yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

işte bende tam olarak böyle düşünüyorum..büyük sabır diliyorum Rabbimden..

çok haklısın..ama bakma konusunda biz bakıcaz tabi diyorlar..eşim zaten aşırı anneci..

akşam konuştuk eşimle evdeki atılacakları atıp bir düzene soktuktan sonra ayda birde olsa temizlikçi alacağım..
Allah razı olsun bakıyorlar..bakıcıda olsa aklımız kalır kesin..babaanne anane bakınca daha rahatlıyor insan..

2 tane bakıcı tutarsam çalışmamın hiçbir anlamı yok inanki..

Yani duygusal bakarsam ben bitiyorum,bakanım olsada onlarada yazık diye düşünüyorum.
Ama diğer yanımda tek kişinin şahsım adına yorulduğunu görmekte ,o kişiye haksızlık yaptığımı düşündürüyor.
Vicadanım sızlıyor.Hakikaten bakım zor çünkü.
Tabi benim fikrim bu ,bakanınız varsa içiniz rahatsa tabiki de ayırmayın.

Haklisin ama susmaya devam.. Zira sen zararli çıkarsın. 2 sene herşeye tahammulun olsun sonra kreş vs. bakarsin hal çaresine.

Annelere kayinvalidelere çocuk baktirilmazki ya.durum ortada.yaşli insanlar ne anlar bebek bakmaktan.biz cikolatayi yasaklariz onlar sürekli verir.temizlikten hijyenden anlamazlar.ben çalismiyorum ve kendim bakiyorum.1gece dahi birakmam onlara.çalişiyor olsaydim bi yardimci tutardim kesinlikle.2binlira bebeklerime feda olsun derdim zaten 4yasindada kreşe verrdim

annem 48 yaşında kayınvalidemde dinç..o konuda sıkıntı yok..tek sıkıntı fazla kıyamıyorlar ve kayınvalidemin bazı davranışları..annem iyileşene kadar sabretmem lazım..aldığım mmaş hiç tanımadığım bakıcıya gideceğine kendim çıkar bakarım..ama maddi olarak çalışmak zorundayım.. o sebeple sabrediyorum..

Eşiniz tartisacagina işlerin yarısını yapiversin bir zahmet.
benimle birlikte gece kalktığı için artık ev toplamak istemiyor..çok yakın zamanda bu konuda bile tartıştık..akşam uyumadan önce mutfak ve oturma odasını topluyoruz..aslında haklı her gece aynı dert çünkü bende çok yoruldum..ama başka çaremiz yok..

Yapacak birsey yok
Su an onlara muhtacsiniz

Bence cocuklariniza bakiyor diye gonullerini hos tutmaya bakin.

Al kendin bak begenmiyorsan..derse ortada kalirsiniz maazallah

Ya ikizlere bakıcı bulmak çok zor. Çünkü hem çok para istiyorlar hem de tek başına bakarsa bakıcı çok yoruluyor ve yeterince sabır gösteremiyor. İki bakıcıda çok fazla olur. Ama bir arkadaşımın bi yöntemi var onu yapabilirsiniz. Haftada iki yarımgün bi kadınla anlaştı gelip silip süpürüp gidiyor. Arkadaşımda akşamdan ütülenecekleri ayırıyor 3 haftada birde ütü yapıyor. Kadın bi geldiğine sadece detaylı süpürüp siliyor öbür geldiğine üstünden süpürüp cam kapı siliyo, kendince bi düzen oturttu. Çok rahatladı yemek hariç hiç işi olmuyo artık. Yol parası yok yardımcı ablanın ondan dolayı aylık 500 veriyor. Eğer yapabiliyorsanız böyle bi bütçe ayırabilirsiniz.

Yapacak birsey yok
Su an onlara muhtacsiniz

Bence cocuklariniza bakiyor diye gonullerini hos tutmaya bakin.

Al kendin bak begenmiyorsan..derse ortada kalirsiniz maazallah
aynen öyle..eminim ki bakıcıdan daha fazla sevgi gösterip bakıyorlar..Allah razı olsun bin kere..

temizlik olayını kesinlikle düşünüyorum..arkadaşın çok iyi yapmış..bende o tarz birşey yapacağım..öncelikle evde atılacakları atıp bir düzenimi tekrar kurayım ondan sonra ara ara temizlikçi çağırmaya başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…