilim..ama kayınvalidem çok rahat evet..mesela görümcemin çocuğunu büyütürken sarelle kutusuna tuvaletini yaptırıyordu tuvalete gidip ıslanmasın diye..Kayinvalideniz anladığım kadarıyla çocukları rahat bırakan esnek bir kadın.siz çok kuralcisiniz gibi geldi.ne var yani çikolata izi olduysa,camasirlar dokulduyse.onlarin gelişim dönemi ve herşeyi merak edip oyun yapıorlar.bence hiç mahzuru yok hatta kv nizin bu rahat bırakmasını beğendim ben.sadece copteki biberonu alması hiç hoş olmamış.bide çorba salçalı die söylenmeside kırıcı.bisekilde anlaşmaya bakın olur okadar.
Allah razı olsun bakıyor annemde kayınvalidemde..anneniz biraz gaddarmış sanırım..ben bizimkilerin gönlünü hoş tutmak için elimden gelen herşeyi yepıyorum..işte kayınvalidem rahat biri..fazla rahat..o biraz yoruyor beni..ama idsre etmek zorundayım..
şuan cam biberon tehlikeli bizim için..kendileri içiyorlar sütlerini bazen yere düşürüyorlar bazen kendileri atıyorlar..o yüzden plastik alıp sık sık değiştiriyorum..Ben çöp olayına takıldım . Birde bu ilk değil diyorsun .. bebişlere çok üzüldüm ..neden cam biberon kullanmıyorsun ? Daha sağlıklı değil mi sence de ?
plastik alıyorum ve sık sık değiştiriyorum..Cam biberon daha cok mikrop olusumu yapiomus.. birde atlak riski oluyomus.. oyle duymustum..
Bende plastik kullaniorumplastik alıyorum ve sık sık değiştiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?